• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۳۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲
علمی و فرهنگی » معارف

جبهه مقاومت به قدرتی جهانی تبدیل شده است

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با تاکید بر ضرورت تشکیل رسمی و بین‌المللی جبهه مقاومت برای مقابله هماهنگ با استکبار جهانی گفت: مبارزه با طاغوت یکی از اصول ادیان الهی است و همه پیامبران در برابر ظلم ایستادگی کرده‌اند.

جبهه مقاومت به قدرتی جهانی تبدیل شده است
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آیت‌الله رشاد در همایش ملی «ادیان الهی و مسئله تهاجم صهیونیسم و غرب به ایران» با تبریک پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت، از شکست طراحی دشمن در راه‌اندازی یک جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
 
وی با بیان اینکه هدف اصلی دشمنان نابودی برنامه هسته‌ای و تجزیه کشور بود، تأکید کرد: ملت ایران با وحدت و آگاهی، این توطئه را خنثی کرد.
 
آیت‌الله رشاد تصریح کرد: دشمنان گمان می‌کردند برخی مخالفان داخلی جمهوری اسلامی با آنها همراهی خواهند کرد، اما در جنگ ۱۲ روزه اخیر، حتی منتقدان نیز در کنار نظام ایستادند.
 
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به گسترش ابعاد جبهه مقاومت گفت: این جبهه دیگر محدود به چند کشور اسلامی نیست، بلکه اکنون از مرز‌های دینی عبور کرده و حتی در غرب و آمریکا نیز صدا‌هایی در حمایت از مقاومت به گوش می‌رسد. در حال حاضر ۱۲ تا ۱۶ کشور به‌صورت عملی در جبهه مقاومت حضور دارند.
 
وی خواستار تشکیل رسمی و بین‌المللی جبهه مقاومت برای مقابله هماهنگ با استکبار جهانی شد و تأکید کرد: مبارزه با طاغوت یکی از اصول ادیان الهی است و همه پیامبران در برابر ظلم ایستادگی کرده‌اند.
 
آیت‌الله رشاد همچنین با انتقاد شدید از عملکرد رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا، دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو را مصداق «محارب» و «مفسد فی‌الارض» دانست و آنها را مسئول جنایات گسترده در سطح بین‌المللی معرفی کرد. وی خواستار محاکمه و مجازات عاملان این جنایات شد و تأکید کرد: تا این عناصر حذف نشوند، بشریت رنگ صلح و امنیت را نخواهد دید.
 
وی با انتقاد از سکوت مجامع بین‌المللی، سازمان‌هایی، چون سازمان ملل و شورای حقوق بشر را فاقد اعتبار دانست و گفت: در برابر کشتار نزدیک به صد هزار نفر در غزه، که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند، این سازمان‌ها سکوت اختیار کرده‌اند.
 
آیت‌الله رشاد در بخش دیگری از سخنان خود توان دفاعی جمهوری اسلامی را عامل بازدارنده اصلی در برابر توطئه‌ها دانست و اظهار داشت: اگر ایران فاقد توان موشکی بود، دشمنان کشور را تجزیه و نظام را سرنگون می‌کردند. این اقتدار، نتیجه تدبیر شهیدان و مجاهدانی است که امنیت را برای مردم به ارمغان آوردند.
 
وی در پایان خواستار شکل‌گیری جبهه‌ای فراگیر، مؤثر و جهانی برای مقابله با صهیونیسم و نظام سلطه شد و تأکید کرد: آینده بشریت در گرو دستیابی به عدالت، آزادی و امنیت است و این هدف با وحدت ملت‌ها محقق خواهد شد.
 
همایش ملی «ادیان الهی و مسئله تهاجم صهیونیسم و غرب به ایران» صبح امروز، ۱۸ تیرماه با حضور اندیشمندان و علمای ادیان الهی در تالار علامه جعفری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد.
 
آیت الله علی اکبر رشاد رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، حجت الاسلام اختری رئیس مجمع جهانی  اهل بیت، مولوی محمد اسحاق مدنی رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، خاخام یونس حمامی لاله زار رهبر دینی کلیمیان ایران، آراکل کادهچیان، دستیار خلیفه ارامنه تهران و مارنرسای بنیامین اسقف کلیسای آشوری ایران، ارمنستان و گرجستان در این مراسم حضور داشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز کشت قراردادی ذرت در دزفول
خوزستان در خط مقدم مقابله با تجاوز رژیم صهیونیستی
۵۵ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
اتحاد ملت ایران؛ زیباترین پیام جنگ اخیر از نگاه مردم مازندران
اجرای پویش سراسری «قرآن، قله استقامت»
آغاز اردوی تیم ملی کبدی بانوان با حضور ۱۶ ورزشکار
آزمایش هیدرواستاتیک کپسول‌های آتش‌نشانی در مراکز معاینه فنی برای نخستین‌بار
گرامیداشت چهلمین روز درگذشت والده مکرمه سردار شهید علی حیاتی
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
اتصال ۱۲۰ روستا به شبکه ملی ارتباطات
کاهش دو درجه‌ای دما در قم
افزایش سطح زیر کشت پنبه در پارس آباد
قضاوت داور ایرانی در گروه C فوتبال مقدماتی جام ملت‌های آسیا
پایان عملیات لوله‌گذاری شبکه توزیع آب ۵۸۴ واحد مسکن ملی شهر تیران
شهیدمحمدحسین سواری شهید زندگی کرد
کاهش چشمگیر وابستگی به واردات در پالایشگاه پنجم پارس جنوبی
الزام پشتیبانی از فعالیت­‌های علمی و تحقیقاتی اساتید دانشگاه ابلاغ شد
کشف خودروی سرقتی در پلدختر
بارش‌های موسمی در جنوب و جنوب شرق کشور
آماده‌سازی معابر مسکن مهر شوشتر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
خاورمیانه مقاوم و مستقل درحال شکل گیری است
محرم امسال، تجلی حماسه و روح مقاومت است
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۴ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)