• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۶۳۲۵
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۰
هرمزگان » اقتصادی

توسعه صنایع پالایشی در هرمزگان، فرصت ها و چالش ها؛ گفتگوی خبری

در دومین روز از رویداد ایران جان، هرمزگان ایران گفتگوی خبری با موضوع توسعه صنایع پالایشی در هرمزگان، فرصت ها و چالش ها از میز اقتصاد شبکه خبر بصورت زنده پخش شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خلیج فارس، وحید قانعی فرد مدیرعامل پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس و احمد هاشمی مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس مهمانان حضوری این گفتگو بودند.

مصطفی سعیدی از کارشناسان حوزه انرژی نیز بصورت تلفنی در این گفتگو شرکت کرد.

سئوالات مجری در چند حوزه بود؛ اینکه این دو پالایشگاه چه فعالیت هایی انجام می دهند؟

اینکه در رابطه با حفظ محیط زیست چه تدابیری اندیشیده شده است؟

اینکه چشم انداز آینده چیست؟

و اینکه هر شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی چه عملکردی دارد؟

و هریک از مدیران عامل در نوبت خود به این سئوالات جواب دادند.

در ادامه نظرات کارشناس برنامه نیز در موضوعات مطرح شده گرفته شد.

وحید قانعی فرد مدیرعامل شرکت پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس گفت: این پالایشگاه بنزین محور بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان است.

ما روزانه حدود ۴۵۰ هزار بشکه خوراک میعانات گازی را از پارس جنوبی دریافت می‌کنیم و بخش عمده‌ای از تولیدات ما را بنزین به خودش اختصاص داده است که روزانه بین ۴۶ تا ۴۷ میلیون لیتر تولید می‌شود.

حدود ده میلیون لیتر نفت گاز یورو تولید می کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در تولید محصولات باکیفیت این پالایشگاه توان تولید همه محصولات با کیفیت را داراست.

همه پارامترهای زیست محیطی در این پالایشگاه رعایت شده و می شود.

واحد تولید آمونیاک این پالایشگاه در حال حاضر در مرحله مناقصه ساخت است.

ده نوع محصول در این پالایشگاه تولید می شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدیر عامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس در خصوص مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت گفت: بیمارستان ۲۶۴ تخته خوابی در دست ساخت است که ۹۳ درصد پیشرفت  فیزیکی دارد با تجهیز ساختمان نیمه اول سال آینده به بهره برداری می‌رسد.
قانعی فر در خصوص اشتغالزایی جوانان استان افزود: در این شرکت سه هزار و ۹۶۰ تَن به صورت مستقیم مشغول به فعالیت هستند و با دانشگاه هرمزگان هم برای جذب نفرات برتر تفاهم نامه امضا شده است.


مجری: آقای قانعی فرد. یکی از موضوعاتی که مطرح می شود در مورد پالایشگاه های کوچک بخش خصوصی هست که بعضیا مطرح می کنند که پالایشگاه ستاره خلیج فارس اجازه نمی دهد که خوراک به ما برسد.

چیزی که مطرح می شود. شما چه پاسخی دارید؟

مدیرعامل ستاره: بحث تخصیص خوراک برمی گردد به معاونت وزارت نفت. یعنی عملاً خارج از اراده ماست و آنجا تصمیم گیری می شود که خوراک کجا مصرف بشود. قطعاً دغدغه هایی که دارند طوری تخصیص داده می شود که تولید سوخت برای کشور در اولویت باشد. بهرحال ما نقشی در میزان تخصیص خوراک نداریم.

مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس در خصوص کیفیت بنزین تولیدی و رعایت استاندارد‌ها گفت: گوگرد در محصولات تولیدی کمتر از یک ppm بوده و ۳۰ برابر بهتر از حد مجاز استاندارد است.
قانعی فر افزود: طراحی واحد‌ها به گونه‌ای بوده که محصولات تولیدی طبق استاندار روز دنیاست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بیشتر بخوانید: گشایش نمایشگاه فرصت‌های دریا پایه خلیج فارس و مکران

احمد هاشمی مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس نیز گفت: این پالایشگاه بزرگترین تولید کننده فرآورده‌های نفت خام سنگین در کشور است که روزانه ۳۵۰ هزار بشکه تولید دارد.

هاشمی افزود: با توجه به اینکه خواراک ما نفت خام سنگین است حجم فرآورده‌های سنگین بیش از ۳۰ درصد فرآورده هاست که ارزش افزوده آن زیاد نیست و برخی از این فرآورده‌ها نسبت به نفت خام کمتر است.

وی گفت: برای افزایش سود دهی و ارزش افزوده طرح ارتقای کیفیت از سال ۱۴۰۱ و تعیین پیمان کاران آغاز و اکنون عملیاتی شده است.

هاشمی گفت: در این طرح میزان ۳۰ درصد فرآورده‌های سنگین باید به زیر ۱۰ درصد برسد و میزان گوگرد فرآورده‌ها که اکنون ۳ درصد است نیز به کمتر از ۵ هزار پی پی‌ام برسانیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدیر عامل شرکت پالایش نفت هرمزگان نیز در خصوص مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت گفت: بخش کودکان سرطانی بیمارستان کودکان را ساختیم و دو سال پیش تحویل شد و هم اکنون نیز تعدادی مدرسه در دست ساخت داریم.
هاشمی افزود: با توجه به درخواست مردم استان نیز یک تیم فوتبال لیگ یک خریداری کردیم که با استقبال مردم همراه بود.
مدیر عامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس در خصوص استفاده از شرکت‌های دانش بنیان و با اشاره به اینکه بسیاری از نیرو‌های این شرکت جوان هستند، گفت: خیلی از تولیدات شرکت‌های دانش بنیان از آنها خریداری شده و این طرح ادامه دارد.
مدیر عامل شرکت پالایش نفت هرمزگان گفت: سال گذشته با استفاده از تولیدات دانش بنیان ۵۵ میلیون دلار در این شرکت صرفه جویی اقتصادی داشتیم.

با تکمیل این طرح ۲ میلیون لیتر بنزین و تقریباً همین اندازه به تولبد گازوئیل افزوده می‌شود.
هاشمی افزود: با توجه به جایگزینی سوخت و منابع انرژی و توسعه تکنولوژی‌های نوین برای تضمین آینده پالایشگاه‌ها و سرمایه باید به دنبال تبدیل پالایشگاه‌ها به پترو پالایشگاه‌ها و تولید فرآورده‌هایی همچون پروپیلن باشیم.
وی گفت: اکنون در حال مذاکره برای ایجاد مرحله آر دی سی سی برای تولید پروپیلین تا پایان سال ۱۴۰۷ هستیم.
هاشمی افزود: در تلاش برای تولید روغن پایه گروه ۲ و ۳ نیز هستیم.

مصطفی سعیدی کارشناس حوزه انرژی نیز گفت: با افزایش مصرف بنزین در کشور و نیاز به افزایش تولید و توصیه دولت در این زمینه این پالایشگاه‌ها مجبور به افزایش تولید و کاهش کیفیت‌اند اما از استاندارد جهانی خارج نمی شود.

 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام ساعت کاری ادارات سمنان در ماه رمضان
افتتاح زمین چمن ورزشی مدرسه میثم تمار محله غدیر گرگان
اعتبار مالیاتی ظرفیتی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
افزایش ۹۴ درصدی تولید میگو در سیستان و بلوچستان
اولویت اصلی باید حل مشکلات معیشتی مردم باشد
هوای شش شهر خوزستان آلوده برای گروه‌های حساس
برپایی کارگاه‌های هنری رویداد «سرزمین من» در یزد
تهران با ۱۱۸ بیمارستان آماده استقبال از گردشگران سلامت
مصاف فوتبالیست‌های شمس آذر مقابل نماینده شیراز
آغاز رزمایش خدمت در محلات مازندران
بزرگداشت شهدای شبه کودتای دی ماه در اصفهان
هوای تهران در وضعیت قابل قبول
آخرین خبرهای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا
«محفل»، در شبکه سه
اعلام برنامه مسابقات رده بندی اتحادیه جهانی کشتی
افزایش ظرفیت جوجه‌ریزی در آذربایجان غربی به بیش از ۵۶ میلیون قطعه
نگاهی به برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی در خبر‌های رسانه
برگزاری فینال مسابقات فوتسال دانش آموزی بین مدارس جام اقتدار گلستان در آزادشهر
ارتقای جایگاه ایران درتولید محصولات راهبردی سلامت
هوای مشهد امروز پنجشنبه ۳۰ بهمن «سالم» است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تداوم اجاره همسر در اروپا
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)