• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۵۴۲۵۲
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۸
کرمانشاه » علمی و فرهنگی

همراهی جهاددانشگاهی با کسب و کارهای خرد و کلان در روزهای بحرانی

سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌بنیان جهاددانشگاهی در نظر دارد تا با برگزاری مجموعه‌ای از رویدادهای مجازی با هدف کمک به کسب‌وکارها و کاهش فشارهای روانی فعالان این حوزه، به مانند گذشته همراه شرکت‌های دانش‌بنیان، استارت‌آپ‌ها، کارآفرینان و کسب‌وکارهای خرد و خانگی باشد.

 

همراهی جهاددانشگاهی با کسب و کارهای خرد و کلان در روزهای بحرانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، آغاز تهاجم آمریکای غاصب و صهیون جنایتکار به کشورمان  بخش‌های مختلفی از جامعه با فشارها و آسیب‌های قابل توجهی روبه‌رو شده‌اند.

 

 در این میان، کسب‌وکارها اعم از بزرگ و کوچک، خرد و خانگی، نوپا و باسابقه و همچنین حوزه‌های اشتغال‌آفرینی، از پیامدهای این شرایط مصون نمانده و بسیاری از آن‌ها با چالش‌ها و ناپایداری‌های جدی مواجه شده‌اند؛ به‌گونه‌ای که برخی حتی در معرض آسیب‌های جدی و توقف فعالیت قرار دارند. از همین رو و با توجه به تأثیر عمیق شرایط کنونی بر فضای کسب‌وکارها و اشتغال‌آفرینی، سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌بنیان جهاددانشگاهی(ستفا) در نظر دارد تا مجموعه‌ای از رویدادهای مجازی را با هدف کمک به کسب‌وکارها، حمایت از کارآفرینان و فعالان حوزه اشتغال و کاهش فشارهای روانی فعالان این حوزه را به صورت ملی، طراحی و اجرا کند.

 بر همین اساس، این رویدادها می‌توانند در قالب‌های متنوعی از جمله کارگاه‌های آموزشی کوتاه مجازی، نشست‌های تخصصی و پنل‌های گفت‌وگو، جلسات مشاوره فردی و گروهی آنلاین و همچنین رویدادها و مسابقات مجازی برگزار شوند.

در همین راستا نیز ستفا در نظر دارد در این مسیر از ظرفیت گسترده شبکه نخبگانی، متخصصان باتجربه خود برای طراحی و اجرای این برنامه‌ها بهره بگیرد. محورهای این رویدادها نیز متناسب با شرایط کنونی کشور تعریف شده و موضوعاتی همچون تجربه‌های کارآفرینان در مدیریت کسب‌وکار در شرایط جنگی، راهکارهای توسعه اشتغال در بحران، مدیریت بحران در کسب‌وکار با رویکردهای مالی و حقوقی، راهکارهای حفظ سرمایه انسانی در بحران، چالش‌های کسب‌وکارهای خرد و خانگی، اصول حقوقی و قراردادی حمایت از کسب‌وکارها، استراتژی‌های عملیاتی در شرایط بحران، مدیریت موضوع تعدیل نیرو و پیامدهای آن، پدافند غیرعامل و کاهش آسیب‌های ناشی از بحران، مدیریت و اجرای دورکاری در شرکت‌های استارت‌آپی و برخی کسب و کارها و همچنین راهکارهای نوآورانه برای حفظ و توسعه اشتغال را در بر می‌گیرد.

در همین چارچوب نیز از همکاران در تمامی شعب ستفا، حوزه اشتغال و کارآفرینی در واحدها، سازمان‌ها، پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده‌های جهاددانشگاهی، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و نوآوری و واحدهای اشتغال‌آفرینی مستقر در سراسر کشور درخواست شده است متناسب با شبکه تخصصی خود و شناختی که از فضای کسب‌وکار، کارآفرینی و اشتغال دارند، برای طراحی و اجرای رویدادهای مرتبط با این محور‌ها اقدام کنند.

 بدیهی است برگزاری مجازی این رویدادها، نشست‌ها و دوره‌های مجازی، این امکان را فراهم می‌کند که علاقه‌مندان از سراسر کشور بتوانند در آن‌ها شرکت کنند و از تجربیات و راهکارهای ارائه‌ شده بهره‌مند شوند. اجرای این برنامه‌ها نیز از طریق سامانه جلسات مجازی سازمان تجاری‌سازی بر بستر جلسات آنلاین جهاددانشگاهی و نیز سامانه "رویتاب" معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی امکان‌پذیر خواهد بود و تیم‌های پشتیبانی برای تسهیل برگزاری رویدادها همراهی لازم را انجام خواهند داد.

 لازم به ذکر است که ستفا از تمامی برنامه‌ها و رویدادهایی که با هدف حمایت از کسب‌وکارها، کارآفرینان و فعالان حوزه اشتغال در این شرایط دشوار طراحی و اجرا شوند، حمایت خواهد کرد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رویداد فرهنگی شهید میکائیل میردورقی در خوزستان برگزار می‌شود
نیویورک تایمز: ترامپ کنگره را در خصوص از سرگیری درگیری‌ها با ایران مطلع کرد
میدان داری ساکنان کیش در صد و سی و پنجمین شب از حماسه خیابان
کشف چوب قاچاق در لنگرود
بازداشت مدیرعامل کارخانه قند یاسوج
معرفی ۴۴ بازرس و رابط سامانه فواد ۱۲۸ در دستگاه‌های اجرایی لرستان
تامین پایدار نان در خوزستان با تامین سوخت جایگزین برای نانوایی‌های دوگانه سوز
ممنوعیت فروش سیگار به افراد زیر ۱۸ سال، موضوعی مغفول مانده از نظارتها+فیلم
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
وزش باد شدید و گرد و خاک در سمنان
عراقچی: ناامنی خلیج فارس نتیجه تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی است
یکصدو سی و پنجمین فصل از حماسه حضور مردم آذربایجان غربی در سنگرخیابان
مخالفت ایمو با ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز
فریاد انتقام‌خواهی مردم جنوب‌غرب خوزستان در یکصد و سی‌وپنجمین شب تجمعات مردمی
میدان داری مردم ارومیه در یکصدو سی و پنجمین رزمگاه شبانه
پایان تاریکی در دو روستای سخت‌گذر توه و تله زنگ اندیمشک
ظرفیت‌های مرز سومار برای تردد زائران اربعین تقویت می‌شود
اجتماع بزرگ یاسوجی‌ها با فریاد انتقام، انتقام
آمریکا، پنجمین بار تفاهمنامه را نقض کرد
قدردانی از فعالان حوزه درمان و کاهش آسیب‌های ناشی از اعتیاد در رشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد
حمله سپاه به زیرساخت‌های ارتش آمریکا در عمان و بحرین
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی
به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
انهدام مخازن سوخت و زاغه مهمات پایگاه پرنس حسن اردن
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران
نهایی شدن بندهای اصلی قرارداد گاز ایران و روسیه
اوقات شرعی ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)