• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۷۳۷۲
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰
قزوین » اجتماعی

اجرای پویش «سلام محله» دراستان قزوین

مدیرکل بهزیستی استان قزوین از اجرای پویش سلام محله با هدف ترغیب افراد محلی برای مشارکت در ارتقای کیفیت زندگی مردم و سلامت اجتماعی خبر داد.

آغاز پویش «سلام محله» دراستان قزوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، زهرا غلامرضایی در جمع خبرنگاران گفت: افزایش ظرفیت ملی برای بهینه سازی کمیت و کیفیت خدمات مردمی با افزایش تعداد یاری گران فعالیت‌های بهزیستی از جمله اهداف این پویش است.

وی گفت: به منظور اجرای پویش در سطح محله، دو دسته اقدام انجام می‌شود که بخش اول آن اطلاع رسانی و آگاه سازی و ایجاد زمینه برای جلب نظر اهالی به منظور ثبت نام به عنوان داوطلب برای کمک به تحقق اهداف بهزیستی است.

مدیرکل بهزیستی استان اظهارکرد: در  بخش دوم، پویش سلام محله در روز ۱۴بهمن، در هر ۲هزارو۵۰۰ مرکز مثبت زندگی، در سراسر کشور، برگزار خواهدشد که در استان قزوین در ۵۲محله توسط مراکز مثبت زندگی برگزار می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان خاطرنشان کرد: تمامی مراکز مثبت زندگی مورد تایید مرکز مشارکت ها، به عنوان کانون‌های اجرایی پویش در محلات فعال می‌شود.

همچنین برای هر یک از مراکز مثبت زندگی، حداقل یک تسهیلگر که محوریت برنامه را بر عهده دارد، معرفی می‌شود.

وی تصریح کرد: این تسهیلگر، از افرادی است که در یکی از برنامه‌های محله محور سازمان نظیر CBR فعالیت می‌کند یا قبلاً مراحل آموزشی را گذرانده و مورد تایید بهزیستی استان است.

مدیرکل بهزیستی قزوین ادامه داد: وظیفه این تسهیلگر مدیریت انجام پویش در سطح محلی و برگزاری رویداد یک روزه در ۱۴بهمن است که با مدیریت مرکز مثبت زندگی در یکی از مکان‌های محله با اولویت مدرسه و مراکز غیردولتی تحت نظارت سازمان به عنوان محل برگزاری رویداد، انتخاب می‌شود و در صورتی که مکان مناسبی در محله وجود نداشت در فضای مرکز مثبت زندگی فرایند اجرایی رویداد انجام می‌شود.

 وی هدف از این پویش را ترغیب افراد محلی برای مشارکت در ارتقای کیفیت زندگی مردم و سلامت اجتماعی محله عنوان کرد.

غلامرضایی بیان کرد: ثبت نام متقاضیان از طریق سامانه سلام توسط خود افراد از هر مکان و با هر ابزاری که مایل باشند و یا تسهیلگر در مرکز مثبت زندگی انجام می‌شود.

وی افزود: این بخش به گونه‌ای برنامه ریزی شده که تسهیلگران از گروه‌هایی نظیر همیاران انتخاب شده و چند روز فعالیت را به صورت داوطلبانه انجام دهند.

این مسئول با اشاره به عملیات اجرایی مراکز مثبت زندگی و تسهیل گران محلی اظهارکرد: این اقدامات به سه دسته اطلاع رسانی، کمک به برگزاری رویداد و ارائه گزارش تقسیم می‌شود؛ فرد دارای امتیاز مرکز مثبت زندگی، باتفاق تسهیلگر با معرفی نامه اداره بهزیستی شهرستان با امضای رئیس بهزیستی شهرستان (با امضای دستی و مهر سازمان) خود را به نیروی انتظامی محله معرفی کرده و فرایند را توضیح می‌دهد.

غلامرضایی ادامه داد: این اقدام به منظور تامین امنیت و شفاف کردن اقدام در محله و استفاده از ظرفیت این دو ارگان برای کمک به اجرای پویش است.

مدیرکل بهزیستی قزوین خاطرنشان کرد: تسهیلگر با مدارک یاد شده به افراد دیگری در محله که می‌توانند در اجرای پویش کمک کنند مراجعه کرده و تلاش می‌کند، همکاری ایشان را جلب کند.

وی اضافه کرد: به این منظور علاوه بر ارائه معرفی نامه و رسانه‌های مکتوب در اختیار، چکیده‌ای مکتوب با مشخص کردن اقداماتی که می‌تواند به صورت مشارکتی و یاری گرانه ارائه شود، در اختیار این افراد قرار می‌گیرد تا علاوه بر همکاری در پروژه، با فعالیت‌ها و نیز نیاز‌های ارتقایی سازمان آشنا شوند.

وی ادامه داد: افراد و گروه‌های مورد مذاکره، افراد ذی نفوذ محلی، معتمدان و افراد مؤثر محلی نظیر امام جماعت مساجد، مدیران مدارس، اعضای شورا یاری محله، و نظایر آن است.

غلامرضایی تصریح کرد: تمام افراد مرکز مثبت زندگی که از قبل اطلاعات لازم را دریافت کرده‌اند از ساعت ۸ تا ۲۰ باید حضور داشته باشند و عدم مراجعه مردم دلیلی بر ترک محل نخواهد بود.

مدیرکل بهزیستی قزوین بیان کرد: تسهیلگران برای تمام کسانی که مراجعه می‌کنند، طرح سلام و پویش سلام محله را توضیح می‌دهند و پوستر، تراکت یا بروشور و یا یک کد QR  را در اختیار آنها قرار می‌دهند.

غلامرضایی افزود: در محل اجرا، پوستری با مضامین معرفی فرایند پویش سلام محله، معرفی طرح سلام و نیز خدمات مراکز مثبت زندگی نصب می‌شود. همچنین برای مراجعین حضوری که مایل به ثبت نام در محل هستند، تسهیلگر آماده همکاری است و فرم‌ها جهت تکمیل در رایانه اختصاص داده شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
معرفی مسئول سازمان بسیج رسانه لرستان
توقیف ۱۱ دستگاه خودروی شوتی در تالش
پیام نماینده ولی‌فقیه در لرستان به مناسبت روز روحانیت و دفاع مقدس
خبر‌هایی از اطعام روزه داران در آشپزخانه های مهدوی
مس شهر بابک صدر نشین جدید لیگ یک فوتبال
افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
گردشگری؛ پربازده‌ترین صنعت برای اقتصاد محلی است
مصاف داماش گیلان و مس کرمان در گام بیست و سوم
حل اختلاف تعدادی از کشاورزان ناصریه با ورود دادستان ریگان
عزم دولت برای پرداخت بدهی‌های خود به فعالان اقتصادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)