• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۹۶۱۹
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۳
آذربایجان غربی » اقتصادی
امام‌جمعه پلدشت: 

وحدت سنگ بنا اقتدار ملی است

امام‌جمعه پلدشت گفت: وحدت نه‌تنها یک ضرورت دینی، بلکه سنگ بنا اقتدار ملی و پیشرفت کشورمان است و انسجام و یکپارچگی مسلمانان، ضامن سربلندی ایران اسلامی در برابر بدخواهان و توطئه‌های دشمنان است.

وحدت سنگ بنا اقتدار ملی است

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ حجت‌الاسلام رسول جمشیدی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه پلدشت با اشاره به آغاز هفته وحدت گفت: وحدت نه‌تنها یک ضرورت دینی، بلکه سنگ بنا اقتدار ملی و پیشرفت کشورمان است و انسجام و یکپارچگی مسلمانان، ضامن سربلندی ایران اسلامی در برابر بدخواهان و توطئه‌های دشمنان است.
وی تصریح کرد: میلاد سرچشمه نور و رحمت، حضرت رسول اکرم (ص) فرصت گران‌بهایی است تا بار دیگر بر اهمیت همبستگی در جامعه اسلامی تأکید شود.
امام‌جمعه پلدشت با اشاره به جنگ ۱۲ روزه افزود: منطقه غرب آسیا وارد فاز جدیدی از تحولات استراتژیک شده است؛ هم موازنه قوا تغییریافته و هم آرایش جدیدی از اتحادها، تهدیدات و فرصت‌ها را شکل داده است. 
وی اظهار کرد: عراق در حال حاضر صحنه جدال پیچیده‌ای میان بازیگران داخلی، نیرو‌های مقاومت و مداخله‌گران خارجی است؛ حضور نظامی آمریکا با پوشش نیرو‌های آموزشی همچنان در پایگاه‌هایی مانند عین‌الأسد و حریر ادامه دارد و هدف اصلی آن، مهار نیرو‌های مقاومت و رصد فعالیت‌های ایران در عراق است. 
جمشیدی گفت: منطقه غرب آسیا وارد عصر جدیدی از بازدارندگی، انتقال رهبری و شکل‌گیری نظم امنیتی بدون هژمونی آمریکا شده است، محور مقاومت باوجود مشکلات داخلی توانسته معادله‌های ژئوپلیتیکی را به نفع خود تغییر دهد؛ اما آینده، نه به‌صورت قطعی بلکه در قالب سناریو‌هایی ممکن‌الوقوع است که مدیریت هوشمندانه و فعالانه می‌طلبد.
وی با اشاره به اینکه لشکر حزب‌الله از ۴۵ کشور دنیا آمده‌اند تصریح کرد: مردم با ملیت‌ها و مذاهب گوناگون، با صف‌های طولانی در تونس ایستاده‌اند تا کارت ورود به کِشتی‌های آزادی غزه را بگیرند، می‌دانند جانشان در خطر است، اما مثل یک لشکر مقاومت جهانی پای‌کار مظلومیت فلسطین ایستاده‌اند، این حرکت فقط عبور از دریا نیست؛ بلکه آغاز شکستن حصر غزه است.
امام‌جمعه پلدشت با اشاره به شرایط کشور سوریه افزود: سوریه پس از سقوط اسد، وارد فاز تثبیت نیمه‌پایدار شده، اما ساختار حکومتی ضعیف، اقتصاد فروپاشیده و سلطه بازیگران خارجی (آمریکا، ترکیه، قطر و رژیم صهیونیستی) باعث انسداد سیاسی و تجزیه عملی شده است. 
وی اظهار کرد: جولانی که با نام هیئت تحریر الشام فعالیت می‌کند هنوز در ادلب کنترل نسبی دارد و با حمایت قطر و ترکیه، همچنان در فضای نیمه امنیتی شمال سوریه فعال است، اما حمایت مردمی ندارد و در ماه‌های اخیر مناطقی در سوریه بار‌ها بمباران شده است. 
جمشیدی گفت: آمریکا با حضور در التنف و حسکه خطوط تماس ایران، عراق، سوریه و لبنان را قطع کرده و اسرائیل با حملات هوایی به مراکز مستشاری ایران، درصدد جلوگیری از تحکیم محور مقاومت است. 
وی با اشاره به شرایط حماس تصریح کرد: حماس و جهاد اسلامی از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون نشان دادند که توانایی موشکی و پهپادی نه‌تنها حفظ شده بلکه ارتقایافته است، قدرت روانی این گروه‌ها در تحریک افکار عمومی ملت‌های عرب و خنثی‌سازی تبلیغات صهیونیستی بسیار مؤثر بوده است. 
امام‌جمعه پلدشت افزود: اسرائیل در پی جنگ ۱۲ روزه اخیر با ایران با بحران شدید از جمله شکاف در کابینه نتانیاهو، اختلاف موساد و شین بت و بحران مشروعیت داخلی مواجه شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعزام تیم بوکس چهارمحال و بختیاری به مسابقات کشوری
افزایش ۷ میلیون متر مکعبی آب سد کوثر گچساران
بن‌بست در شورای سیاسی اهل‌سنت؛ دو نامزد برای ریاست مجلس
اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت یوم‌الله ۹ دی
دعوت از اساتید دانشگاه‌ها به داوری طرح‌های پژوهشی
آغاز ششمین دوره رقابت‌های نشاط سالمندی در تهران
صدور ۷۷۸ کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل برون شهری در مازندران
دیدار مسئولان سلماسی با خانواده جانباز مسیحی به مناسبت سال نو میلادی
تغییر ساعت بازی تراکتور با ملوان
پیش‌بینی بارش پراکنده باران و کاهش دما برای بوشهر
رویداد «رعنا» زمینه‌ساز پیوند دانش‌بنیان‌ها با نیاز‌های واقعی مردم شد
عرضه ۳۰۰ هزار لیتر بنزین سوپر این هفته در بورس انرژی
تأکید معاون سیاسی استاندار بر نقش مشورتی روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی
ثبت بیش از ۷۰۰ مورد چندقلوزایی در آذربایجان‌غربی
قهرمانی ورزشکار چنارانی در مسابقات جهانی هندوستان
۷۰ درصد منابع آب تهران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود
همکاری بازآفرینی شهری و آموزش فنی‌وحرفه‌ای برای تقویت اشتغال
تداوم طرح حذف گاردریل و نصب نیوجرسی در محورهای پرتردد مازندران
مومنی: انتخابات ۱۴۰۵ خاص‌تر از سایر انتخابات‌ها خواهد بود
تعامل سازمان بورس با مجلس برای پیگیری مطالبات بازار سرمایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
بیش از ۳۰ ماهواره فضایی در کشور در دست ساخت است
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره ایرانی: گامی دیگر در عرصه فضا  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)