پخش زنده
امروز: -
معاون توسعه و بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت :هوشمندسازی زنجیره تأمین گوشت قرمز در سال اخیر در استان کرمانشاه شروع شد و چند دستاوردکلیدی از تولید تا مصرف داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سعید جوادی افزود: قبل از اجرای هوشمندسازی زنجیره تأمین گوشت قرمز در استان کرمانشاه، جزئیات حلقههای مختلف این زنجیره غیرشفاف بود و این خود عاملی برای شروع این طرح بود.
معاون توسعه و بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: نخستین محور اجرایی این طرح، شفاف سازی فرآیندهای اجرایی در حوزه تأمین گوشت قرمز است و سه حلقه مهم این زنجیره شامل عرضه دام، فرآیندهای اجرایی مربوط به کشتارگاه و ارسال برای قصابان در این طرح به صورت شفاف در حال اجرا است در حالی که قبل از اجرای این طرح شاهد دلالیها در حلقههای مختلف بودیم و این مساله باعث شد که در طرح هوشمندسازی، شفافیت در فرآیندهای اجرایی کشتارگاه در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: شفافیت در این راستا شامل فرآیندهای نظارت بهداشتی کشتارگاه، قیمت معاملات گوشت، وضعیت و قیمت معاملات آلایشات و سایر فرآیندهای اجرایی مربوط به خط کشتار بود
وی ادامه داد: با اجرای طرح هوشمندسازی زنجیره تأمین گوشت قرمز به صورت لحظهای و روزانه مشخص است که چه تعداد دام سبک و سنگین با چه جزئیاتی در بخشهای مختلف تولید شده و برآورد کرد نیاز بازار چقدر بوده و عرضه و تقاضا به چه شکلی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: امروز با اجرای این طرح مشخص است دقیقاً در چه تاریخی، چه نوع دامی تحویل قصاب شده، وزن آن چقدر بوده، وضعیت آلایش دقیقاً چگونه بوده و قیمت گوشت معامله شده در کشتارگاه چقدر بوده و این نشاندهنده این است که این سیستم حساب شده و شفاف به این مساله ورود کرده است.
به گفته معاون توسعه و بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، هوشمندسازی زنجیره تأمین گوشت قرمز برای نخستین بار در استان کرمانشاه اجرا شده و هم اکنون توسط تیم مجری استان کرمانشاه، در سایر استانهای کشور نیز در حال پیگیری و اجرا است.