• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۱۷۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۱
قزوین » سیاسی

قزوین آماده میزبانی از کاروان عزاداران قائد امت

قزوین آماده میزبانی از کاروان‌های عزادار؛ پیش‌بینی حضور ۲۰ میلیون نفری در مراسم تشییع شهید والامقام

قزوین آماده میزبانی از کاروان عزاداران قائد امت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین،  حجت‌الاسلام والمسلمین حسین مظفری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین، در گفتگوی ویژه خبری شبکه قزوین، از تدارک گسترده برای برگزاری مراسم باشکوه تشییع پیکر مطهر شهید والامقام خبر داد و این رویداد را حماسه‌ای بی‌نظیر در تاریخ کشور خواند.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه مردم شهیدپرور ایران اسلامی برای بدرقه پیکر آن عبد صالح خدا لحظه‌شماری می‌کنند، افزود: پیش‌بینی می‌شود هفته آینده، تهران شاهد رویدادی تاریخی و کم‌نظیر باشد؛ رویدادی که به لحاظ گستردگی حضور مردم، یادآور حضور میلیونی مردم در مراسم استقبال و بدرقه امام راحل (ره) و یا باشکوه‌تر از آن، شبیه به مراسم پیاده‌روی اربعین خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری که ریاست ستاد برگزاری مراسم تشییع این شهید عزیز در استان قزوین را بر عهده دارد، تصریح کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان قزوین به عنوان محور مواصلاتی تهران و قرار گرفتن در مسیر عبور زائران از سایر استان‌ها، قزوین نقش ویژه‌ای در این حماسه ایفا خواهد کرد.

وی به سه اولویت اصلی ستاد در استان اشاره کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای اعزام کاروان‌های مشتاق به مراسم تهران، فراهم کردن زیرساخت‌ها و امکانات برای پذیرایی از زائرانی که از استان‌های دیگر از محور قزوین عبور می‌کنند و همچنین اجرای برنامه‌های فرهنگی و سوگواری در سطح شهر‌ها و بخش‌های استان،سه محور کلیدی فعالیت‌های ماست.

رئیس ستاد تشییع شهید در استان قزوین با اشاره به برگزاری نشست‌های مستمر با مدیران ارشد استان، بیان داشت: تاکنون سه جلسه در سطح عالی برگزار شده و هشت کمیته تخصصی با حضور نهاد‌های حاکمیتی و گروه‌های مردمی تشکیل شده است تا تمامی ابعاد این رویداد بزرگ به نحو احسن مدیریت شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مظفری خاطرنشان کرد: خوشبختانه شاهد هم‌افزایی بی‌نظیری میان مسئولان و اقشار مختلف مردم هستیم و روحیه حاکم بر ستادها، نشات گرفته از عشق و انگیزه بالایی است که برای ادای دین به مقام شامخ شهید و تجدید میثاق با آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبری معظم انقلاب وجود دارد.

امام جمعه قزوین، همچنین خاطر نشان کرد:در بحث ثبت نام زائران قزوینی، برای تسهیل در امور ثبت‌نام و اعزام، پایگاه‌های بسیج در دو نقطه استراتژیک استان شامل «مهدیه» و «گلزار شهدا (امامزاده حسین علیه السلام)» تعیین شده‌اند.

وی اظهار داشت:این پایگاه‌ها در روز‌های آتی آماده پذیرش درخواست‌های اعزام و هماهنگی خودرو‌های شخصی و اعزامی عزیزان خواهند بود. همچنین توصیه شده است عزیزان برای بهره‌مندی بهتر از ظرفیت‌ها، در صورت امکان با همراهان خود هماهنگی لازم را انجام دهند.

رئیس ستاد تشییع شهید در استان در ادامه افزود:ستاد عتبات نیز با هدف ایجاد فضایی مشابه با مواکب‌های اربعین در عراق و ایران، برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای را برای استقرار موکب‌ها در ورودی‌ها و خروجی‌های شهر و شهرستان‌های استان آغاز کرده است و مسئولان ستاد عتبات اعلام کردند که علاقه‌مندان می‌توانند با هماهنگی این مرکز، محل دقیق و امکانات مورد نیاز خود را برای برپایی موکب مشخص کنند.

حجت الاسلام والمسلمین مظفری در خصوص پذیرایی از زائران نیز گفت:علاوه بر موکب‌ها، طرح میزبانی در منازل نیز برای پذیرایی از زائرانی که در مسیر عبور از استان قزوین هستند یا نیاز به شب‌مانی دارند، پیش‌بینی شده است و از شهروندان عزیز درخواست کرد تا با استفاده از سامانه‌های اطلاع‌رسانی که توسط صدا و سیمای استان نیز بازنشر می‌شود، آمادگی خود را برای میزبانی در منازل اعلام کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های زمین به زمین ارتش
ترامپ تعرفه کالا‌های صادراتی کانادا را ۵ برابر کرد
در نیکاراگوئه دیگر انتخابات برگزار نخواهد شد
تاکید وزیر خارجه جدید انگلیس بر پایان جنگ علیه ایران
فشار حداکثری آمریکا علیه کوبا مصداق نسل‌کشی است
استقبال مقاومت عراق از اقدام یمن در محاصره دریایی عربستان
آغاز به کار رسمی درمانگاه شهید علی هاشمی در مرز چذابه
لغو پرواز‌های ایرفرانس به ریاض و دوبی
اوقات شرعی ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
خدمات‌رسانی ۳۷۸ مجتمع خدماتی-رفاهی در مسیرهای منتهی به مرزهای اربعینی
اختلال در سامانه فروش بلیت قطار رفع شد؛ آغاز پیش‌فروش بلیت‌ها از صبح امروز
آمار پنتاگون از تلفات نظامیان آمریکایی در حملات ایران
تاکید بر ضرورت توسعه سکو‌های داخلی
شهادت ستوان دوم پاشایی در حمله آمریکای جنایتکار به تبریز
شنیده شدن صدای انفجار در هرمزگان، ۳۰ تیر ۱۴۰۵
لزوم احراز هویت خریداران در معاملات آنلاین
بازدید سفیر قزاقستان از مجموعه تراکتورسازی
ناکامی اروپا در تحریم‌های جدید روسیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
حادثه دریایی نزدیک سواحل عمان
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
حماس قهرمانی اسپانیا را تبریک گفت
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
کشته و زخمی شدن دو نظامی دیگر آمریکا
بهای نفت از ۹۰ دلار گذشت
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان  (۱ نظر)
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز  (۱ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
انهدام محل نگهداری شمپادهای آمریکا در بحرین  (۱ نظر)
با شکست طرح کریدور جنوبی، نقشه آمریکا در نطفه خفه شد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)