• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

حمایت سازمان بازرسی از آموزش‌وپرورش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش

رئیس سازمان بازرسی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر نقش حیاتی آموزش‌وپرورش درساخت زیربنای انسانی، بر لزوم توجه هم‌زمان به آموزش و پرورشِ دانش‌آموزان تأکید کرد.

حمایت سازمان بازرسی از آموزش‌وپرورش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سید محمدمهدی صالحی در دیدار با جمعی از مدیران آموزش‌ و پرورش استان با بیان اینکه اکثرحوزه‌های امتحانی را با توجه به تاثیر ۶۰ درصدی در کنکور سراسری از نزدیک بازدید میدانی داشتیم افزود: خوشبختانه امتحانات در کمال آرامش و امنیت برگزار شد که جای تقدیر وتشکر دارد. 
صالحی در بخش دیگری از سخنانش به چالش‌های موجود در مدارس غیرانتفاعی و فرآیند‌های مالی برخی مدارس پرداخت و گفت: نباید فقدان نظارت، باعث شود بخشی از بار آموزش‌وپرورش کشور که بر دوش مدارس غیردولتی است، دچار آسیب شود.
 رئیس سازمان بازرسی کهگیلویه و بویراحمد بر نظارت مداوم و سخت‌گیرانه‌تری بر روند ثبت‌نام، شهریه‌ها، فوق‌برنامه‌ها و کیفیت آموزش تاکید کرد.
صالحی همچنین بر ضرورت ساماندهی مالکیت فضا‌های آموزش‌وپرورش، ایمنی مدارس، جداسازی مناسب مدارس دخترانه و پسرانه، رفع معضل ترافیک در اطراف برخی مدارس، و شفاف‌سازی اطلاعات و هزینه‌ها در سامانه‌های رسمی تأکید کرد.
رئیس اداره فرهنگی سازمان بازرسی استان هم با اشاره به ورود سازمان بازرسی به موضوع آزمون‌های استخدامی، از احقاق حقوق بیش از صد داوطلب در یکی از آزمون‌ها خبر داد و گفت: با بررسی دقیق و اصلاح برخی اشتباهات سامانه‌ای، حق تعدادی از متقاضیان بازگردانده شد و برخی از آنان نیز وارد چرخه استخدام شدند.
رئیس اداره فرهنگی سازمان بازرسی استان با اشاره به موضوع شهریه مدارس غیردولتی پرداخت و افزود: بازرسی‌های میدانی و بررسی گزارش‌های مردمی در این حوزه انجام شده و در برخی موارد، مدیران مدارس برای پاسخگویی به سازمان دعوت شدند.
 وی تأکید کرد: فرآیند تعیین شهریه باید به‌صورت شفاف در سامانه و محل مدرسه در معرض دید خانواده‌ها قرار گیرد.
نجفی با اشاره به حساسیت موضوع نقل‌ و انتقال نیرو‌ها در برخی مناطق استان گفت: مواردی مشاهده شده که بدون طی مراحل قانونی، جابه‌جایی نیرو صورت گرفته که با هماهنگی آموزش‌وپرورش، پرونده‌هایی برای رسیدگی تشکیل شده و تصمیم‌گیری نهایی با توجه به مستندات انجام خواهد شد.
وی همچنین به دغدغه خانه‌های سازمانی فرهنگیان پرداخت و اظهار کرد: جامعه آماری قابل توجهی از فرهنگیان فاقد مسکن هستند و خانه‌های سازمانی موجود نیازمند ساماندهی فوری و عادلانه است. و این موضوع باید با ایجاد یک نظام اولویت‌بندی دقیق و شفاف، در دستور کار جدی مدیریت جدید آموزش‌وپرورش قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر لزوم حرکت آموزش و پرورش بر مدار قانون، گفت: آموزش و پرورش مجموعه‌ای گسترده و اثرگذار است که بیش از ۱۵ هزار معلم و نزدیک به ۱۸۰ هزار دانش‌آموز در استان را در بر می‌گیرد و طبیعی است که انتظارات از این دستگاه فراوان و مسئولیت‌های آن خطیر باشد.
ایوب رضایی با بیان اینکه نظارت بر شهریه مدارس غیردولتی از دغدغه‌های جدی دستگاه تعلیم و تربیت است، ادامه داد: برخی تصور نادرستی از میزان شهریه‌ها در استان دارند، در حالی که استان ما از نظر میزان دریافت شهریه مصوب، در پایین‌ترین سطح کشور قرار دارد و مستندات رسمی نیز این موضوع را تأیید می‌کند.
وی با اشاره به نظام‌مند شدن تعیین شهریه‌ها، گفت: با اجرای دستورالعمل جدید وزارتخانه، کف شهریه مدارس بر اساس شاخص‌های مشخصی مانند نوع مالکیت فضا (ساخت ملکی یا اجاره‌ای)، امکانات آموزشی، فضا‌های ورزشی، نمازخانه، کتابخانه، و نتایج تحصیلی تعیین می‌شود.
رضایی افزود: مدارس به گروه‌های
A، B، C و D تقسیم می‌شوند و حداکثر تا سقف مصوب می‌توانند شهریه را نسبت به کف تعیین‌شده افزایش دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شورای نظارت استان پس از ارزیابی‌ها، میزان مجاز افزایش شهریه هر مدرسه را تعیین می‌کند افزود: این افزایش‌ها، با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی خانواده‌ها، به گونه‌ای اعمال می‌شود که نه مدارس متضرر شوند و نه اولیا تحت فشار قرار گیرند. برخی مدارس در استان، به‌ویژه در یاسوج، همچنان در پایین‌ترین سطح شهریه هستند و حتی با افزایش مجاز نیز، عدد نهایی دریافتی آنها بسیار پایین است.
وی با اشاره به شرایط اقتصادی کنونی، تأکید کرد: تلاش کرده‌ایم با کنترل دقیق و نظارت چند مرحله‌ای، جلوی افزایش‌های نامعقول شهریه‌ها را بگیریم. 
رضایی گفت: در بسیاری از مناطق، مدارس غیرانتفاعی با چالش‌های تأمین هزینه‌های جاری مانند حقوق معلمان، آب، برق و گاز مواجه هستند و بدون حمایت، نمی‌توانند سطح کیفی خود را حفظ کنند. ما نیز با واقع‌بینی و بر اساس گزارش‌های دقیق، تلاش کرده‌ایم هم از حقوق مردم صیانت کنیم و هم مسیر فعالیت مدارس غیردولتی را هموار سازیم.
در پایان این دیدارکه به مناسبت هفته قوه قضائیه صورت گرفت از بازرس کل مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با اهداء لوح سپاس تقدیر شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش اولین سوگواره به همراه نمایشگاه در سیرجان
راه اندازی قرارگاه تبدیل سند دفترچه ای به تک برگ در استان
انفجار مرگبار نارنجک در بخش فتح المبین شوش
چهل دیگ سنت قدیمی تنکمان در شب تاسوعا
برگزاری اجتماع بزرگ یوم العباس در البرز
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
طنین تکبیر مسلمانان مسکو در ستایش توان رزمی و اتحاد ایران
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
سلاح مقاومت، دخالت آشکار آمریکا در لبنان
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۴ تیر ۱۴۰۴
عشق حسین شور است و شعور
خبر‌های ورزشی سیزدهم تیر ماه در سمنان
عزاداری شب تاسوعای حسینی در هرمزگان
مهار آتش در بازار نور درگهان با ۱۷ مصدوم
دشمن اگر حماقت کند، پشیمان می شود
خوزستان، سوگوار در شب تاسوعای حسینی
عرض ارادت عزاداران حسینی کیش به اباالفضل العباس در شب تاسوعا
اجرای طرح پویش به عشق حسین (ع) در خوزستان
برگزاری اجتماع بزرگ بانوان شهرستان بن در دفاع از حریم ولایت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود
تنها راه توقف جنایات صهیونیست‌ها انسجام امت اسلامی است
ملت ایران از مسیر عزت‌آفرین خود عقب‌نشینی نمی‌کند
عیادت وزیر بهداشت از مجروحان تجاوز صهیونیست‌ها
واکنش کرملین به اظهارات ترامپ پس از تماس با پوتین
زیارت تیم ملی بسکتبال بانوان از حرم مطهر امام رضا (ع)
امکان پرداخت چک‌های بانک سپه فراهم شد
وزش باد و رگبارهای پراکنده در مناطقی از شمال و شمال غرب
زندان اوین دقایقی پس از حمله
رضایی سرمربی شمس‌آذر شد
میهن پرستی نیرو‌های مسلح دشمن را به زانو درآورد
استاد خلیلی، صدای وجدان تاریخ بود
باشگاه پرسپولیس: طبق نظر هاشمیان بازیکن می‌گیریم
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)