پخش زنده
امروز: -
سرمربی تیم والیبال نوین کشاورز گفت: خبر انحلال تیم از لیگ برتر را در حالی شنیدم که با ۹ بازیکن قرار داد بسته بودیم و این شوک بزرگی برای کادر و بازیکنان تیم است.
مسعود آرمات در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما افزود: پس از شنیدن این خبر علت را از مسئولان جویا شدم که پاسخ را به زمانی دیگر موکول کردند. این تصمیمگیری زمانی اتفاق افتاد که نتیجه خوبی در لیگ 93 بدست آوردیم و سه یا چهار بازیکن نوین کشاورز هم به علت دعوت شدن به تیم ملی پاداش گرفتند.
وی گفت : مسئولان یک ماه پیش در جلسهای اعلام کردند که با نیروهای مدنظر مذاکره کردهایم و قرارداد ببندیم. تاکنون هم با نه بازیکن قرارداد همکاری بستهایم که باید آنها را لغو کنیم.
سرمربی تیم والیبال نوین کشاورز بیان کرد: تصمیم انحلال تیم در حالی گرفته شد که سال گذشته اعضا هیئت مدیره پس از تشکیل جلسه و بررسی وضعیت والیبال مصوبه دو ساله برای شرکت در مسابقات لیگ برتر تنظیم کردند ، اگر به این مصوبه هم استناد کنیم باید یک سال دیگر در لیگ بمانیم ولی در کل این امر بستگی به نظر مدیران دارد.
آرمات افزود: این مسئله به ضرر والیبال کشور به خصوص پایتخت است چون این تیم از نیروهای جوان ، بازیکنان آماده و ملی پوش می ساخت.