• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۱۲۰
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲
بوشهر » اجتماعی

اقتدار ملی ایران دشمنان را به هراس انداخته است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: وحدت، انسجام و اقتدار ملی، سرمایه‌ای بی‌بدیل برای ملت ایران است که دشمنان از آن واهمه دارند.

اقتدار ملی ایران دشمنان را به هراس انداخته است
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در مراسم بزرگداشت پاسدار شهید ایمان قائدی در مصلی امام خامنه‌ای شهر خورموج با اشاره به نقش تاریخی شهیدان در صیانت از اسلام و انقلاب، اظهار کرد: شهید ایمان قائدی یکی از شهدای والامقامی است که با نثار جان خود، نماد عزت، شجاعت و اقتدار ملت ایران شد.
وی افزود: تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران با پاسخ کوبنده‌ای مواجه شد که چنان ضربه‌ای به دشمن وارد کرد که به‌سرعت دست به دامان آمریکا شد و آمریکا نیز پس از تجاوز، ضربه‌ای سخت دریافت کرد که مجبور به آتش‌بس شد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه شهید ایمان قائدی یک شهید تاریخی برای نظام و استان است، عنوان کرد: در طول تاریخ، شهرستان دشتی همواره عالمان بزرگی معرفی کرده که نماد مقاومت و افتخار برای استان بوشهر هستند.
آیت‌الله صفایی بوشهری با بیان اینکه زندگی انسان با از دست دادن عمر دنیایی، پایان نمی‌یابد، گفت: شهید با شهادتش به عمر جاودانه دست می‌یابد و هم‌نشین فرشتگان می‌شود و خداوند در قرآن می‌فرماید: «فکر نکنید کسانی که در راه خدا شهید شده‌اند از بین رفته‌اند؛ بلکه آنان زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی می‌خورند.»
وی با اشاره به عظمت مقام شهدا، بیان کرد: همان‌گونه که حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با شهادت خود تاریخ‌ساز شد، شهیدان ما نیز با فداکاری خود عزت‌آفرینی کردند و باعث افتخار خانواده، ملت و دین اسلام شدند.
امام جمعه بوشهر گفت: در تجاوز اخیر، دشمنان انقلاب تصور می‌کردند با فشار اقتصادی، ناراحتی مردم و متزلزل نشان دادن دولت می‌توانند کشور را دچار بحران کنند، اما پس از چند روز متوجه شدند که به هیچ‌کدام از اهداف خود نرسیده‌اند. مردم متحد، نیرو‌های مسلح مقتدر و فضای اجتماعی منسجم، همه پشت نظام ایستادند و اجازه تحقق نقشه‌های دشمن را ندادند.
وی تصریح کرد: آمریکا اقدام نابخردانه‌ای انجام داد و ضربه‌ای محکم دریافت کرد، اما اگر بار دیگر چنین اقدامی تکرار شود، ضربه‌ای سنگین‌تر در انتظارشان خواهد بود. وحدت، انسجام و اقتدار ملی، سرمایه‌ای بی‌بدیل برای ملت ایران است که دشمنان از آن واهمه دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نظارت دامپزشکی آذربایجان شرقی بر ذبح دام‌های قربانی
رفع بحران کم آبی در شهرستان کهگیلویه
مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی آب چهار شهر کهگیلویه آماده آبگیری
قرار بود سکوت تحمیل کنند، اما ایستادگی تکثیر شد
آغاز پویش "همدلی حسینی" و فعالیت ۳۰ قرارگاه جهادی در خوزستان
اقدامات فوری و میان مدت برای حل معضل آب در خوزستان در حال انجام است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی یوم‌العباس در شهر زنجان
بیانیه دبیرخانه اقوام و طوایف استان و مجمع مشورتی متنفذین، معتمدین و سران طوایف تشیع و تسن استان سیستان و بلوچستان
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور خارجه نروژ
بقائی: آمریکا همچنان در مسیر جنایت وینسنس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 13 تیر 1404
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقه ملی کتاب‌خوانی «انسان بر سر دو راهی» در لرستان
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
پیش بینی بارش های پراکنده در سمنان
قدردانی از فوتسالیست قمی تیم ملی ناشنوایان ایران
استخدام سالانه ۷۰۰ نیرو در دستور کار سازمان محیط‌زیست
مساجد و تکایای کیش میعادگاه عزاداران اباعبدالله الحسین (ع)
خبرهای گوناگون از بردسکن
کشف روغن موتور قاچاق از یک دستگاه خاور در ابهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت سالگرد فاجعه دوازدهم تیر
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
ترافیک سنگین در محور‌های شمالی
گرامیداشت شهید «محمود باقری» عصر امروز برگزار می‌شود