• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۸۶۸۱
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۴
بوشهر » اقتصادی

اقتصاد دریامحور توسعه می‌یابد

رئیس اتاق مشترک ایران و قطر گفت: یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های پیش‌روی کشور برای افزایش صادرات غیرنفتی توسعه روابط تجاری با قطر است.

اقتصاد دریامحور توسعه می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ خورشید گزدرازی افزود: تنوع‌بخشی به بازار‌های هدف و تقویت جایگاه ایران در تجارت منطقه‌ای و اقتصاد دریامحور از دیگر اهداف توسعه تجارت با قطر است.
وی بیان کرد: روابط اقتصادی ایران و قطر طی سال‌های اخیر روند رو به رشدی داشته و این فرصت ارزشمند باید با برنامه‌ریزی، توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش تعامل میان فعالان اقتصادی دو کشور بیش از گذشته مورد استفاده قرار گیرد.
گزدرازی یادآور شد: امروز تجارت با قطر تنها به صادرات کالا محدود نمی‌شود، بلکه می‌تواند به بستری برای توسعه همکاری‌های اقتصادی، سرمایه‌گذاری مشترک، ترانزیت کالا و حضور گسترده‌تر محصولات ایرانی در بازار‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تبدیل شود.
رئیس اتاق مشترک ایران و قطر با اشاره به جایگاه راهبردی بنادر این کشور گفت: بندر حمد و بندر الرویس از مهم‌ترین مراکز لجستیکی و تجاری منطقه خلیج فارس محسوب می‌شوند و به دلیل برخورداری از زیرساخت‌های پیشرفته، ظرفیت مناسبی برای انتقال، توزیع و ترانزیت کالا‌های ایرانی به بازار‌های جنوب شرق آسیا، آفریقا و حتی برخی کشور‌های حوزه اقیانوس هند دارند.
گزدرازی بیان کرد: استفاده از این ظرفیت‌ها می‌تواند هزینه‌های حمل‌ونقل را کاهش داده، سرعت دسترسی به بازار‌های هدف را افزایش دهد و زمینه رقابت‌پذیری بیشتر کالا‌های ایرانی را در بازار‌های بین‌المللی فراهم کند.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۷۰ درصد صادرات جمهوری اسلامی ایران به کشور قطر از طریق بنادر استان بوشهر و به‌ویژه بنادر بوشهر و دیر انجام می‌شود که این موضوع بیانگر نقش بی‌بدیل این استان در توسعه مناسبات اقتصادی دو کشور است.
رئیس اتاق مشترک ایران و قطر ادامه داد: وجود تجار با سابقه، نزدیکی جغرافیایی، خطوط دریایی فعال و ظرفیت‌های مناسب بندری، بوشهر را به اصلی‌ترین دروازه صادرات کالا به قطر تبدیل کرده و این مزیت باید با حمایت دولت و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های بندری و حمل‌ونقل دریایی بیش از پیش تقویت شود.
وی اظهار داشت: افزایش تعداد شناورها، توسعه خطوط منظم کشتیرانی، تسهیل تشریفات گمرکی، کاهش زمان ترخیص کالا، توسعه انبار‌های صادراتی و استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیند تجارت، از جمله اقداماتی است که می‌تواند به رشد مبادلات اقتصادی میان ایران و قطر منجر شود.
گزدرازی با تأکید بر نقش بخش خصوصی در توسعه روابط اقتصادی دو کشور گفت: اتاق مشترک ایران و قطر تلاش می‌کند با برگزاری نشست‌های تخصصی، اعزام و پذیرش هیأت‌های تجاری، ایجاد ارتباط مستقیم میان فعالان اقتصادی و شناسایی نیاز‌های بازار قطر، زمینه افزایش صادرات کالا‌های ایرانی را فراهم کند.
وی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین نیاز‌های امروز، شناخت دقیق بازار قطر و تولید متناسب با نیاز مصرف‌کنندگان این کشور است؛ زیرا موفقیت در بازار‌های صادراتی تنها با تولید محصول باکیفیت، بسته‌بندی مناسب، رعایت استاندارد‌های بین‌المللی و استمرار در تأمین کالا امکان‌پذیر خواهد بود.
گزدرازی افزود: بازار قطر ظرفیت بالایی برای محصولات غذایی، مصالح ساختمانی، محصولات پتروشیمی، آبزیان، میوه و تره‌بار، صنایع‌دستی و سایر کالا‌های تولیدی ایران دارد و حضور مستمر در نمایشگاه‌های تخصصی، نقش مهمی در تثبیت جایگاه کالا‌های ایرانی در این بازار خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
در ایلام، پس از نمازجمعه/ مشت‌هایی که به نشانه خونخواهی رهبر شهید برافراشته شد
روایت حمله آمریکا به صیادان
عزاداری مردم قرچک در رثای قائد شهید ایران
بازگشت کنداکتور عادی شبکه تماشا از فردا
تأکید خطیب نماز جمعه مهاباد بر تداوم مسیر امام شهید امت؛ دشمن در برابر وحدت ملت شکست می‌خورد
دیدار فرمانده انتظامی گیلان با فرماندار و امام جمعه شفت
تجلی عشق و ایثار در وداع با رهبر شهید؛ صحنه‌های ماندگار از وفاداری ملت ایران
آخرین اخبار از ورزش استان در ۱۹ تیرماه 
آیین تشییع و وداع با رهبر شهید، بزرگترین رویداد قرن بود
گام تازه چین در توسعه موشک‌های قابل استفاده مجدد
صحنه هایی ماندگار از عشق به رهبر شهید در مراسم تشییع
«محمد»؛ محبوب‌ترین نام پسران در انگلیس
اقامه نمازغیابی بر قائد شهید امت در مهاباد
ماندگار‌ی ریزگرد‌ها تا یکشنبه در کرمان
برگزاری مراسم تشییع نمادین امام شهید در «کوهات» پاکستان
برگزاری همایش «بعثت خون و بیداری امت» در لاهور پاکستان
اطلاعیه دفتر رهبر شهید انقلاب درباره نماز لیلة الدفن ایشان
سروده استاد قزوه در ثنا و بدرقه رهبر شهید انقلاب
میدان‌های کشور هنوز سرچشمه‌ای جوشان از حضور مردم
آئین وحدت بخش نماز جمعه در نقاط مختلف استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از هموطنان به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی
بقائی: اروپا باید پاسخگو باشد
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است
گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)