• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۳۹۱۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴
سیاسی » دولت
سخنگوی دولت:

دورکاری کارکنان تا فردا ادامه دارد

سخنگوی دولت گفت: دورکاری کارکنان تا فردا طبق بخشنامه قبلی تمدید خواهد شد.

دورکاری کارکنان تا فردا ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به اقدامات دولت برای مدیریت عمومی کشور، اظهار کرد: دورکاری کارکنان شهر و استان تهران امروز و فردا هم تمدید شده است. 

وی یادآور شد: همچنین باوجود حملاتی که انجام شد و آسیبی که به حوزه آب شرب و برق وارد شد، با تلاش وزارت نیرو، شبکه پایدار است و شاهد هیچ اتفاق ویژه‌ای در این زمینه نیستیم. 

تکذیب هک شدن حساب‌های بانک ملی

سخنگوی دولت تأکید کرد: اطلاعاتی غلط را در فضای مجازی مطرح کردند که ۷۳ میلیون از حساب‌های بانکی بانک ملی هک شده است، اما این موضوع را که کار یک بدافزار در اطلاع‌رسانی بوده، بانک مرکزی تکذیب کرده است. 

خانم مهاجرانی ادامه داد: در راستای همبستگی سازمانی و اجتماعی با حمایت از مشتریان آسیب‌دیده، بانک مرکزی و دادستانی کل کشور خواستار تعلیق یک‌ماهه محدودیت‌هایی شدند که برای قانون چک وجود دارد و طبیعتاً سررسید ۲۴ خردادماه به ۷ تیر موکول شد.

وی همچنین اعلام کرد: با توجه به اینکه تعدادی از خانه‌های هموطنان ما آسیب دیده است و در این میان یکی از وظایف دولت اقدام برای بازسازی است، معاون اول رئیس‌جمهوری به وزارت راه رفته و دستوراتی ویژه در این زمینه به ستاد بازسازی داده تا ساخت منازل آسیب‌دیده آغاز شود. 

خانم مهاجرانی یادآور شد: جمع‌آوری اطلاعات برای اینکه کجا چه میزان آسیب دیده آغاز شده است. در حالی که ما شاهد حمله به مناطق مسکونی، به مراکز علمی، مراکز پژوهشی، مراکز بهداشتی و مراکز مربوط به زنان و کودکان یا مردم عادی بودیم، کار بزرگی در بازسازی در پیش خواهیم داشت.

سخنگوی دولت گفت: سامانه‌ای برای هموطنان معرفی خواهد شد تا مالکینی که خسارت دیدند برای ارزیابی خسارت اطلاعات خود را وارد کنند و در شهرستان‌ها به شعب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراجعه کنند.

وی افزود: فعالیت نهاد‌های مالی و بانکی ما در حال بازگشت به حالت عادی است و با مجوز بانک مرکزی سقف انتقال کارت به کارت در دستگاه‌های خودپرداز به ۱۰ میلیون تومان برگشت.

خانم مهاجرانی تاکید کرد: همچنین مرحله سوم ارائه کالابرگ برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی باتوجه به ضرورت حمایت ویژه از خانوار‌های کم‌درآمد، برای دهک‌های اول تا سوم شروع شده و این اقدام ادامه پیدا می‌کند.

خانم فاطمه مهاجرانی همچنین گفت: مقام معظم رهبری با تدبیر صلح را بر دشمن تحمل کردند.

وی افزود: ما ملت صلح هستیم، ما حتی جنگ را هم برای صلح می‌خواهیم، ما ملت جنگ طلبی نبوده و نیستیم و همانگونه که از ابتدا وزیر امور خارجه اعلام کرده بودند اگر حملات متوقف شود ما هم پاسخی نخواهیم داد و همین اتفاق افتاد.

سخنگوی دولت گفت: همبستگی، نجابت و بلوغ ملی باعث پیروزی بزرگ ملت ایران شد و مردم با رفتار عاقلانه خود پاسخ محکمی دادند.

وی افزود: ما امروز در آغاز فصلی نو برای ساختن کشور هستیم هر چند برنامه دشمن این بود که ما را در ویرانی و آشوب غرق کند، اما ایران قدرتمندتر و عزتمندتر از گذشته همچنان آرام و در برنامه ریزی برای ساختن درحال حرکت است و پیروزی امروز ناشی از قدرت ملی بود که همه ایرانیان در این پیروزی پای کار ایران بودند.

وی با اشاره به اینکه تعدادی از خانه‌های هموطنان مان آسیب دیده است گفت یکی از وظایف مهمی که دولت بعهده دارد این است که برای بازسازی آن اقدام کند، به همین دلیل معاون اول رئیس جمهور دیرو با حضور در وزارت راه و شهرسازی و دستورات ویژه‌ای برای ستاد بازسازی صادر کردند

خانم مهاجرانی با اشاره به اینکه جمع آوری اطلاعات برای اینکه کجا و با چه میزانی آسیب دیده است شروع شده گفت: سامانه‌ای معرفی خواهد شد که مالکینی که خسارت دیده‌اند، در آن برای ارزیابی خسارت اطلاعات خود را وارد کنند و در شهرستان‌ها به شعب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراجعه کنند. 

سخنگوی دولت در بخش دیگر از گفتگوی خود گفت: فعالیت نهاد‌های مالی و بانکی به حالت عادی برمی گردد، لذا با مجوز بانک مرکزی سقف انتقال وجه کارت به کارت در پای دستگاه‌های خودپرداز به ۱۰ میلیون تومان و حالت عادی بازگشت.

وی افزود: مرحله سوم کالابرگ با توجه به اینکه نیاز است از خانوار‌های کم درآمد حمایت ویژه شود، برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی برای دهک‌های اول تا سوم شروع شده و این اقدام ادامه پیدا خواهد کرد.

خانم مهاجرانی افزود: دورکاری کارکنانی که در شهر تهران وجود داشته است، امروز و فردا هم طبق بخشنامه قبلی تمدید می‌شود.

وی گفت: با وجود حملات دشمن به حوزه آب شرب و حوزه برق، شبکه آب و برق کشور پایدار است و شاهد هیچ اتفاق ویژه‌ای در این حوزه نیستیم.

خانم مهاجرانی با اشاره به شایعه هک ۷۳ میلیون از حساب‌های در بانک ملی گفت: مرکز اطلاع رسانی بانک مرکزی این موضوع را تکذیب کرده است.

وی افزود: در راستای همبستگی سازمانی و اجتماعی با حمایت از مشتریان آسیب دیده بانک مرکزی و دادستانی کل کشور خواستار تعلیق یک ماهه محدودیتی‌هایی شدند که برای قانون چک وجود داشته است و طبیعتاً برای سررسید ۲۴ خرداد ماه به ۷ تیرماه جابجا شد.

خانم مهاجرانی با اشاره به اینکه همچنان خطوط مشاوره ۴۰۳۰ و ۱۴۸۰ برای افزایش تاب آوری و مشاوره به مردم فعال است گفت: تعداد زیادی از سکو‌هایی که در حوزه درمان فعالیت داشتند همچنان به مردم مشاوره رایگان می‌دهند.

وی همچنین گفت: طبق اعلام شرکت ملی مخابرات مکالمه تلفن ثابت درون و بین استانی برای مدت یکماه به صورت نامحدود رایگان است.

وی افزود: بخشودگی جرائم دیرکرد تسهیلات خرد تا زیر ۷۰۰ میلیون تومان برای ماه‌های خرداد و تیر اعمال می‌شود و مردم به پیامک‌های جریمه دیرکرد توجه نکنند.

خانم مهاجرانی گفت: دفترچه‌های تأمین اجتماعی هم تا ۷۵ روز بعد از پایان اعتبارشان اعتبار دارند و براساس کد ملی به افراد همچنان خدمات تأمین اجتماعی ارائه می‌شود.

خانم مهاجرانی گفت: مهلت ارسال لیست بیمه و پرداخت حق بیمه کارفرمایان تا ۴ ماه بدون اعمال دیرکرد ادامه خواهد داشت و با تمدید سالانه بیمه سلامت، ارائه خدمات ویژه به بازنشسته‌ها در بیمارستان‌های دولتی هم ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه برای حفظ سرمایه در گردش برخی از کسب و کار‌ها ۲ هزار میلیارد تومان تخصیص داده شد، گفت: ۵۰ گیگا بایت اینترنت رایگان هم توسط شرکت ملی مخابرات به شهروندان تخصیص داده شد و شرکت آسیاتک هم یک بسته ۲۰ گیگ اینترنت رایگان را برای مشتریان خود درنظر گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سوگواری کهگیلویه و بویراحمدی‌ها در روز تاسوعای حسینی
عزاداری مردم مرکز استان در روز تاسوعای حسینی
دیدار وزیر جهاد کشاورزی با خانواده های شهدا در بستان آباد
عزاداران در بخش‌ها و روستا‌های گیلان
آلودگی هوای تهران از گرد و غبار سایر استان‌ها است
مساجد «طرح آرمان» میزبان عزاداران حسینی در شرق تهران
بسته ایران جوان ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
روز شمار دهه اول محرم
نوای یاحسین عزاداران کیش در شب عاشورای حسینی
خیمه عزایی به قدمت یک قرن در دهلران
افتتاح و کلنگ زنی طرح‌های کشاورزی در اردل
نامه ایران به سازمان ملل درباره ربایش ۴ دیپلمات ایرانی
برگزاری آیین شمع پایلاما در تبریز
اهتزار پرچم ایران در کنار بیرق حضرت سیدالشهدا (ع) در آذرشهر
آیین گِل‌مالی؛ خاکی‌ترین عزاداری عاشورایی جهان در لرستان
عزاداری مردم استان در سوگ سید الشهدا در شب تاسوعای حسینی
علت ممنوعیت استفاده از واتساپ در دستگاه‌های اجرایی آمریکا
تامین امنیت عزاداران حسینی با حضور حداکثری پلیس
ایستادگی در برابر ظلم مهمترین پیام و فلسفه قیام امام حسین(ع)
پایتخت سوگوار حضرت ابوالفضل العباس (ع)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
واکنش کرملین به اظهارات ترامپ پس از تماس با پوتین
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود
تنها راه توقف جنایات صهیونیست‌ها انسجام امت اسلامی است
عیادت وزیر بهداشت از مجروحان تجاوز صهیونیست‌ها
ملت ایران از مسیر عزت‌آفرین خود عقب‌نشینی نمی‌کند
فرودگاه‌های اصفهان و تبریز به‌زودی باز می‌شوند
زیارت تیم ملی بسکتبال بانوان از حرم مطهر امام رضا (ع)
امکان پرداخت چک‌های بانک سپه فراهم شد
دشمن اگر حماقت کند، پشیمان می شود
وزش باد و رگبارهای پراکنده در مناطقی از شمال و شمال غرب
میهن پرستی نیرو‌های مسلح دشمن را به زانو درآورد
زندان اوین دقایقی پس از حمله
رضایی سرمربی شمس‌آذر شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)
کاظمی: در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد  (۱ نظر)