• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۶۷۹۸
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۰
اقتصادی » اقتصاد کلان
وزیر اقتصاد:

۱۵۰ پروژه اولویت‌دار برای تحقق «اقتصاد برای همه» کلید خورد

وزیر امور اقتصادی و دارایی از تدوین و آغاز اجرای ۱۵۰ پروژه اولویت‌دار و چندین مگاپروژه بین‌بخشی در تمام معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه وزارت اقتصاد طی ۱۰۰ روز نخست فعالیت دولت جدید خبر داد و اعلام کرد: اصلی‌ترین اولویت این وزارتخانه «تأمین مالی تولید» است.

۱۵۰ پروژه اولویت‌دار برای تحقق «اقتصاد برای همه» کلید خورد

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدعلی مدنی‌زاده در جلسه شورای معاونین وزارت امور اقتصادی و دارایی که با حضور آقای عارف معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای شروع به کار، پروژه‌های اولویت‌دار تمام زیرمجموعه‌های وزارت اقتصاد اعم از معاونت‌ها، سازمان‌های تابعه و شرکت‌ها را احصا و برنامه‌ریزی کردیم و در نهایت ۱۵۰ پروژه کلیدی به همراه چندین مگاپروژه بین‌بخشی که نیازمند هماهنگی مستقیم وزیر اقتصاد است، تعریف شد.

وی ادامه داد: این پروژه‌ها بر اساس ۸ اولویت راهبردی وزارت اقتصاد شامل بهبود فضای کسب‌وکار، سرمایه‌گذاری، توانمندسازی و مردمی‌سازی اقتصاد، پایداری مالی دولت، بازآفرینی اعتماد اقتصادی مردم، توسعه نظام تأمین مالی و سرمایه‌گذاری، توسعه اقتصاد دیجیتال و حکمرانی هوشمند، مشارکت مؤثر مردم در حکمرانی و توسعه دیپلماسی مالی و اقتصادی تدوین شده و با شعار «اقتصاد برای همه» پیش می‌روند.

وزیر اقتصاد با تأکید بر اینکه اصلی‌ترین اولویت وزارتخانه تأمین مالی تولید در کل اقتصاد است، سه مگاپروژه کلیدی را تشریح کرد: اولین مگا پروژه «طرح بیست» است؛ تأمین مالی حداقل ۲۰ پروژه سرمایه‌گذاری اولویت‌دار، پیشران و ارزآور کشور که سودآوری بالا دارند و می‌توانند جهش قابل توجهی در تولید ایجاد کنند.

وی مگا پروژه دیگر را «طرح رویش» برشمرد و توضیح داد: این طرح به معنای جهت‌دهی منابع خرد خارج‌شده از گردش مولد اقتصاد به سمت تأمین مالی پروژه‌های اولویت‌دار (از جمله طرح بیست) از طریق ابزار‌ها و نهاد‌های مالی زیرمجموعه وزارت اقتصاد و تقویت نقش بازار سرمایه در تأمین مالی بنگاه‌های بزرگ و بخش‌های با ارزش افزوده بالا است.

وزیر اقتصاد مگا پروژه دیگر را «طرح اعتبار ملی ایرانیان» معرفی کرد و ادامه داد: اعطای اعتبار به بخش قابل توجهی از مردم به‌ویژه قشر متوسط و ضعیف برای خرید کالا‌های ایرانی بادوام با تمرکز بر صنایع اشتغال‌زا؛ این طرح با استفاده حداکثری از فین‌تک‌ها و تأمین مالی زنجیره‌ای، هم تولید و اشتغال را تقویت می‌کند و هم به‌دلیل حداقل نیاز به خلق نقدینگی جدید، عملاً غیرتورمی است.

مدنی‌زاده تأکید کرد: با اجرای طرح رویش، بنگاه‌های بزرگ از بازار سرمایه تأمین مالی می‌شوند، بنگاه‌های کوچک و متوسط به سمت ابزار‌های جدید تأمین مالی هدایت می‌شوند و ظرفیت آزادشده شبکه بانکی می‌تواند رشد اقتصادی غیرتورمی را رقم بزند.

وی همچنین از سه مگاپروژه دیگر یعنی «نوسازی گمرکی» و «هوشمندسازی نظام مالیاتی» و «مولدسازی دارایی‌های دولت» خبر داد و بیان کرد: در حوزه مولدسازی، آسیب‌شناسی جامعی انجام شده و راه‌حل‌هایی طراحی کردیم که نیازمند یک سری مصوبات در هیئت دولت، مجلس یا سران قوا است تا مسیر مولدسازی هموار و مشارکت بخش خصوصی در آن تقویت شود و درآمد پایداری برای دولت ایجاد شود.

وزیر اقتصاد در پایان عنوان کرد: در حوزه مناطق آزاد اقدامات جدیدی آغاز شده، در خصوصی‌سازی تحول نگرشی ایجاد می‌کنیم و در زمینه مقررات‌زدایی، بهبود فضای کسب‌وکار و سایر بخش‌های وزارتخانه نیز برنامه‌های تحولی با قوت در حال پیگیری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح چهار طرح در مبارکه
ضعف آنتن تلفن همراه و اینترنت درشهرک فرزان شهرستان قدس
پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان
بهره‌برداری ازطرح بزرگ آبرسانی به ۸۱ روستای میاندوآب
نقش ممتاز ابوالعباس اسفراینی در حفظ زبان فارسی 
همایش اقتدار بسیجیان در بوکان
رونمایی از تجهیز موزه‌های آذربایجان‌شرقی به کیوآرکد‌های دو‌زبانه
با دستور ترامپ مهاجرت از افغانستان به آمریکا متوقف شد
پلمپ هشت واحد آلاینده ی هوا در شهرستان ورامین
نایب قهرمانی جوادی در دسته ۷۹ کیلوگرم
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
تفکر بسیجی اثربخش‌ترین رویکرد برای حل مسائل کشوراست
خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان از پیشرفت و آبادانی
سردار نقدی: بسیج نسخه اعجازآمیز سپاه در برابر همه توطئه‌هاست
اختتامیه مسابقات قرآنی در میامی
واردات گوشت از افغانستان انجام خواهد شد
برگزاری کارزار خدمت در رباط کریم و نمایشگاه‌های بسیج در بهارستان
خراسان شمالی ظرفیت ویژه در بخش مفاخر دارد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده گدار
مذاکرات متوازن و منصفانه را مد نظر قرار خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)