ورزش ناشنوایان زیر ذره بین وزیر ورزش
دومین نشست تخصصی فدراسیون ورزش ناشنوایان به منظور حضور در بازیهای المپیک ناشنوایان، امروز به ریاست وزیر ورزش در این وزارتخانه برگزار شد.
وزیر ورزش و جوانان گفت: مرحله نخست این جلسات پایان سال ۱۴۰۲ به پایان رسید و دور دوم را امسال آغاز کردیم. برخی فدراسیونها رویدادهای مهم در پیش دارند که بطور اختصاصی به آن میپردازیم.
وی افزود: المپیک ناشنوایان آبان به میزبانی توکیو برگزار میشود، با توجه به نتایج دوره قبل مردم توقع دارند این دوره هم عملکرد خوبی داشته باشند. کمک میکنیم که ملی پوشان ناشنوایا عملکرد خوبی داشته باشند و توقع داریم که با بهترین وضعیت در این رقابتها حاضر شویم. پیش بینی کردیم که با ۹۰ ورزشکار در ۱۷ رشته در این مسابقات حاضر شویم اگر در این جلسه به این نتیجه برسیم که در چند رشته بیشتر حاضر شویم هم مشکلی نیست.
مدیر دفتر برنامه ریزی در ادامه گفت: المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵ در توکیو برگزار میشود ورزشکاران در دوره قبل مجموعا ۱۶۴ مدال به دست آوردند. ظرفیتهای ورزش ناشنوایان خوب است. از امروز ۲۰۸ روز فرصت داریم که کاروان ایران را به حد مطلوب برسانیم با توجه به نتایج خوبی که در برزیل به دست آمد امیدوارم در این دوره هم عملکرد خوبی داشته باشیم.
محزون گفت: در المپیک پیشین در رشتههای والیبال، فوتبال، تیراندازی، تکواندو، کاراته، کشتی و دو و میدانی حاضر شدیم و با ۱۴ مدال طلا، ۱۲ نقره و ۱۴ برنز رتبه چهارم را به دست آوردیم.
وی افزود: تاکنون برای ۷۰ ورزشکار آقا و ۲۱ ورزشکار خانم برنامه ریزی شده است. تاکنون مسابقات قهرمان کشوری در رشتههای مختلف برگزار شده تا بهترینها به تیم ملی دعوت شوند.
مدیر دفتر برنامه ریزی در خصوص مربیان و سرمربیان گفت: سکاندار ۱۱ رشته ورزشی مشخص شدند و برای رشتههای شنا و بولینگ و بیلیارد بررسی فنی باید صورت بگیرد.
محمد پرگر، رئیس کنفدراسیون ورزش ناشنوایان آسیا اظهار داشت: در این المپیک در رشتههای تیمی فوتبال و بسکتبال حاضر خواهیم شد. تلاش میکنیم تا برای رشته والیبال هم سهمیه کسب کنیم، همه کشورها و حتی کشورهایی که تحریم هم هستند برای حضور در این المپیک حاضر می شوند.