• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۳۹۵۸۶
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۵ - ۰۶:۴۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال

­سعید اخباری: سلام فوتبال یزد به آسیا

سرمربی تیم فوتبال چادرملو اردکان گفت: بازیکنانم برای این دو بازی با تعصب و غیرت بازی کردند.

­سعید اخباری: سلام فوتبال یزد به آسیا

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، سعید اخباری در نشست خبری پس از مصاف برابر گل گهر سیرجان و کسب سهمیه آسیایی عنوان کرد: واقعا نمی‌توانم واژه‌ای درباره این مسابقه پیدا کنم. از روز گذشته بعد از بازی پرسپولیس، تصور کنید این تیم از بازی با پرسپولیس به فاصله سه روز آمده، ۱۲۰ دقیقه با یکی از قطب‌های فوتبال ایران بازی کرده و سه روز بعد ۱۲۰ دقیقه دیگر بازی کرده است. به دلیل مصدومیت برای ارنج کردن تیم خیلی به مشکل برخوردم و به قول فوتبالی‌ها وصله و پینه ترکیب را چیدم.

او ادامه داد: یک خواهشی از مسئولان فوتبال دارم که تصمیمی نگیرند که سلامت بچه‌ها را به خطر بیندازد. به هر دو تیم خسته نباشید می‌گویم. گل‌گهر تیم خوبی دارد و همینطور کادر فنی که آقای تارتار به عنوان سرمربی با تجربه حضور دارند و همینطور باشگاه به تمام معنایی هستند. امروز بچه‌های ما خسته بودند و ۸ بازیکن ما نبودند و در مقایسه با بازی قبلی هم ترکیب ما امروز عوض شد. تیم حریف به طور نسبی موقعیت هم داشت و ما در جریان بازی هم می‌شد که به گل برسیم، اما اتفاق است دیگر و وقتی به پنالتی می‌رسید دیگر چیزی در اختیار مربیان نیست.

اخباری افزود: اول به گل گهر و سپس جانانانه به تیم خودم خسته نباشید می‌گویم. مثل برادر کوچکتر خودم همیشه در زندگی و قلب من و مردم نجیب یزد و اردکان نقش بستند. سلام یزد به آسیا بماند به افتخار. وقتی مربی این تیم شدم برنامه سه ساله داشتم برای صعود که در سال دوم صعود کردیم. برای آسیا هم همینطور که در سال دوم این اتفاق افتاد. این صعود را به تمام مردم یزد و کارگران مظلوم شهر یزد تقدیم می‌کنم. همین طور به پدرم و مادرم و بازیکنان و مجموعه‌ای که داشتیم. از مسئولان استانی و همین طور مدیران باشگاه و کارخانه تقدیر می‌کنم.

سرمربی چادرملو هم گفت: این تیم شایستگی‌هایش را در لیگ نشان داده بود و در این دو بازی غریبانه و مظلومانه خواستیم نشان دهیم که خیلی چیز‌ها در فوتبال شدنی است. این دو بازی شاهکار این بچه‌ها بود. سالی را گذراندم که ۵ ماه روی ویلچر بودم، اما هیچ‌وقت ناامید نشدم و به نظرم مزد زحماتمان را گرفتیم.

او درباره صحبت‌های تارتار درباره رای استیناف گفت: هرکسی می‌تواند یک نظری داشته باشد و آقای تارتار هم تیم خوبی داشتند. طبق قوانین معدل امتیاز را حساب می‌کنند. به ما ظلم شد و این تورنمنت برای چادرملو نبود و نمی‌دانیم از کجا طراحی شد. یکسری دوستان گل‌گهر را به آسیا معرفی کردند و یکسری هم می‌خواستند که پرسپولیس بیاید. چادرملو اصلا دغدغه هیچ‌کس نبود. اگر قرار بر عدالت بود، باید معدل امتیاز مبنا قرار می گرفت.

فقط آمدیم که جاده صاف کن یکسری تیم‌های دیگر باشیم. من برای آقای تاج و بهاروند احترام قائل هستم، تمکین کردیم. با شرایط دشوار به این بازی آمدیم. به هر حال آمدیم و قرار شد که سهمیه آسیا از اینجا مشخص شود. حالا فردا جلسه رسیدگی استیناف است. کاش در فوتبال این را یاد بگیریم که در مستطیل سبز امتیاز بگیریم. مستحق بودیم، مبارک تیم باشد، الان مردم از من انتظار دارند که تیم خوبی ببندیم و در شأن مردم استان یزد بسته شود.

اخباری در پاسخ به این سوال که آیا پیشنهادی از عراق برای او آمده بود و این پیشنهاد یک ماه در کشوی مدیرعامل بوده و نخواستند که جدا شود؟ گفت: باشگاه موصل عراق این درخواست را داده بود. یک ماه نبود، یک هفته بود، قطعا آقای بابایی اجازه رفتن من را ندادند و گفتند که با توجه به شرایطی که دارم ادامه همکاری بدهیم. من قرارداد داشتم و تمکین کردم. سال گذشته یک بازیکنی آوردیم که آقای گل موصل شده بود و اینجا نماند و رفت آنجا دوباره آقای گل شد که او نام من را در باشگاه عراقی مطرح کرده بود.

او در پایان درباره حذف تیم‌ملی از جام جهانی گفت: دوستان کارشناس ویژه در این خصوص صحبت کردند و بهتر است من چیزی نگویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دیدار غریب آبادی با نخست وزیر قطر
تمدید مهلت ارسال آثار به سوگواره «رهبر شهید»
اجرای مزرعه الگویی خشکه‌کاری برنج در خرمشهر برای مدیریت مصرف آب
آمادگی روحانیان کردستانی برای بدرقه آقای شهید ایران
دلتنگی مردم مازندران برای رهبر شهید
استقرار قطب فناوری‌های فضایی و دانش‌بنیان‌ها در منطقه ویژه پیام
مهر و موم ۵ کافی‌ شاپ در مشهد
افزایش دمای هوا و خطر گرمازدگی
بازخوانی شکوه بدرقه رهبر مجاهد شهید، از جلال میلاد تا یادمان شهادت در دل‌های رهروان ولایت
آمادگی کامل صداوسیمای استان یزد برای پوشش زنده و گسترده آیین تشییع رهبر شهید
اسامی نفرات دعوت شده به اردوی تیم کشتی آزاد نوجوانان
کشف ۳.۵ تن چوب تاغ قاچاق در خمینی‌شهر
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در فریمان
اجباری برای تامین کالا‌های اساسی از آمریکا نداریم
خدمات برخط و ابزار‌های هوشمند برای زائران اربعین فعال شد
استقرار ۱۳۵ اکیپ امدادی سایپا در مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع
رویداد ایده پردازی افق ، پیوند صاحبان ایده و صنعتگران
ثبت ۱۲ هزار و ۱۸۰ شکایت در سامانه پاسخگویی آموزش و پرورش
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار ویرا
رفع تصرف ۳۴۵۰ متر مربع از اراضی ملی در بیرجند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات
جزئیات بزرگ‌ترین طرح ترافیکی تهران برای مراسم بدرقه رهبر شهید انقلاب
محدودیت ترافیکی در اطراف مراسم تشییع رهبر شهید اعمال می شود
پرداخت مطالبات گندم‌کاران شرط حفظ خودکفایی در تولید گندم
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است
شهروندان صبح چهارشنبه اطلاعیه نحوه فعالیت ادارات را از منابع رسمی دنبال کنند
تعیین محل اعتبارات جدید برای پرداخت پول گندم
نخستین مدال‌آور المپیک تاریخ کشتی ایران درگذشت
اولین حضور تیم چادرملوی اردکان در آسیا/ پیام تبریک استاندار به مناسبت صعود تاریخی تیم چادرملوی اردکان
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۲۱۲ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم  (۳ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۳ نظر)
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل  (۱ نظر)
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۱ نظر)
امیر سرتیپ شیخ: قدرت ایران دشمن را به میز مذاکره کشاند  (۱ نظر)
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد  (۱ نظر)