• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۱۶۹۲
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۲
علمی و فرهنگی » حماسه و ایثار

اوحدی: جبهه مقاومت قوی‌تر از گذشته است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به سفر اخیرهیئت ایرانی به لبنان برای شرکت در نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله، تأکید کرد که جبهه مقاومت علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی، قوی‌تر از گذشته باقی مانده و عزت جمهوری اسلامی ایران نیز در سطح منطقه حفظ شده است.

اوحدی: جبهه مقاومت قوی‌تر از گذشته است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سعید اوحدی در دویست و نود و سومین جلسه مشاوران وزرا در مجموعه فرهنگی یادمان شهدای هفتم تیر (سرچشمه) افزود: این سفر در شرایط حساس امروز منطقه، اقدامی ضروری و ارزشمند بود، خدا را شاکریم که مراسمی در شأن بزرگ مجاهد تاریخی، سیدحسن نصرالله برگزار شد.

وی این حضور را نشانه وحدت و انسجام ملی دانست و اظهار کرد: این سفر، جلوه‌ای از عزت جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه بود و نشان داد که همچنان مقاومت، محور عزت و استقلال ملت‌های آزاده است.

اوحدی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره جبهه مقاومت، گفت: حضرت آقا فرمودند که با وجود حملات رژیم صهیونیستی به عزیزترین شخصیت‌های لبنان و حتی مقر‌های اصلی مقاومت، نه‌تنها این جریان تضعیف نشد بلکه قوی‌تر از گذشته شده است. این جنایت‌ها که در تاریخ معاصر و پس از جنگ جهانی دوم بی‌سابقه بوده، عمق وحشی‌گری رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد، اما به‌روشنی شاهد افول این رژیم هستیم.

وی با بیان اینکه «دنیای وحشی‌گری و تروریسم رسانه‌ای است»، خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی و حامیان غربی‌اش تلاش دارند چهره مقاومت را تخریب کنند، اما خون شهدا و مظلومیت ملت‌های مقاوم، خود بزرگ‌ترین سرمایه برای استمرار این مسیر است.

معاون رئیس جمهور با مرور روز‌های دفاع مقدس بر اهمیت درس‌آموزی از آن دوران تأکید کرد و افزود: دشمن در آن هشت سال تمام ظرفیت خود را به میدان آورد، اما آنچه نصیب ملت ایران شد عزت و اقتدار بود. حتی در شرایطی که برخی قدرت‌ها به‌دنبال نابودی ایران بودند، قدرت بازدارندگی کشور تثبیت شد و امروز همان مسیر با قوت ادامه دارد.

وی یادآور شد: عمق جنایاتی که امروز علیه مردم بی‌گناه لبنان و فلسطین صورت می‌گیرد، از برخی مقاطع دفاع مقدس هم سنگین‌تر است، اما همان‌گونه که در آن سال‌ها پیروزی و عزت نصیب ملت ایران شد، امروز نیز جبهه مقاومت سربلندتر از گذشته خواهد بود.

اوحدی به معضلات اجتماعی روز کشور اشاره کرد و گفت: با رشد سریع تکنولوژی، گسست نسلی در جامعه روزبه‌روز عمیق‌تر می‌شود، خطرناک‌ترین نوع این گسست، میان مسئولان و نسل جوان است. اگر ارتباط عاطفی و فکری میان مسئولان و نسل جدید سست شود، آسیب‌های بزرگی در پی خواهد داشت.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ناکامی‌های دشمنان در عرصه‌های مختلف سیاسی و نظامی، تأکید کرد: امروز، چه در موضوع مقاومت منطقه‌ای و چه در پرونده‌هایی مانند اسنپ‌بک، دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. عزت و پیروزی جمهوری اسلامی ایران نتیجه مستقیم خون شهدا، صبر ملت و هدایت‌های مقام معظم رهبری است.

وی رسالت اصلی شورای مشاوران وزرا را در همین راستا تعریف کرد و افزود: شاید مهم‌ترین وظیفه این شورا آن باشد که با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه‌داشتن یاد شهدا، پیوند میان نسل‌ها را تقویت کند و از این گسست، پلی برای انتقال ارزش‌های انقلاب اسلامی به آینده بسازد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
متوسط پرشدگی مخازن سد‌های آذربایجان شرقی ۱۹ درصد است
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)