• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۳۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

رضا امیرخانی و عبور از اوج بحران

یکی از دوستان رضا امیرخانی با اشاره به روند طولانی درمان این نویسنده، اعلام کرد: از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی عبور کرده‌ایم، اما همچنان سیستم ایمنی درحال فعالیت است و به هم ریختگی به آرامش کامل نرسیده است.

رضا امیرخانی و عبور از اوج بحران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، احمد محبی‌آشتیانی پزشکی که با ارسال صدا در سایت رسمی رضا امیرخانی نویسنده، مردم را از آخرین وضعیت او مطلع می‌کند، در فایل صوتی که جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ منتشر کرد، سانحه سقوط امیرخانی از پاراگلایدر را به آتش‌سوزی در خانه تشبیه کرد و گفت: وقتی در خانه در یک محله آتش‌سوزی اتفاق می‌افتد شروع به آسیب‌زدن به سیستم‌های اطراف می‌کند. نخستین اتفاق این است که آتش‌نشان‌ها با خبر می‌شوند و خود را با سرعت برای اطفای آتش به محل می‌رسانند.

محبی آشتیانی با اشاره به اینکه در نتیجه آتش‌سوزی همه روند‌های عادی محله بر هم می‌ریزد، ادامه داد: حتی ممکن است زندگی عادی محله‌های دیگر را هم تحت تاثیر قرار دهد و همه اینها به این دلیل است که آتش خاموش شود و این هدف اصلی و بحران است. برای مثال مغازه‌های اطراف بسته می‌شوند و راه‌ها برای مردم معمولی بسته می‌شوند در حالی که همان راه‌ها برای پلیس، آتش‌نشانی و آمبولانس باز هستند و همه چیز به هم می‌ریزد و از محل عادی خارج می‌شود. آتش‌نشانان فقط به رسیدن به کانون آتش و خاموش کردن آن فکر می‌کند و بسیاری از موارد اهمیت خود را از دست می‌دهد.

او افزود: برای مثال اگر برای رسیدن به کانون آتش لازم باشد آتش‌نشان‌ها چند پنجره را خرد و نرده‌ها و دیوار‌ها را خراب کنند و حتی در آتش‌سوزی‌های بزرگ اگر چند طاق را ویران کنند، برای اینکه به آتش برسد، برای اینکه وظیفه را انجام بدهند و اطفای حریق کنند، این اقدامات را انجام می‌دهند.

دوست امیرخانی با تاکید بر اینکه التهاب در بدن واکنش کلی و عمومی است، گفت: درمورد رضا امیرخانی یک ضربه و آسیب شدید به مغز وارد و موجب آسیب‌های مهمی شده است. زمانی که سیستم ایمنی در برابر آسیب‌های اولیه فعال شده، خودش آسیب‌هایی به بدن وارد کرده است، ادم مغزی (Cerebral Edema) یکی از عوارضی است که سیستم ایمنی بدن برای انجام وظیفه‌اش انجام می‌دهد.

محبی‌آشتیانی با اعلام اینکه آشفتگی، فعالیت سیستم ایمنی و در هم ریختگی نقطه‌ای در سیستم التهاب تاثیر خود را نشان می‌دهد و جایی فروکش می‌کند، ادامه داد: برای همین است که همواره تاکید داشتم تا روز چهارم و پنجم صبر کنیم؛ برای اینکه سیستم عصبی مغز و سیستم ایمنی در روز چهار و پنجم در اوج فعالیت است و تا آن زمان باید مراقب عوارض ثانویه بود و تمام تمرکز تیم درمانی به این است که التهاب را کم و عوارض را کنترل کنند.

او افزود: از نقطه اوج بدون آسیب ثانویه جدی عبور کرده‌ایم، اما همچنان سیستم ایمنی در حال فعالیت است و به هم ریختگی به آرامش کامل نرسیده و به ثبات و پایداری نرسیده‌ایم و منتظریم که به ثبات کامل در همه اندام‌ها و کل بدن و سیستم عصبی در سطح هوشیاری قابل قبول برسیم. به همین دلیل با روند طولانی و تدریجی همراه هستیم، همان‌طور که پیش از این گفته بودم باید انتظار‌های خود را از اینکه یک یا دو روزه به نتیجه برسیم پایین بیاوریم و برای بهبود امیرخانی و همچنین برای همه بیماران دعا کنیم.

 رضا امیرخانی نویسنده، یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ بر اثر سقوط از پاراگلایدر آسیب دید و اکنون در بیمارستان بستری است به گفته پزشکان، امیرخانی از چند ناحیه دچار شکستگی و آسیب شده و در بخش مراقبت‌های ویژه تحت نظر و درمان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
حجم مبنا در بورس حذف شد
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۵ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)