• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۸۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
آذربایجان غربی » سیاسی

«ایران قوی» چشم طمع دشمنان را کور می‌کند

امام جمعه چهاربرج گفت: «ایران قوی» چشم طمع دشمنان را نسبت به امکانات و توان داخلی ایران کور می‌کند و آنها را ناامید از دست‌یازی و زورگویی نسبت به ملت بزرگ ایران می‌سازد.

«ایران قوی» چشم طمع دشمنان را کور می‌کند

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ حجت‌الاسلام جلالی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته چهاربرج با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: این سخنرانی آن هم در بحبوحه اوج‌گیری تنش‌ها در منطقه غرب آسیا و البته طرح تهدیدات مختلف علیه کشورمان، دارای ابعاد راهبردی و معناداری است که می‌تواند تعیین کننده بسیاری از روند‌های آتی در منطقه غرب آسیا باشد.

 امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه آمریکا دنبال مذاکره واقعی نیست، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌صراحت تأکید کردند که در شرایط کنونی، هرگونه مذاکره با ایالات متحده آمریکا، عملاً به‌عنوان «تحمیل» تلقی می‌شود، چرا که طرف آمریکایی پیشاپیش نتیجه مذاکرات را تعیین کرده است.

 وی با اشاره به اینکه تجربه ۱۰ ساله برجام و خلف وعده‌های طرف مقابل، ملاک قضاوت نسبت به متن و نیت طرف آمریکایی و غربی است، افزود: وقتی طرف مقابل پیشاپیش نتیجه‌ای را معین می‌کند؛ مثلاً حذف غنی‌سازی یا محدودکردن بلندمدت توان دفاعی، حقیقتاً دیگر از مذاکره خبری نیست؛ بلکه این دیکته است و پذیرش چنین دیکته‌هایی نه‌تنها منفعتی در پی ندارد، بلکه زنجیره‌ای از مطالبات بی‌پایان را فعال می‌کند که ممکن است جبران‌ناپذیر باشد و بعد‌ها از آن با نام ساده‌لوحی و ساده‌انگاری مسائل پیچیده سخت به میان آید.

 جلالی با بیان اینکه در این چارچوب، رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌درستی اشاره کردند که مذاکره‌ای که در آن، یکی از طرفین پیشاپیش نتیجه را تعیین کرده و دیگری مجبور به پذیرش شرایط است، نه تنها نتیجه‌ای نخواهد داشت، بلکه به یک نوع تسلیم منجر می‌شود، تصریح کرد: این موضع، پایه‌گذار سیاست‌های ایران در حفظ حق غنی‌سازی و استقلال این کشور است.

 امام جمعه چهاربرج با اشاره به اینکه پذیرش مذاکره تحمیلی، نشانه ضعف و تهدیدپذیری است، اظهار کرد: اگر ایران تسلیم تهدیدات آمریکا شود، این امر به یک رویه تبدیل خواهد شد و هر روز شاهد درخواست‌ها و تهدیدات بیشتری خواهیم بود و از سوی دیگر این نکته نه تنها اشاره به ماهیت مذاکره با تهدید دارد، بلکه به‌نوعی هشدار به جامعه و مسئولین کشور است که هرگونه عقب‌نشینی یا تسلیم در برابر فشار‌های خارجی، تنها باعث تحریک بیشتر و درخواست‌های جدید خواهد شد.

 وی گفت: تجربه تاریخی نشان می‌دهد که پذیرش خواسته‌های یک طرف زورگو، هیچ‌گاه به صلح و آرامش منجر نشده است.

 حجت الاسلام جلالی با تأکید بر تسلیم نشدن در برابر فشار‌های خارجی و دفاع از حق غنی‌سازی، افزود: ایران در برابر فشار‌های خارجی برای توقف غنی‌سازی هسته‌ای تسلیم نشده و نخواهد شد و همان‌طور که رهبر انقلاب نیز فرمودند؛ غنی‌سازی یک دستاورد ملی است که نمی‌توان آن را فدای خواسته‌های غیرمنطقی دیگران کرد و حفظ این توانمندی به‌عنوان سرمایه ملی، ضرورت و اهمیت ویژه‌ای دارد.

 امام جمعه چهاربرج اظهار کرد: غنی‌سازی سرمایه‌ای است که در کشاورزی، پزشکی، انرژی و پژوهش کاربرد‌های مختلف و زیربنایی دارد و نابودی آن به معنای بازگشت به وابستگی و محرومیت از ظرفیت‌های بومی است.

 وی گفت: ایران همواره بر این تأکید داشته است که حق استفاده از فناوری هسته‌ای را برای اهداف صلح‌آمیز، همانند سایر کشورها، دارد و تحت هیچ شرایطی اجازه نخواهد داد که این حق از او گرفته شود.

حجت لاسلام جلالی با تأکید بر اینکه به فرموده رهبر معظم انقلاب باید «قوی شویم»، تصریح کرد: باید در همه ابعاد از جمله علمی، نظامی، ساختاری و مدیریتی «قوی شویم» و برای قوی شدن هم طبیعتاً نیاز است تا با روحیه جهادی و کار و تلاش مداوم گام‌های عملی مبتنی بر الگوی مقاومت برداشته شود.

 امام جمعه چهاربرج افزود: این قوی شدن است که چشم طمع دشمنان را نسبت به امکانات و توان داخلی ایران کور می‌کند و آنها را ناامید از دست‌یازی و زورگویی نسبت به ملت بزرگ ایران می‌سازد.

 جلالی در ادامه به استمرار رهبری مکتبی حزب‌الله بعد از شهادت سید حسن نصرالله، اظهار کرد: شهید سید حسن نصرالله از بدو دبیرکلی، سه لایه حیاتی جهادی، سیاسی و خدمات اجتماعی را در سازمان حزب‌الله نهادینه کرد که این سه‌لایه به تعبیر برخی تحلیلگران، مثلث ماندگاری مقاومت را تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه شهید سید حسن نصرالله را باید به‌حق یک مکتب و یک امت در تاریخ منطقه بدانیم، گفت: ایمان عمیق و عقلانیت تشکیلاتی، پیوند ناگسستنی با مردم، توانایی تولید قدرت سخت و نرم و قابلیت استمرار پس از فقدان رهبر ظاهری ویژگی‌های کلیدی این مکتب هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)