• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۰۰۷۶
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۳
اجتماعی » جامعه و شهری
امروز با حضور زاکانی و چمران ؛

رونمایی از سامانه جامع املاک شهرداری تهران

مراسم رونمایی از سامانه جامع املاک شهرداری تهران با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر و جمعی دیگر از مدیران شهری برگزار شد.

رونمایی از سامانه جامع املاک شهرداری تهرانبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما، شهردار تهران در آیین رونمایی از سامانه جدید جامع املاک شهرداری، گفت: تمام سرمایه‌های راکد باید به‌عنوان پشتوانه تضمینی و در خدمت پیشرفت و آبادانی شهر قرار گیرند.
زاکانی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین اهداف این سامانه شفاف‌سازی، تسریع در فرایندها، اشراف بر دارایی‌های شهری و صیانت از اموال عمومی است، افزود: املاک شهرداری سرمایه شهروندان است. وقتی بر این دارایی‌های اشراف داشته باشیم، می‌توانیم از آنها بهره‌برداری مُولد انجام دهیم و برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای توسعه شهر داشته باشیم. در غیر این صورت، بخشی از دارایی‌ها هدر می‌رود یا به شکل خام‌فروشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شفاف‌سازی مانع تخلفات احتمالی در حوزه املاک است

وی با اشاره به اهمیت جنبه صیانتی این سامانه اظهارکرد: در گذشته شاهد خروج غیرقانونی برخی اسناد از مناطق بودیم که با هوشیاری حراست از این تخلفات، جلوگیری به عمل آمد. این سامانه می‌تواند از تکرار چنین اتفاقات و تخلفاتی جلوگیری کند و به کاهش هزینه‌های حقوقی و صیانت از دارایی‌های شهرداری کمک کند.
شهردار تهران یکی از دستاورد‌های مهم سامانه جامع املاک را ایجاد زیرساخت برای مولدسازی دارایی‌ها و تسریع در اجرای پروژه‌های شهری دانست و گفت: شهرداری تهران در حال اجرای پروژه‌های بزرگی از جمله سه خط مترو است که بخشی از اعتبار موردنیاز آنها از طریق تهاتر و معاملات غیرنقدی تأمین مالی می‌شود. این سامانه به ما کمک می‌کند که املاک و دارایی‌ها را با ارزیابی منصفانه و دقیق وارد چرخه مولدسازی کنیم.
زاکانی با تاکید بر لزوم تسریع در اجرای کامل سامانه و تداوم فرهنگ خدمت‌محوری در مجموعه شهرداری، گفت: هر بخش باید اطلاعات خود را به این سامانه متصل کند. اگر همه با هم همکاری کنیم، می‌توانیم دارایی‌های شهری را به بهترین نحو در خدمت توسعه و رضایت مردم قرار دهیم. 

راه‌اندازی سامانه جامع املاک نقطه عطفی در مولدسازی دارایی‌های شهری است

شهردار پایتخت در حاشیه این برنامه و در جمع خبرنگاران با تأکید بر ضرورت یکپارچه‌سازی اطلاعات املاک گفت: سامانه جامع املاک می‌تواند نقطه‌عطفی در شفاف‌سازی و مولدسازی دارایی‌های شهری باشد.
زاکانی با اشاره به نخستین سابقه راه‌اندازی سامانه‌های مشابه در سال ۸۹، اظهارکرد: وقتی ما بررسی کردیم، متوجه شدیم باید حدود ۲۶ فرآیند در سامانه جامع املاک شهرداری عملیاتی شود تا اطلاعات به‌طور کامل به دست ما برسد و بتوانیم داده‌های معاونت شهرسازی، مالی-اقتصادی، حقوقی و سایر بخش‌ها را با هم یکپارچه کنیم. 

مولدسازی دارایی‌ها اهرم تأمین اعتبار برای پروژه‌های کلان شهری است

شهردار تهران با تاکید بر اینکه با شفاف شدن املاک می‌توان آنها را در معرض مُولدسازی قرار داد تا از خام‌فروشی جلوگیری و ارزش افزوده ایجاد شود، تصریح کرد: وقتی املاک مولد شوند، قیمت و ارزش آنها افزایش می‌یابد و می‌توان از این ظرفیت در پروژه‌های شهری استفاده کرد؛ مثلاً برای تأمین سرمایه پروژه‌ها یا خرید ناوگان اتوبوسرانی.
زاکانی همچنین به نقش سامانه در جلوگیری از فساد و تعرض به اموال بیت‌المال اشاره کرد و گفت: مشخص شدن مالکیت و وضعیت حقوقی املاک از بروز مفسده‌ها جلوگیری می‌کند و امکان بهره‌برداری هدفمند و زمان‌مند از دارایی‌ها را فراهم می‌سازد.
او در خاتمه اظهارکرد: تمام سرمایه‌های راکد باید به‌عنوان پشتوانه تضمینی و در خدمت پیشرفت و آبادانی شهر قرار گیرند.رونمایی از سامانه جامع املاک شهرداری تهران

سامانه نوین جامع املاک و مستغلات شهرداری تهران گامی مؤثر در حفظ دارایی‌های شهروندان تهرانی است

رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه مدیریت شهری باید از میراث شهروندان حفاظت کند، گفت: آیین رونمایی از سامانه نوین جامع املاک و مستغلات شهرداری تهران گامی مؤثر در حفظ دارایی‌های شهروندان تهرانی است.
چمران با بیان اینکه مدیریت شهری در ابتدای دوره ششم به دنبال شفاف‌سازی در همه امور شهری بوده است، خاطرنشان کرد: یادم می‌آید در سال ۱۳۸۲، برای دریافت لیست املاک، مستغلات و دارایی‌ها از شهردار وقت تهران، باید زمان زیادی منتظر می‌ماندیم تا این آمار به دست ما برسد؛ و اگر هم می‌رسید، آن‌قدر گسترده و پیچیده بود که ساعت‌ها وقت لازم بود تا بتوانیم آماری در این خصوص به دست آوریم.
وی در ادامه گفت: رئیس سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران کار ارزشمندی در خصوص رونمایی از سامانه نوین جامع املاک و مستغلات انجام داده است. این کار بسیار ارزشمند است و هر جا کار خوبی انجام شود، قابل تقدیر است. باید در همه امور مدیریت شهری به سمت شفاف‌سازی قدم برداریم.
چمران در پایان با بیان اینکه کار خوب سازمان املاک و مستغلات زمانی تکمیل می‌شود که به سازمان ثبت متصل باشد، افزود: باید در این خصوص اهتمام جدی صورت گیرد تا این کار ارزشمند تکمیل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تحقق زیرساخت برق‌رسانی به ۹۱۳۰ واحد از نهضت ملی مسکن
پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت اینلاین هاکی با معرفی تیم‌های برتر
بازآفرینی فضای خانه اندیشمندان با حضور بزرگان علوم انسانی
پدر شهید فتح‌الله بهاری آسمانی شد
توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در شهرستان میاندوآب 
سرعت گرفتن طرح‌های راهداری در استان بوشهر
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در استان تهران
امضا تفاهم‌نامه کشت فراسرزمینی میان فارس و ازبکستان
آفتاب مطبوع پاییزی گرما بخش هوای گیلان
کشف بیش از یک تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در اسدآباد
تولید بیش از ۴۲ هزار تن کنسانتره دامی در آذربایجان‌غربی
بومی‌سازی کامل تعمیرات کارخانه شمش آلومینیوم جاجرم تا پایان آذر
برپایی نمایشگاه فاطمی در گرمسار
استخدام در سازمان صداوسیما
وضعیت بازار برنج خارجی
افتخارآفرینی ورزشکاران ایلامی در مسابقات قهرمانی کشور پارا‌سنگ‌نوردی
برنامه های «پرسشگر»، «انارستان» و «مثبت آموزش»، از قاب تلویزیون
تیم فوتسال بانوان بهنمیر در جمع ۴ تیم برتر کشور
کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات مشترک سه استان
تأمین انسولین بیماران یزدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)