• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۸۷۱۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۲
بین الملل » سیاسی
عراقچی

ایران هیچ وقت با فشار‌ها و تحریم‌ها سر خم نمی‌کند

وزیر امور خارجه گفت: همان طور که حمله به زیرساخت‌ها و تاسیسات هسته‌ای نتوانست برنامه هسته‌ای ایران را نابود کند اسنپ بک نیز برنامه ایران را متوقف نخواهد کرد.

ایران هیچ وقت با فشار‌ها و تحریم‌ها سر خم نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر امور خارجه کشورمان در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت: ایران هیچ وقت با فشار‌ها و تحریم‌ها سر خم نمی‌کند.

عراقچی تاکید کرد: همان طور که حمله به زیرساخت‌ها و تاسیسات هسته‌ای نتوانست برنامه هسته‌ای ایران را نابود کند اسنپ بک نیز برنامه ایران را متوقف نخواهد کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: آمریکا به دیپلماسی خیانت کرد و سه کشور اروپایی توافق هسته ای (برجام) را دفن کردند.

وی با اشاره به اینکه ایران سال‌های طولانی عضو ان پی تی بوده و به عنوان یک عضو مسئولیت پذیر عمل کرده است گفت: در هیچ کشوری تا الان چنین سطحی از بازرسی انجام نشده است.

عراقچی افزود: اسرائیل با حمایت آمریکا به زیرساخت های هسته ای تحت نظارت آژانس ایران حمله کرد، چرا نمی‌گویید دانشمند هسته ای ایران را به همراه خانواده به قتل رساندند.

وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: درباره برنامه هسته ای ایران دائماً اطلاعات غلط دادند این باعث شد تنها کشوری که در منطقه ما بمب اتم دارد یعنی رژیم صهیونیستی نسل کش بتواند حرفش را به دنیا القا کند تمام این اقدامات کشورهای اروپایی بر اساس دروغ های رژیم صهیونیستی بوده است که اقدامات دیپلماتیک ایران با خشونت جواب داده شد.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: بازرسان آژانس همین الان در ایران هستند و‌ بر اساس توافق با گروسی در هفته گذشته در حال بازرسی هستند که این خلاف حرف نماینده فرانسه است.

وی با بیان اینکه فعال شدن اسنپ بک باعث می‌شود توافق ما با آژانس اجرایی نشود افزود: این اقدام کشورهای اروپایی در همکاری ما با آژانس تاثیر خواهد گذاشت.

عراقچی با بیان اینکه آمریکا به طور یک طرفه برجام را نقض کرد که هیچ توجیهی هم نداشت افزود: ایران به تمام تعهدات خود عمل کرد، بعد از یک سال صبر کشور‌های اروپایی اعلام کردند که نمی‌خواهند تعهدات خود را انجام دهند و بر اساس برجام ایران نیز تعهدات خود را کاهش داد که کاملا قانونی بود.

وزیر امور خارجه کشورمان با بیان این مطلب که وضعیت امروز نتیجهٔ خیانت آمریکا به برجام است گفت: آمریکا در سال ۲۰۱۸ مرگ برجام را رقم زد و اروپایی‌ها امروز آن را دفن کردند. هیچ کشوری تاکنون بازرسی‌های شدیدی مثل ایران را تجربه نکرده است.ما حتی با آمریاک هم وارد مذاکره شدیم اما در آستانه پنجمین دیدارمان در عمان، رژیم جنایتکار صهیونیستی کشور ما را بمباران کرد. کشورهایی که از پیش‌نویس قطعنامهٔ تعویق تحریم‌ها حمایت کردند، در سمت درست تاریخ بودند.

وی تصریح کرد: بازگرداندن تحریم‌ها علیه کشورمان یک سابقه خطرناک است زیرا اعتماد به کل نظام بین‌الملل را تضعیف می‌کند.

عراقچی: شورای امنیت با اعمال اقدامات غیرقانونی به زور، در خطر از دست دادن اعتبار و قدرت خود قرار دارد.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: ادامه رد هرگونه ابتکار دیپلماتیک از سوی واشنگتن ثابت کرد که مذاکره با آن‌ها تنها به بن‌بست می‌انجامد.

عراقچی گفت: تلاش‌های آلمان، فرانسه، بریتانیا و ایالات متحده برای از سرگیری تحریم‌هایی که پایان یافته‌اند، باطل و بی‌اثر است.

وی با بیان اینکه تحریم‌های ایران باید ۲۸ اوت پایان یابد تاکید کرد: ما این تحریم‌ها را به رسمیت نمی‌شناسیم و از رئیس شورا می‌خواهیم که مکانیسم ماشه را فعال نکند.کشورهای شورای امنیت مسئول عواقب رفتار خود هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)