• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۷۵۹۲
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۰
اقتصادی » مسکن

ابلاغ طرح جامع نظرآباد

دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در مکاتبه با استاندار البرز، مصوبه شورا با موضوع طرح جامع نظرآباد را اعلام و ابلاغ کرد.

به گزارش گروه مسکن و شهرسازی خبرگزاری صداوسیما ، غلامرضا کاظمیان، دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در مکاتبه با عبداللهی، استاندار البرز، مصوبه شورا را با موضوع طرح جامع شهر نظرآباد، ابلاغ کرد.

در این مصوبه آمده است: شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان البرز در خصوص «طرح جامع شهر نظرآباد » را با توجه به صورتجلسۀ ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ کمیته فنی شماره یک مورد بررسی و تصویب قرارداد و به شرح زیر اتخاذ تصمیم کرد.

۱- باتوجه به همگرایی نسبی مطالعات آمایش، مطالعات مشاور طرح و مطالعات تأمین آب، جمعیت شهر برای افق ۱۴۱۵ معادل ۱۶۳ هزار نفر مورد تأیید قرار گرفت.

۲ - مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در زمینه حذف اراضی واقع در محدوده طرح تفصیلی قبلی در سمت جنوب و الحاق  ۱۵۴ هکتار اراضی واقع در شمال‌شرق شهر (شرق فخر ایران) مورد بررسی قرار گرفت. با تبادل نظر انجام گرفته در شورای‌عالی و با عنایت به قرارگیری اراضی جنوبی بر روی اراضی کشاورزی و پهنه فرونشستی، مصوبه مرجع استانی منوط به تعهد شهرداری در زمینه پاسخگویی به حقوق مکتسبه احتمالی و تایید استانداری مورد موافقت قرار گرفت.

۳ - الحاق اراضی در سمت شمال‌شهر (غرب فخر ایران) به مساحت ۶/ ۱۱هکتار در صورت احراز مالکیت قطعی دولت حفظ و در غیر این صورت در مرحله ابلاغ از اسناد طرح حذف شود.

۴- با الحاق اراضی واقع در غرب شهر (مثلثی شکل) به مساحت ۲۰ هکتار با توجه به تداخل گسترده با خطوط انتقال گاز مخالفت شد و درحریم تحت پهنه غالب تثبیت شود.

۵- در اجرای ماده ۴۹ قانون برنامه هفتم پیشرفت و بند الف ذیل تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۴، ۱۰ درصد از اراضی الحاقی به اجرایی نمودن فرآیند کاهش سطح بافت فرسوده و ناکارآمد شهری اختصاص یابد.

۶- ضمن رعایت حریم قانونی آزادراه و راه آهن حداقل ۳۰متر (نوار تأسیسات) بعد ازحریم در بخش‌های فاقد مستحدثات عیناً تحت کاربری سبز حفاظتی تثبیت شود.

۷ -با کنترل اداره کل راه و شهرسازی استان، کاربری باغات طرح تفصیلی با رعایت کلیه حقوق ناشی از مصوبات کمیسیون ماده ۵ عیناً در طرح تثبیت شود.

۸- طرح اراضی کارخانه مقدم مصوب ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ شورایعالی عیناً در اسناد طرح منعکس شود.

۹ - به جهت دسترسی و خدمات‌رسانی، معبر ارتباطی حد فاصل شهر و ناحیه منفصل مسکن مهر در حد پوسته معبر در محدوده شهر قرار گیرد.

حریم پیشنهادی

۱۰ - خط حریم در شمال بر اساس آخرین مرز تقسیمات اصلاح شده (مورد توافق ۷ آبان ۱۴۰۲) بر مرز شهرستان منطبق شود.

۱۱- حریم راه و راه آهن و نوار حاشیه ۱۰۰ متری بعد از آن در سراسر مسیر تداخل با حریم شهر منعکس شود.

۱۲ - به جهت ملاحظات زیست محیطی تأسیسات دامداری واقع در شمال غرب حریم کمافی السابق در حریم تثبیت شود.

۱۳- عرصه مالکیتی سیمان آبیک بدون درج کاربری تحت عنوان مجموعه سیمان آبیک و مابقی صنایع  پراکنده موجود در صورت طی نمودن فرآیند قانونی در سند پهنه بندی حریم منعکس شود.

۱۴ -عنوان پهنه طرح موضعی ساماندهی صنایع از سند پهنه‌بندی حریم حذف و اراضی تحت عنوان پهنه غالب (طبیعی یا کشاورزی) در سند پهنه‌بندی حریم منعکس شود. همچنین طرح ساماندهی صنایع موجود در این قسمت توسط شهرداری تهیه و به تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان برسد.

۱۵ - با توجه به خطر فرونشست در سمت جنوب شهر اداره کل راه و شهرسازی با هماهنگی شهرداری و حفظ حقوق مکتسبه اشخاص در طرح تفصیلی حتی‌الامکان ظرفیت تراکمی شهر را به قسمت‌های شمالی منتقل کند.

۱۶ - مطالعات پدافند غیرعامل بر اساس مصوبه مورخ ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ شورای‌عالی تکمیل و به تایید اداره کل پدافند غیرعامل برسد.

۱۷- با عنایت به قرارگیری شهر و عرصه پیرامون آن بر روی عرصه در معرض فرونشست، ملاحظات لازم در خصوص اصلاح الگوی کشت و مدیریت برداشت منابع آب زیرزمینی توسط معاونان مربوطه عضو شورای‌عالی به مراجع ذیربط استانی (جهاد کشاورزی و آب منطقه‌ای استان) ابلاغ شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
محرومیت سرمربی خیبر مقابل پرسپولیس
رویداد ملی ایران جان؛ گشت و گذاری در بازار زاهدان
دریادار تنگسیری: برای حفظ ایران جان می‌دهیم
قدردانی از عوامل فیلم سینمایی وعده صادق ۳ در اهواز
سد کمندان ازنا لرستان آماده بهره برداری
سمنان گرم و غبارآلود می شود
درخشش کاروان ملی حفاری در المپیاد سراسری کارکنان شرکت ملی نفت ایران
کشف بیش از ۳۲ هزار قلم لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق در کرمان
خبر‌های کوتاه گلستان، دوشنبه ۲۷ بهمن
مگاپروژه توسعه شبکه فیبر نوری کرمان در حال اجراست
جابجایی بیش از ۵۹۰ هزار مرسوله تجارت الکترونیک توسط پست خوزستان
کمبود نیروی انسانی در شعب رسیدگی‌کننده به دعاوی خانواده
بسته خبرهای کوتاه 27 بهمن در یک نگاه
مهر و موم مطب دندانپزشکی غیرمجاز در مسجدسلیمان
استقبال از ماه مبارک رمضان با آیین غبارروبی مساجد در مهاباد
پیروزی مس شهربابک بر اتحادیزد در لیگ یک بسکتبال
سقوط مرگبار یک کوهنورد از پریز کوه دورود لرستان
روستای قزلقوپی مهاباد، نماد توسعه و آبادانی
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه 
مهار کامل آتش سوزی در مرکز توزیع گاز مایع تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
عراقچی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد
تأکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
آغاز رزمایش کنترل هوشمند تنگه هرمز نیروی دریایی سپاه
رئیس قوه قضائیه وارد اصفهان شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا
پیش بینی جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: تسلیم در برابر تهدیدها، مطلقا در دستور کار نیست
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)