• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۸۰۵۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۴
ورزشی » فوتبال و فوتسال

لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات

تیم استقلال ایران در هفته چهارم مرحله گروهی رقابت‌های فوتبال لیگ قهرمانان آسیا ۲ برابر میزبانش الوحدات اردن به نتیجه مساوی رضایت داد.

لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ الوحدات ۱ - ۱ استقلال (پایان نیمه نخست)

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، تیم فوتبال استقلال ایران در چارچوب هفته چهارم مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا ۲ امشب (چهارشنبه ۱۴ آبان) در ورزشگاه ملک عبدالله به مصاف میزبانش الوحدات اردن رفت و در پایان به نتیجه مساوی یک - یک دست پیدا کرد. 

 

قضاوت این مسابقه برعهده احمد عکاشه بن احمد العبادو از سنگاپور با کمک‌های مانوج کلوانی و آشوکراج جیواراجا بود.

 

ترکیب الوحدات؛ عبدالله الفاخوری (۲۹- احمد عرباش)، دانیال عفانة، عرفات الحاج، شوقی القزعة (۵۷- محمد ابوقدوم)، وجدی نبهان (۸۴- مصطفی کمال)، مصطفى معوض، محمود شوکت (۴۶- عبدالرحمن ابوحازیم)، عامر جاموس، مهند سمرین، عمر حسنین و جونیور (۵۷- المنذر العلوی).
سرمربی: جمال محمود

 

ترکیب استقلال: آنتونیو آدان، صالح حردانی، رستم آشورماتوف، امیرمحمد رزاقی‌نیا، سعید سحرخیزان (داکنز نازون ۵۹)، منیر الحدادی (محمدحسین اسلامی ۷۳)، سامان فلاح، دیدیه اندونگ (اسماعیل قلی‌زاده ۵۹)، حسین گودرزی، یاسر آسانی (محمدرضا آزادی ۸۱)، مهران احمدی (ابوالفضل زمانی ۸۱).

سرمربی: ریکاردو ساپینتو

 

کارت زرد:

دانیال عفانة (۴۵)، عامر جاموس (56)، وجدی نبهان (۷۸)، مصطفی کمال(۸۵) و عبدالرحمن ابوحازیم (۹۰)

 

نیمه نخست:

نیمه نخست این دیدار آغاز شد. استقلال کار را بهتر شروع کرد و بازی مالکانه‌ای را ارائه داد و موقعیت‌هایی را هم شکل دادند. تا دقیقه ۱۵ این مسابقه، خطرناک‌ترین موقعیت شوت صالح حردانی به سمت دروازه الوحدات بود که توسط دروازه‌بان این تیم به کرنر فرستاده شد.

گل اول الوحدات: در دقیقه ۱۹ بازیکنان الوحدات حمله‌ای را ترتیب دادند، در ادامه روی اشتباه صالح حردانی در فضای خالی پشت او، بازیکن حریف صاحب توپ شد و با یک شوت دروازه آدان را باز کرد.

الفخوری دروازه‌بان الوحدات در دقیقه ۲۹ به دلیل مصدومیت از زمین بازی خارج شد. او دقایقی روی زمین بود و پزشکان مشغول مداوای او بودند، اما در نهایت تصمیم به تعویض این بازیکن گرفتند.

گل اول استقلال: یاسر آسانی از سمت راست سانتری را به تیر دوم دروازه الوحدات ارسال کرد تا مهران احمدی در دقیقه ۳۹ این توپ را به گل نخست استقلال تبدیل کند.

استقلال مالکیت توپ را در نیمه نخست در اختیار داشت، اما اشتباهات در خط دفاعی باعث می‌شد تا موقعیت‌هایی به مهاجمان تیم الوحدات داده شود. در نهایت نیمه نخست با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.

 

نیمه دوم:

استقلال نیمه دوم را هجومی آغاز کرد و فشار را روی دروازه الوحدات حفظ کرد. در دقیقه ۵۲ شوت یاسر آسانی از درون محوطه جریمه توسط دروازه‌بان حریف دفع شد و توپ برگشتی به سعید سحرخیزان رسید که شوت او به تیر دروازه الوحدات برخورد کرد.

اشتباهات در خط دفاعی استقلال خطرناک بوده، برای دومین بار تا به اینجای کار پاس رو به عقب سامان فلاح با سر برای دروازه‌بان، باعث ایجاد موقعیت برای تیم الوحدات شده است. در دقیقه ۶۰ مهاجم حریف از این فرصت استفاده کرد و ضربه او را رستم آشورماتوف از روی خط دروازه برگرداند.

پس از تعویض‌های تیم استقلال در دقیقه ۵۹، روند بازی تغییر کرد. از شدت فشار استقلال کم و بازی کندتر شد. سپس الوحدات بالاتر بازی کرد و استقلال هم کمی عقب نشست.

در ادامه دو تیم موقعیت‌هایی‌ را خلق کردند، اما در به ثمر رساندن گل ناکام بودند تا بازی با نتیجه یک بر یک به پایان برسد.

 

دو تیم با این تساوی در جدول گروه ۴ امتیازی شدند؛ استقلال با تفاضل گل بهتر در جایگاه سوم قرار گرفت و الوحدات چهارم است.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار پردیس خبرگزاری صداوسیما
رادیو تریبون معرفی ظرفیت‌ها و پیشرفت استان‌ها در خراسان جنوبی
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تداوم روز‌های آلوده با چاشنی رطوبت و مه در خوزستان
اعزام ۹۵ دانش آموز کلاله‌ای به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز جشنواره تئاتر مازندران
پیروزی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان مقابل تیم فیلیپین
تأکید ایران و کرواسی بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه محیط‌زیست
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین
افزایش نقدشوندگی از اهداف راه اندازی مرحله معاملات پایانی
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموز دختر بهشهری به جنوب کشور
بررسی نقش پژوهش‌های راهبردی در بهره وری انرژی
بررسی لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» در کمیسیون اجتماعی
سارقان ۵۰۰ کیلوگرم غلات در دام پلیس اندیمشک
جریمه میلیاردی قاچاقچی گل مصنوعی در لرستان
بررسی گزارش بسیج سازندگی در کمیسیون حمایت از تولید مجلس
پاداش مدال آوران بازی‌های آسیایی جوانان بحرین پرداخت شد
دستغیب برای ارائه گزارش دیوان محاسبات به کمیسیون بودجه می‌آید
ابوالفضل زندی در صدر جدول رده بندی جهانی
برادران صادقیان رقبای خود را در رقابت‌های جهانی پاریس شناختند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)