پخش زنده
امروز: -
وزیرخارجه روسیه گفت: درباره رسیدن به توافق درباره برنامه اتمی ایران محتاطانه خوشبین هستیم.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اینترنتی نیوزآبزرو، سرگئی لاوروف روز جمعه در کنفرانسی خبری در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گفت : درباره این که درباره برنامه اتمی ایران به توافق برسیم ، محتاطانه خوشبین هستیم . مذاکره کنندگان به حصول به توافق بسیار نزدیک شده اند.
وی درباره مبارزه با تروریسم گفت: مسکو در مبارزه با تروریسم حضور دارد و تجهیزات و مشاوره نظامی لازم را برای عراق و سوریه فراهم کرده است.
وزیر خارجه روسیه درباره روابط با آمریکا گفت: روابط با آمریکا به طرز قابل توجهی بهبود خواهد یافت اگر واشنگتن به طور منصفانه آماده توافق با مسکو و پذیرش نیازهای جهانی باشد.
وی درباره بحران اوکراین گفت : تاخیر در تکمیل توافق همکاری اوکراین با اتحادیه اروپا فضا را برای رسیدن به راه حل برای بحران اوکراین هموار می کند.