• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۵۰۲۱
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
آذربایجان غربی » سیاسی

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمنان را مأیوس و ذلیل کرد

نماینده ولی فقیه درآذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه با قدردانی از حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را نشانه‌ای از وفاداری ملت به آرمان‌های انقلاب و عاملی برای ناامیدی دشمنان عنوان کرد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه با قدردانی از حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را نشانه‌ای از وفاداری ملت به آرمان‌های انقلاب و عاملی برای ناامیدی دشمنان عنوان کرد.

 حجت‌الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ارومیه با قدردانی از حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار کرد: حضور مقتدرانه و باشکوه ملت ایران در این راهپیمایی جای سجده شکر دارد، چرا که این حضور دشمنان را مأیوس و ذلیل کرد.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور افزود: مردم در این برهه زمانی با وجود مشکلات و تنگنا‌های معیشتی، همچنان پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و حمایت خود را از رهبری اعلام کرده و به مطالبات ایشان لبیک گفته‌اند. این حضور میلیونی را باید نشانه‌ای از امداد الهی دانست؛ همان‌گونه که در صدر اسلام نیز خداوند متعال از طریق مؤمنان پیامبر اکرم (ص) را یاری کرد.

امام جمعه ارومیه ادامه داد: ممکن است مردم نسبت به برخی وضعیت‌ها و کاستی‌ها اعتراض داشته باشند، اما این گلایه‌ها به معنای فاصله گرفتن از نظام و رهبری نیست و ملت همچنان پشتیبان انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به اقدامات ابتدای پیروزی انقلاب خاطرنشان کرد: پس از انقلاب، کمیته‌های انقلاب اسلامی تشکیل شد و آیت‌الله مهدوی‌کنی مسئولیت این نهاد را بر عهده گرفت که نقش مهمی در ساماندهی امور و تثبیت امنیت کشور داشت.

قریشی تصریح کرد: باید قدردان نیرو‌های امنیتی و حافظان نظم باشیم که از ابتدای انقلاب تاکنون با تلاش و ایثار، برای صیانت از امنیت و دستاورد‌های نظام مجاهدت کرده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرار گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان گفت: روز‌های پایانی ماه شعبان به عنوان ایام تکریم مساجد نامگذاری شده و لازم است خود را از نظر معنوی برای ورود به این ماه پرفضیلت آماده کنیم. همچنین باید مساجد را برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های عبادی مهیا سازیم.

امام جمعه ارومیه تأکید کرد: حضور در مساجد و همراه بردن کودکان و نوجوانان به این پایگاه‌های دینی ضروری است، چرا که انقلاب اسلامی از مساجد آغاز شد و تداوم آن نیز در گرو آبادانی مساجد است.

قریشی در ادامه با اشاره به برخی مسائل اخلاقی در غرب و موضوع جزیره اپستین، مدعی شد حجم گسترده‌ای از فساد اخلاقی در این ماجرا رخ داده و با وجود ادعا‌های حقوق بشری آمریکا، به این موضوع به‌طور شفاف پرداخته نمی‌شود.

امام جمعه ارومیه با بیان اینکه امروز مهم‌ترین عرصه تقابل، جنگ شناختی است، اظهار داشت: اگر دشمن ذهن و باور جامعه را تصرف کند، دیگر نیازی به جنگ نظامی نخواهد داشت. وی افزود: امروز تقابل میان جبهه حق و باطل جریان دارد و ملت ایران با اتکا به رحمت الهی همچنان ایستاده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از طرح جامع شهری شهرکرد
بازار مهاباد در تب و تاب ماه مبارک رمضان؛ فراوانی کالا در کنار نوسان قیمت‌ها
دریافت هزینه نصب ماشین‌آلات توسط تأمین اجتماعی متوقف می‌شود
ثبت ۱۰۱ سکه از مسکوکات ضرب شیراز در فهرست آثار ملی منقول
الگوهای قرآنی در تدوین قوانین حمایت و سرپرستی
آغاز میهمانی خدا
روایت اسناد زنده از حقیقت تلخ
اعلام ساعت فعالیت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری کیش در رمضان ۱۴۰۴
برگزاری اردوی تیم ملی تکواندو در کیش
سنجاب بلوچی پاسبان نخلستان‌ها
رمضان، ضیافتی برای تمرین بندگی و طاعت
قهرمانی تیم بسکتبال با ویلچر بانوان استان یزد در پاراالمپیاد استعدادیابی جوانان کشور
رشد ۱۱۱ درصدی فراتر از برنامه اشتغالزایی در استان مرکزی
ماه پرفضیلت رمضان بهترین فرصت برای پاکیزه کردن دل ها
ضیافت معنوی در قاب رسانه؛ دست پُر صداوسیمای یزد در ماه مبارک رمضان
افتتاح سالن ورزشی روستای نصرت اباد
مادر شهیدان نجاری آسمانی شد
تجلیل از ۶۴ نخبه و معلم دشت‌سر آمل
افزایش بهره‌وری آب با اجرای طرح اصلاح الگوی کشت در ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی حاشیه دریاچه ارومیه
گرامیداشت پنجاهمین سال تأسیس مسجد امام حسن مجتبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)