• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۴۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۸
کرمانشاه » اقتصادی

تولیدات روستایی، طرحهای اقتصادی خرد و اشتغال خانگی؛ کلید توسعه پایدار در کرمانشاه

استاندار کرمانشاه با تأکید بر نقش کلیدی روستا‌ها در توسعه استان، خواستار توجه ویژه به اشتغال پایدار و حمایت از تولیدات خانگی در مناطق روستایی شد

تولیدات روستایی، طرحهای اقتصادی خرد و اشتغال خانگی؛ کلید توسعه پایدار در کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، منوچهر حبیبی در همایش گرامیداشت روز دهیاری که عصر امروز در سالن شهدای دولت برگزار شد، اظهار کرد: موضوع توسعه روستا‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و به ویژه در استان کرمانشاه که روستا‌ها نقش محوری در ساختار اجتماعی و اقتصادی استان دارند، توجه ویژه به این بخش ضروری است.

استاندار کرمانشاه افزود: اگر بخواهیم جامعه‌ای پیشرفته و توسعه یافته داشته باشیم، باید به روستا‌ها به عنوان محور توسعه نگاه کنیم و توجه ویژه‌ای به بهبود خدمات و زیرساخت‌ها در این مناطق داشته باشیم.

دکتر حبیبی با اشاره به تقسیم‌بندی خدمات در روستا‌ها به دو بخش عمرانی و اقتصادی گفت: خدمات عمرانی شامل آب، برق، گاز، جاده‌ها و سایر زیرساخت‌های ضروری است که نظام جمهوری اسلامی در این زمینه خدمات بسیار گسترده و قابل توجهی در روستا‌ها ارائه کرده است.

استاندار کرمانشاه افزود: در بسیاری از روستا‌های استان، زیرساخت‌ها بیش از نیاز فعلی روستا فراهم شده است، زیرا جمعیت در این مناطق به دلایل مختلف کاهش یافته است، اما باید توجه داشت که این خدمات پایه، پیش‌نیاز توسعه اشتغال و اقتصاد روستا‌ها است.

وی با تأکید بر اهمیت حوزه اشتغال و اقتصاد روستاها، بیان کرد: اگر نتوانیم برای روستاییان اشتغال پایدار ایجاد کنیم، مهاجرت از روستا به شهر افزایش یافته و در نتیجه توسعه روستا‌ها مختل خواهد شد.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: ماندگاری مردم در روستا‌ها بهترین شاخص سنجش موفقیت خدمات و برنامه‌های توسعه‌ای است و اگر مردم علاقه‌مند به ماندن در روستا باشند، به این معناست که مسئولان در ارائه خدمات عمرانی، اشتغال و حمایت‌های اقتصادی موفق بوده‌اند.

دکتر حبیبی با اشاره به ظرفیت‌های اشتغال خانگی در مناطق روستایی استان گفت: در بسیاری از کشورها، اشتغال خانگی بخش قابل توجهی از اقتصاد را تشکیل می‌دهد و استان کرمانشاه نیز با توجه به تولیدات متنوع روستایی از جمله تولید نخود به عنوان یکی از محصولات مهم کشاورزی، ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه اشتغال خانگی دارد، اما متأسفانه این ظرفیت به صورت خام‌فروشی مورد استفاده قرار می‌گیرد و فرصت ایجاد ارزش افزوده و اشتغالزایی از آن مغفول مانده است.

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: باید حمایت ویژه‌ای از تولیدات روستایی، اشتغال خانگی و خرد انجام شود و تسهیلات لازم برای توسعه این بخش‌ها در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

دکتر حبیبی از دهیاران خواست که فعالانه در این حوزه‌ها برنامه‌ریزی کنند و با معرفی طرح‌های موفق، توسعه اشتغال را در روستا‌های استان گسترش دهند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت توسعه فضا‌های ورزشی و ایجاد نشاط اجتماعی در روستا‌ها گفت: سرمایه‌گذاری در توسعه زیرساخت‌های ورزشی و فرهنگی باعث افزایش سلامت جسمی و روانی نسل آینده و همچنین پویایی اجتماعی روستا‌ها خواهد شد.

دکتر حبیبی با تأکید بر اهمیت گردشگری روستایی افزود: استان ما با داشتن ظرفیت‌های بی‌نظیر گردشگری روستایی می‌تواند از این ظرفیت برای جذب گردشگران استفاده کند که این موضوع علاوه بر ایجاد اشتغال، می‌تواند به حفظ و ماندگاری جمعیت در روستا‌ها کمک کند.

از دیگر موضوعات مورد تأکید استاندار کرمانشاه، توسعه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه پنل‌های خورشیدی بود که وی آن را منبعی پایدار و سازگار با محیط زیست برای درآمدزایی روستاییان دانست.

استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: تسهیلات لازم برای نصب پنل‌های خورشیدی فراهم شده است و مردم باید با استفاده از این ظرفیت‌ها ضمن تأمین انرژی پاک، به کسب درآمد پایدار نیز بپردازند.

وی با قدردانی از تلاش‌های مسئولان، دهیاران و فعالان حوزه روستایی، بر ضرورت جذب اعتبارات عمرانی و پیگیری جدی اجرای پروژه‌های توسعه‌ای در روستا‌ها تأکید کرد و ابراز امیدواری نمود که با همکاری همه دستگاه‌ها و مسئولان، شاهد ماندگاری مردم و توسعه پایدار در روستا‌های استان کرمانشاه باشیم.

استاندار کرمانشاه افزود: برنامه‌ریزی و همت مسئولان و دهیاران در این مسیر بسیار مهم است و باید تلاش کنیم تا با ارائه خدمات مطلوب و ایجاد فرصت‌های اقتصادی، روستا‌ها را به محیطی امن و با نشاط برای زندگی مردم تبدیل کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید نوبت گیری سنجش نوآموزان جامانده
تأکید استاندار بر ارتقای زیرساخت‌های اورژانس
۱۰ حلقه چاه غیرمجاز در کهگیلویه مسدود شد
تعیین تکلیف اراضی واقع در محدوده کمربندی ارومیه با ورود بازرسی کل آذربایجان غربی
سیب نوبرانه تابستانه مراغه در راه بازار
آمریکا رئیس جمهور کوبا را تحریم کرد
رئیس جمهور لبنان عادی سازی روابط با اسرائیل را رد کرد
شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر رسید
کنفرانس فرانسه و عربستان در مورد تشکیل کشور مستقل فلسطین به تاخیر افتاد
قطع سوئیچ‌های سوخت دلیل اولیه سقوط هواپیمای مسافربری هند
آمریکا مهندس ایرانی دارای اقامت دائم را بازداشت کرد
زلنسکی: ارسال تسلیحات آمریکایی از سرگرفته شده است
انفجار در حلب سوریه با ۵ کشته
اعزام ۱۰۰ امدادگر برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های هاور
جنگ ۱۲ روزه موجب انسجام ملی شد
دور برگشت لیگ یک کشتی آزاد؛ نتایج گروه‌های A و C
اسفندیار راهی پلاس لیگا شد
پیگیری‌های استانی و ملی برای تسریع در مهار آتش سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
برنابئو، میزبان دیدار پایانی جام جهانی ۲۰۳۰
عضویت سه ایرانی در کمیسیون‌های تخصصی فدراسیون جهانی صعود‌های ورزشی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
مرهم دولت بر زخم دانش‌بنیان‌ها
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
محرم امسال، تجلی حماسه و روح مقاومت است
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۳ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)