• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۵۲۰۱
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴
بین الملل » غرب آسیا
دبيركل انصارالله یمن؛

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا توافق آتش‌بس را نقض کرد

دبیر کل انصار الله یمن با انتقاد شدید از رفتار رژیم صهیونیستی در قبال توافق آتش‌بس غزه، تأکید کرد که این رژیم نه تنها به تعهدات خود پایبند نبوده، بلکه با پشتیبانی آمریکا، به سمت حملات فراگیر و نسل‌کشی در این منطقه رفته است.

از زمان نقض آتش‌بس در غزه در کنار مردم فلسطین ایستاده‌ایم

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المسیره، سید عبدالملک بدرالدین دبیر کل جنبش انصارالله یمن در سخنانی درباره تازه‌ترین تحولات تجاوز نظامی علیه غزه و تحولات منطقه‌ای و بین المللی گفت: به توفیق و فضل الهی از همان ابتدا که اسرائیل توافقنامه آتش بس غزه را نقض کرد تصمیم به حمایت از غزه گرفتیم.

سید عبدالملک بدرالدین افزود دشمن اسرائیلی با تشویق و حمایت نامحدود آمریکا آتش بس غزه را نقض کرد. دشمن اسرائیلی به تعهداتش در مرحله نخست توافق آتش بس عمل نکرد و وارد اجرای مرحله دوم آن نیز نشد. دشمن اسرائیلی با تمام خصومت و کینه توزی به هدف قرار دادن گسترده و نسل کشی ملت فلسطین در نوار غزه مبادرت ورزید. همزمان با آغاز اجرای توافق آتش بس، ملت فلسطین از اندک آرامشی برخوردار بود، زیرا اوضاع از اساس و به علت تخریب و نابودی همه چیز در غزه سخت و دشوار است. دشمن اسرائیلی با از سرگیری تجاوز علیه نوار غزه به درد روی درد و رنج روی رنج مردم فلسطین افزود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ظلم شدید و بزرگ به مردم غزه، مسئولیت ما را مضاعف کرده است

سید عبدالملک بدرالدین دبیر کل جنبش انصارالله یمن در سخنانی درباره تازه‌ترین تحولات تجاوز نظامی علیه غزه و تحولات منطقه‌ای و بین المللی گفت: نتانیاهو به موضوع اسرا اهمیت نمی‌دهد.

سید عبدالملک بدرالدین افزود ظلم به ملت فلسطین بسیار بسیار هولناک و آمیخته‌ای از کشتار، گرسنگی دادن و درد و رنج در زمینه‌های مختلف است. تصاویر موثق و مستند از فاجعه کنونی در نوار غزه، حجم مظلومیت و جنایت صهیونیستی / آمریکایی را نشان می‌دهد.

 

موضوع اسرا برای ملت فلسطین موضوع محوری و اساسی است

ظلم بزرگی که در حق مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه می‌شود، مسئولیت همه را نیز دوچندان می‌کند. موضوع مربوط به اسرا برای همه حتی برای بسیاری از اسرائیلی‌ها روشن شده است که نتانیاهوی مجرم به موضوع اسرا هیچ اهمیتی نمی‌دهد. توافق ضامن بود که آزادی اسرای اسرائیلی بدون هیچ نسل کشی ملت فلسطین و قتل عام کودکان و زنان فلسطینی و نابودی فراگیر در نوار غزه انجام شود. آنچه را که توافق آتش بس شامل می‌شد منطقی بود و کمترین حد از حقوق ملت فلسطین از جمله تبادل اسرا، توقف تجاوز و پایان طرح گرسنگی دادن را شامل می‌شد. طرحی را که دشمن اسرائیلی در خارج از توافق غزه مطرح کرد طرحی تجاوزگرانه و بیانگر سرکشی، وحشی گری، ظالم بودن و لجبازی هرچه تمام بود. دشمن اسرائیلی می‌خواهد کاری کند که دیگر از اسرا به عنوان اهرم فشار برای تبادل اسرا و پایان تجاوز و سیاست گرسنگی دادن استفاده نشود. موضوع اسرا برای ملت فلسطین موضوع محوری و اساسی است که چشم پوشی از آن ممکن نیست و هزاران اسیر فلسطینی از بدترین درد‌ها و مصیبت‌ها در زندان‌های دشمن رنج می‌برند.

شکنجه‌های بسیار شدید و هولناکی که در زندان‌های اسرائیلی صورت می‌گیرد چیزی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت و از آن چشم پوشی کرد. دشمن اسرائیلی تلاش می‌کند اهرم فشار اسرا را از جنبش حماس بگیرد و در عین حال اصرار دارد بر این که تجاوزش ادامه یابد. دشمن اسرائیلی سعی دارد هدف و نقشه واقعا خطرناکش یعنی کوچاندن ملت فلسطین از نوار غزه را محقق کند و اگر نتوانست این طرح را محقق کند طرح کوچاندن کامل ملت فلسطین از کرانه باختری رود اردن را محقق کند.

عملیات کوچاندن در کرانه باختری رود اردن به طور برنامه ریزی شده و به شکل تدریجی انجام می‌شود مانند چیزی که در اردوگاه جنین و طولکرم و اکنون در اردوگاه بلاطه شاهد آن هستیم. اقدام دشمن اسرائیلی به بستن مدارس آنروا در قدس و محروم کردن ملت فلسطین در قدس از آموزش و تحصیل یک اقدام خصمانه است.

 

دشمن اسرائیلی خواستار صلح و سازش سیاسی نیست

همه مراحل گذشته، اسناد و شواهد روزانه‌ای است که نشان می‌دهد دشمن اسرائیلی خواستار صلح و سازش سیاسی نیست. دشمن اسرائیلی برای ادامه نابودی آرمان فلسطین به طور کامل در همه امور مرتبط با آن تلاش می‌کند. دشمن اسرائیلی تلاش کرد که موضوع سخن گفتن درباره حق بازگشت را برای همه فرزندان ملت فلسطین در خارج را خاتمه دهد. آمریکا به طور علنی موضوع کوچاندن ملت فلسطین را مطرح و ترامپ همین هفته آن را تکرار کرد. ترامپ می‌گوید نوار غزه را پس از اخراج ساکنانش «سرزمین آزادی» خواهد نامید و این یک سخن مضحک و بی ارزش است. کدام آزادی وقتی ساکنانش اخراج و این منطقه اشغال شده باشد؟

سیطره و سلطه آمریکا بر نوار غزه به معنای غصب و اشغال آن است و به معنای آزادی نیست. غصب یک ظلم مجرمانه و قلدری آشکار است. باید با رویکرد ظالمانه و وحشیانه اسرائیل که با حمایت نامحدود آمریکا صورت می‌گیرد مقابله کرد. کاری که برادران مبارز و مجاهد ما در فلسطین و نوار غزه و کرانه باختری رود اردن انجام می‌دهد و با عملیات قهرمانانه و جهادی با دشمن مقابله می‌کنند یک رویکرد صحیح و ناگزیر از آن است. برادران مجاهد ما در فلسطین نقش عظیمی در مقابله با دشمن اسرائیلی ایفا می‌کنند و اگر جهاد برادران ما در فلسطین و استواری آنان و کمک و یاری خداوند از آنان نبود هر آیینه رژیم صهیونیستی همه اهدافش را محقق کرده بود. ما یاری، حمایت و همراهی خداوند از برادران مجاهدمان در نوار غزه را مسئلت داریم. مبارزانی که در همه مراحل دست به عملیات جهادی و قهرمانانه می‌زنند.

 

رژیم صهیونیستی تنها زبان زور می‌فهمد

سید عبدالملک بدرالدین دبیر کل جنبش انصارالله یمن در سخنانی درباره تازه‌ترین تحولات تجاوز نظامی علیه غزه و تحولات منطقه‌ای و بین المللی گفت: آنچه برادران مجاهد ما در نوار غزه انجام می‌دهند یک رویکرد ضروری و مسئولانه و تنها گزینه محافظت از حق و حقیقت است.

سید عبدالملک بدرالدین افزود زمانی که استواری و پایداری و جانفشانی باشد امکان فشار بر دشمن اسرائیلی و ناکامی توطئه هایش و تحقق دستاورد‌هایی در خصوص مناقشه فلسطین وجود دارد.

 

حمایت از ملت فلسطین وظیفه همه امت اسلامی است

حمایت از ملت فلسطین وظیفه همه امت اسلامی است و باید از مبارزان و مجاهدان فلسطینی که با استواری بی نظیری به مسئولیت جهادی شان عمل می‌کنند حمایت شود. مجاهدان فلسطینی در نوار غزه این هفته به رغم کشتار و نابودی و شرایط بسیار سخت، یک عملیات موشکی انجام دادند.

مقابله قهرمانانه با تلاش‌ها برای نفوذ زمینی ارتش دشمن در نوار غزه بیانگر مفید بودن موضع جهادی است. شایسته است موضع جهادی بهره‌مند از یاری، کمک، همراهی و حمایت باشد و این گزینه مفید و صحیح است که می‌تواند به لطف الهی نتایج خوبی را محقق کند. گزینه صلح، شکست خورده و مردود است و گزینه تسلیم شدن نیز هیچ فایده‌ای نخواهد داشت و ممکن نیست که شر و بدی و خطر را دفع کند. گزینه تسلیم شدن هیچ دستاوردی برای مردم ندارد نه برای ملت فلسطین و نه برای ملت‌های مجاور فلسطین و نه سایر امت ها. گزینه درست و صحیح، گزینه جهاد در راه خدا علیه دشمن اسرائیلی و علیه آمریکا به عنوان شریک جنایات اسرائیل است. موضع آمریکا در قبال تعهداتش به عنوان ضامن دشمن اسرائیلی، بسیار بسیار بدتر و شدیدتر شده است. دشمن اسرائیلی توافق با لبنان را نیز نقض کرد و حملات هوایی را به مناطق مختلف لبنان انجام می‌دهد و مبارزان حماس و حزب الله را ترور می‌کند. دشمن اسرائیلی با مشکلات یا نگرانی‌های خاصی در لبنان تعامل نمی‌کند بلکه به طور آشکار دست به تجاوز می‌زند. سرطانی که باید ریشه کن شود دشمن اسرائیلی و حامی آن آمریکاست آمریکایی که برای همه منطقه شر است و امنیت و صلح جهانی را تهدید می‌کند. آمریکا به رغم آن که رژیم صهیونیستی مرتکب نسل کشی می‌شود و ملت‌های منطقه را هدف قرار می‌دهد (این رژیم را) اسوه و نمونه معرفی می‌کند. دشمن اسرائیلی در منطقه غریب است و آمده است تا اشغال کند و محرمات را نقض کند، کشتار کند، تخریب و نابود کند و امنیت و ثبات منطقه را تهدید کند. آمریکا عامل اصلی همه جنایات دشمن اسرائیلی است و به طور نامحدود از آن حمایت می‌کند و هر کاری که بخواهد انجام بدهد مورد حمایت آمریکا است.

 

همه توصیفات شرارت، جرم و جنایت و سرکشی با رفتارهای آمریکا مطابقت دارد

دبیرکل جنبش انصارالله یمن افزود آمریکا در سطحی نیست که دیگران را با ویژگی‌های بد توصیف کند آمریکایی که همه توصیفات و شرارت، جرم و جنایت و سرکشی با (رفتارهای) آن تطابق دارد. دشمن اسرائیلی زمانی که مرتکب جنایاتی در سوریه شد برای همه امت ما ثابت کرد متجاوز است و بر اساس طمع ورزی‌ها و طرح‌های شوم صهیونیستی اش اقدام می‌کند.

دشمنی اسرائیلی ملاحظه هیچ چیز و هیچ کسی را نمی‌کند و به کسانی که دوستش هستند و کسانی که می‌گویند می‌خواهند با آن صلح کنند اهمیت نمی‌دهد. حجم دوستی‌ها و باج دهی‌ها (به رژیم صهیونیستی) به هر میزان هم که باشد هیچ فایده‌ای ندارد، زیرا این رژیم تنها بر اساس طمع ورزی‌ها و برنامه هایش عمل می‌کند.

دشمن اسرائیلی از زمانی که اشغال فلسطین را آغاز کرد طرح آشکار و صریحی به نام «اسرائیل بزرگ» داشت. دشمن اسرائیلی در سوریه آمادگی ندارد که با آن به طور مثبت رفتار شود و هیچ خصومتی را تحمل نمی‌کند و آمادگی این که بلندی‌های جولان را بازگرداند ندارد بلکه مناطق بیشتری را اشغال کرده است. دشمن اسرائیلی هیچ مشروعیتی ندارد که بر کشور‌های دیگر تحت عنوان «این منطقه حایل یا منطقه امنیتی» است سیطره یابد و همه این اصطلاحات بیهوده و باطل است. دشمن اسرائیلی تلاش می‌کند تا بر ترکیه در خصوص آنچه که میزان نفود ترکیه و حضور نظامی آن در سوریه است فشار آورد تا سهم بیشتری کسب کند.

 

هدف اسرائیل از تعرض به سوریه رسیدن به رود فرات است

دشمن اسرائیلی می‌خواهد از سوریه برای تحقق هدف مد نظرش یعنی رسیدن تا رود فرات استفاده کند. دشمن اسرائیلی فضای سوریه را مباح می‌شمارد و با نقض کامل حریم هوایی سوریه، تعرض به حاکمیت ملی و استقلال عراق و نقض حریم هوایی آن را آغاز کرده است.

 

آمریکا اجازه استفاده از سامانه های دفاع هوایی عراق ضد جنگنده های اسرائیلی را نمی دهد

آمریکا اجازه نمی‌دهد ارتش عراق سامانه‌های دفاع هوایی اش را برای هدف قرار دادن جنگنده‌های اسرائیلی زمان نقض حریم هوایی عراق فعال سازد. دشمن اسرائیلی و حامی آن آمریکا می‌خواهد معادله «مباح دانستن» را تحمیل کند و این که ملت‌ها و کشورها، خونشان، آبرو و اعتبارشان، مال و ثروت شان و استقلال شان برای صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها مباح شمرده شود.

یک مورد تحریک بسیار خطرناک این است که آمریکایی‌ها مانع می‌شوند ارتش عراق سامانه‌های پدافند هوایی را فعال کند آن هم زمانی که دشمن اسرائیلی حریم هوایی عراق را نقض می‌کند. دشمن اسرائیلی تعرض به حریم هوایی عراق را تکرار خواهد کرد و سپس سطح و گستره فعالیتش را افزایش خواهد داد.

سیاست اسرائیل در قبال کشور‌های عربی، شیوه رام کردن است، زیرا کشور‌های عربی آن را می‌پذیرند و اسرائیل این شیوه را با آنان به عنوان روشی موفق تجربه کرده است. دشمن اسرائیلی با عبور از سطوح بسیار خطرناک در صدد است یک روزی بتواند حریم هوایی عراق را نیز به طور کامل نقض و مباح کند. آنچه که دشمن اسرائیلی در سوریه انجام می‌دهد درس بسیار بزرگی است به رغم آنکه گروه‌های حاکم بر سوریه از دو طرف ترکیه و آمریکا برای دستیابی به تفاهم با دشمن اسرائیلی درخواست کمک کرده‌اند.

 

 

نگاه صهیونیست‌ها به سایر ملت‌ها تحقیر آمیز است

سید عبدالملک بدرالدین، دبیرکل جنبش انصارالله یمن، درباره تازه‌ترین تحولات تجاوز نظامی علیه غزه و تحولات منطقه‌ای و بین المللی، گفت: گروه‌های حاکم بر سوریه همچنین برای ترغیب دشمن اسرائیلی به تفاهم با دمشق و پایان اشغالگری در سوریه، سعودی‌ها را واسطه می‌کنند.

 دبیرکل جنبش انصارالله افزود: رژیم‌های عربی با دید محدود به حوادث با دشمن اسرائیلی تعامل می‌کنند سپس در بیانیه هایشان بر پایبندی خود به گزینه صلح و سازش تاکید می‌کنند در حالی که دشمن آن را نپذیرفته است. دشمن اسرائیلی همواره (توهین به) این امت اسلامی را مباح می‌داند و این دشمنی، خصومت و کینه‌ای شدید علیه امت ما است. دشمن اسرائیلی در قاموس عقیدتی خود، فرزندان امت ما از جمله زنان و مردان و رهبران و دولت‌ها و فرهیختگان آن را انسانی واقعی نمی‌داند بلکه آنان را انسان نما می‌داند. عقیده صهیونیسم مملو از شدت و حدت مبتنی بر تمسخر و توهین به دیگران و تحقیر انسان‌ها و تحریک علیه آنان و به رسمیت نشناختن آنان است. یهودیان صهیونیست در عقایدشان کسانی را که از آنان حمایت می‌کنند صرفا الاغی می‌دانند که سوارش می‌شوند و از ان بهره برداری می‌کنند تا هلاک شود. مسئولیت همگانی در قبال نسل کشی و جنایت رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه باختری رود اردن، اقدام جدی و موثر است. باید به طور روزانه و در سطحی گسترده مسئولیت جامعه جهانی در قبال ملت مظلوم فلسطین یادآوری شود. باید تظاهرات (در حمایت از فلسطین) که در برخی از کشور‌های جهان آغاز شده است و همچنین فعالیت‌های رسانه‌های و فعالیت‌ها در زمینه‌های متنوع، گسترده‌تر و بیشتر شود. باید حتی در سایه تلاش‌های رژیم‌های عربی برای ممانعت از فعالیت‌های مردمی و دانشگاهی در حمایت از ملت فلسطین، فعالیت‌ها و تحرکات افزایش یابد. ما از از اقلیت‌های یمنی و عربی و اسلامی در کشور‌های غربی می‌خواهیم و به آن‌ها امید داریم که اقدام کنند و هر کسی که برایش وجدان انسانی باقی مانده است برای حمایت از ملت فلسطین بپا خیزد. باید فریاد جامعه بشری در عرصه جهانی برای حمایت از ملت فلسطین در سطحی گسترده و در سطح رنج و فاجعه‌ای که با آن مواجه است حضور داشته باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

قصور و کوتاهی در حمایت از ملت فلسطین پیامد‌های خطرناکی برای مسلمانان دارد

مسلمانان جهان و در راس آنان ملت‌های عربی مسئولیت سنگینی بر عهده دارند باید مجدانه و با اهمیت زیادی در جهت یاری ملت فلسطین اقدام کنند قصور و کوتاهی در حمایت از ملت فلسطین پیامد‌های خطرناکی برای مسلمانان دارد و دشمن را علیه آنان جسورتر می‌کند. کم کاری و قصور مسلمانان نگاه دشمن را به آنان چنین قرار می‌دهد که آنان امتی مرده، سازش پذیر و تهی از ارزش‌های انسانی و اخلاقی شده‌اند. قصور مسلمانان در انجام مسئولیت شان آنان را به گونه‌ای قرار می‌دهد که دیگر هیچ اهمیتی هم به امنیت ملی شان و مافع واقعی شان نمی‌دهند و در خصوص هرچیزی کوتاهی می‌کنند. به نظر دشمن، توجه و اهمیتی (به فلسطین) نزد امت اسلامی باقی نمانده است و این که هیچ تمایلی به حفظ دین و دنیایش ندارد. باید به طور مستمر مسئولیتی را که بر دوش مسلمانان است برای هر کسی که هنوز احساسی به دین و انسان، اخلاق و ارزش‌ها، هویت و اعتقاد دارد یادآوری کرد. باید در مقابل جنایات روزانه اسرائیلی‌ها علیه ملت فلسطین و فاجعه مستمر علیه فلسطینیان، تحرکات و فعالیت‌های مستمری انجام شود. نباید با خستگی و سستی و ضعف و تجاهل با فاجعه فلسطین تعامل کرد. باید در همه زمینه‌ها تحرکات و اقدامات صورت بگیرد.

 

باید تحریم اقتصادی گسترده علیه تولیدات آمریکایی و اسرائیلی اتخاذ شود

تحرکات و فعالیت‌های رسانه‌ای برای حمایت از ملت فلسطین در توان تعداد زیادی از فرزندان امت اسلامی است. این مورد در سطوح فرهنگی، فکری و خطابه‌های دینی در مساجد نیز صدق می‌کند. باید تحریم اقتصادی در سطحی گسترده در دستور کار قرار بگیرد به خصوص از سوی ملت‌هایی که از تولیدات آمریکایی و اسرائیلی استقبال می‌کنند. باید تظاهرات مردم در همه کشور‌هایی که شرایط در آن‌ها فراهم است برگزار شود. فعالیت‌های فرهنگی و داوطلبانه و بسیج ادامه دارد و از هم اکنون باید توسعه داده شود و افزایش یابد تا به یک حد بسیار عالی برسد. عملیات پشتیبانی (از فلسطین و لبنان) چه از طریق حملات موشکی و یا پهپادی به فلسطین اشغالی یا ممانعت از کشتیرانی اسرائیلی در دریا ادامه دارد.

 

تردد دریایی و کشتیرانی دشمن اسرائیلی از طریق دریای سرخ به طور کامل متوقف شده است

اقدامات نظامی اقداماتی قوی و موثر است و خدا را شاکر در ممانعت از کشتیرانی اسرائیلی به طور کامل موفقیت آمیز بوده است. تردد دریایی و کشتیرانی دشمن اسرائیلی از طریق دریای سرخ به طور کامل متوقف شده و به یاس و ناامیدی کامل رسیده است.

بندر «ایلات» همچنان متروک و بدون فعالیت است و دیگر دشمن اسرائیلی نمی‌تواند از آن استفاده کند و این پیروزی بزرگی برای موثر بودن موضع یمن قهرمان است. دشمن آمریکایی تلاش می‌کند که با هر آنچه که می‌تواند موثر واقع شود بر ملت یمن، موضع رسمی و مردمی یمن فشار اورد و به همین علت دور جدیدی از تجاوز نظامی به کشور ما را آغاز کرده است.

 

آمریکا تلاش می‌کند حملاتش به یمن را گسترش دهد

آمریکا تلاش می‌کند حملاتش به یمن را گسترش دهد و با هدف قرار دادن مراکز و شهروندان غیر نظامی اعمال فشار کند. امریکا از زمانی که تجاوز به یمن را از سر گرفت در واقع بخشی از نبردی است که رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد. امریکا و اسرائیل در نبردی واحد علیه ملت فلسطین، لبنان؛ سوریه و کل امت اسلامی هستند. آمریکا شریک دشمن اسرائیلی است و از آن حمایت و به این رژیم کمک می‌کند.

 

موضع یمن تاثیر اقتصادی، امنیتی، نظامی و راهبردی بر دشمن اسرائیلی دارد

آمریکا تلاش کرد حمایت از دشمن اسرائیلی را فراهم کند و مانع از عملیات نظامی موثر از سوی یمن شود. تجاوز نظامی آمریکا و تشدید حملاتش علیه یمن، گواهی بر موثر بودن موضع یمن و میران تاثیر آن بر دشمن اسرائیلی است. موضع یمن تاثیر اقتصادی، امنیتی، نظامی و راهبردی بر دشمن اسرائیلی دارد و این برای دشمنان بسیار نگران کننده است. امریکا به رغم تشدید تنش، در این که امنیت را برای مجددا برای کشتیرانی دشمن اسرائیلی فراهم کند شکست خورده است.

 

آمریکا نتوانست و به اذن الهی نخواهد توانست قدرت و توان نظامی ما را تضعیف کند

امریکا نتوانست و به اذن الهی نخواهد توانست قدرت و توان نظامی ما را تضعیف کند. ما به طور یقین و قطعی به ملت عزیزمان و همه آزادگان و فرزندان امت مان اطمینان می‌دهیم که تجاوز نظامی آمریکا در توسعه قدرت نظامی یمن بیش از پیش موثر بوده است. فرایند توسعه نظامی صعودی است و عملیات مستمر در طول ۱۵ ماه درنبرد طوفان الاقصی گواهی می‌دهد که روند صعودی است. جبهه حمایتی یمن در نبرد فتح موعود و جهاد مقدس یک جبهه موثر و پویا است و به اذن الهی موثر و با نشاط باقی خواهد ماند.

 

آمریکا باعث تضعیف وضعیت نظامی در یمن نشده است

آمریکا نه تنها نتوانست امنیت کشتیرانی دشمن اسرائیلی را تامین کند بلکه نتوانست جلو حملات موشکی و پهپادی ما به فلسطین اشغالی را بگیرد. آمریکا باعث تضعیف قدرت نظامی ما نشده است بلکه باعث تقویت و توسعه بیشتر آن شده است. آمریکا باعث تضعیف وضعیت نظامی در یمن نشده است، زیرا اوضاع پایدار و مبتنی بر اصول ایمانی و اعتقادی و متصل به ریشه‌های بسیار عمیق است. در یمن خدا را شکر یک حمایت مردمی گسترده‌ای از موضعش (در خصوص حمایت از ملت مظلوم فلسطین) وجود دارد که بیانگر اراده آن است و این که چیزی بر آنان تحمیل نشده است. مردم عزیز ما منتظر مواضع موثرتر و کاری‌تر در برابر دشمن اسرائیلی و حتی در برابر آمریکا هستند.

تجاوز نظامی آمریکا و تشدید آن هرگز بر اراده مردم یمن، روحیه ایمانی بالای آنان و رویکرد جهادی، قرآنی و با بصیرتشان تأثیر نخواهد گذاشت. ملت عزیز ما بر اثر تجاوز نظامی آمریکا و تشدید آن متزلزل نمی‌شود و تشدید حملات آمریکا کینه توزی و همزمان ناکامی انان را نشان می‌دهد وبه همین علت به هدف قرار دادن مراکز غیرنظامی و شهروندان روی آورده است. اقدام آمریکا به هدف قرار دادن مخازن آب چه معنایی دارد، همانگونه که در الحدیده، صلیف، صعده و مناطق دیگر رخ داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

گزینه ملت یمن مقاومت و جهاد است و تسلیم در قاموس آن جایی ندارد

سید عبدالملک بدرالدین دبیر کل جنبش انصارالله یمن گفت: علت این که آمریکا مراکز بهداشت و سایر مراکز خدماتی را هدف قرار می‌دهد چیست.

سید عبدالملک بدرالدین افزود این که آمریکا با حمله به خانه‌ها در محله‌های مسکونی مانند حمله اخیر به الحدیده و حمله به صنعاء و چندین استان دیگر، زنان و کودکان را هدف قرار می‌دهد چه معنای می‌دهد. در واقع اقدام آمریکا به هدف قرار دادن شهروندان و مراکز غیر نظامی به معنای ناکامی آن در تضعیف قدرت نظامی ما است. مقامات مسئول در وزارت دفاع آمریکا به شکست در تضعیف قدرت نظامی ما اذعان کرده‌اند. مقامات مسئول در وزارت دفاع آمریکا به شکست این کشور در ممانعت از عملیات نظامی (از سوی یمن) و تامین امنیت کشتیرانی دشمن اسرائیلی اذعان کرده‌اند.

 

تجاوز نظامی آمریکا شکست خورده و باز هم شکست خواهد خورد

اقدام آمریکا به تشدید تنش با استفاده از جنگنده بمب افکن‌هایی که از پایگاهی در اقیانوس هند می‌آیند دلیلی بر شکست آن است. تجاوز نظامی آمریکا شکست خورده و باز هم شکست خواهد خورد، زیرا در موضع ظلم و ستم قرار دارد و در صدد تحمیل معادله مباح دانستن بر امت ما است.

تجاوز نظامی آمریکا علیه کشور ما هرگز موفق نخواهد شد، زیرا منطق ملت ما منطقی نشات گرفته از ایمان و روحیه معنوی واقعا بالای آن و ثبات موضعش است که هرگز تغییر نمی‌کند. ممکن است آمریکا با جنگنده بمب افکن‌های خود خانه را ویران کند و مرتکب جنایت شود، اما هرگز نخواهد توانست روحیه مردم عزیز ما را درهم شکند. روحیه معنوی ملت ما نشات گرفته از ایمان و باورشان به خدا و اعتماد و توکل به خدا و نشات گرفته از آرامشی است که خداوند به بندگان با ایمانش می‌دهد. ملت عزیز ما به هر میزان که رسانه‌ها و بوق‌های تبلیغاتی تلاش کنند هرگز تحت تاثیر ارعاب و اغراق قرار نخواهد گرفت. ملما در سطح عالی و بالایی از بیداری، بصیرت، یقین و اعتماد به خدا قرار دارد. دشمن به طور آشکار میزان موثر بودن موضع حمایتی کشور مااز غزه را ثابت کرد که موضعی موثر، عظیم و تاثیرگذار به معنای واقعی کلمه است. دشمن موضع ملت ما را تحمل نمی‌کند و تلاش می‌کند از دست این جبهه خلاص شود، زیرا موثر، قوی و تاثیرگذار است بنابراین برای رهایی از آن تلاش می‌کند، اما باز هم شکست می‌خورد.

یقین ملت عزیز ما به اهمیت موضعش در حمایت از غزه بیشتر و بیشتر می‌شود و موضع حق در مقابل موضع باطل آمریکا و اسرائیل را دارد.

ملت ما افتخار می‌کند و مباهات می‌ورزد که در موضع حق مبتنی بر ارزش‌های دینی، انسانی و اصول و اخلاق و حتی بر اساس قوانین قرار دارد.

 

ملت ما افتخار می کند در موضع حق و علیه باطل است

ملت ما افتخار می‌کند که در موضع حقی قرار دارد که با جبهه باطل که همه کینه‌های شیطانی و تلاش‌های ضد بشری در آن متجلی می‌شود مقابله می‌کند. ملت عزیز ما در چارچوب موضعش و رویکرد ایمانی اش قرار دارد و در میدان مقابله و رویارویی هرگز تحت تاثیر هیچ چیزی از سوی دشمنان قرار نمی‌گیرد. موضع ملت ما هرگز تحت تاثیر ارعاب‌ها و شایعات و تحت الشعاع امکانات دشمن و ائتلاف هایش قرار نمی‌گیرد، زیرا موضع ملت ما مبتنی بر تکیه به خداوند و اعتماد به آن است و جان ما تحت تاثیر قربانی شدن در راه خدا قرار نمی‌گیرد، زیرا این قربانی شدن بخشی از جهاد است. مشخصه موضع ایمانی این است که قوی و پولادین و محکم در اراده و استواری و میزان صبرش در مقابله با بزرگ‌ترین چالش‌ها است.

موضع ایمانی ملت ما پوشالی نیست که در مقابل هر بادی یا هر چالشی یا در مقابل هر دشمنی بلرزد.

دبیر کل جنبش انصارالله یمن اظهار داشت گزینه‌های دیگر، گزینه تسلیم شدن و سازش یا گزینه دوستی با یهود است و این گزینه‌ها به هیچ وجه نزد ملت عزیز ما جایگاهی ندارد. اگر از فرزندان امت کسی هست که به گزینه سواری دادن به یهود (الاغ یهودیان شدن)، اما گزینه ما در یمن این است که در مقابله با دشمنان بسان شیر باشیم.

ما بسان مجاهدان فی سبیل الله اقدام خواهیم کرد و در چارچوب وعده صادقی که هرگز خلاف نمی‌گوید از لطف و عنایت الهی نیز بهره مندیم. زمانی که قربانی می‌دهیم و جانفشانی می‌کنیم و ما در موضعی هستیم که رضایت الهی را در میدان عزت و شرافت دارد، آن‌ها در ردیف فداکاری‌ها و جانفشانی‌های ثمر بخش قرار دارد.

جانفشانی‌های ملت ما در جای خود صورت می‌گیرد و فداکاری‌هایی ثمر بخش است و مانند کسانی نیست که به گزینه مباح دانستن و تحقیر شدن رضایت داده‌اند. آنچه در سوریه رخ می‌دهد پذیرش معادله مباح دانستن است این که دشمن اسرائیلی آنان را بدون هیچ واکنشی می‌کشید و بدون هیچ واکنشی آنان را نابود و تخریب می‌کند. گزینه‌ها در یمن مختلف و متعدد است گزینه‌های قرانی و ایمانی و انسانی. گزینه شرافت و ایمان و مردانگی و استواری. ما زمانی که حرکت و اقدام می‌کنیم بر اساس بصیرت قرآنی است و ما به خداوند بزرگ در هدایتش اطمینان داریم همانگونه که به وعده پیروزی خداوند ایمان داریم.

قران به ما امر به سکوت و تسلیم نکرده است بلکه امر به جهاد و مبارزه در راهش کرده است. ما بر اساس آن چه خداوند ما را به ان از گزینه صحیح و تصمیم درست راهنمایی کرده است حرکت می‌کنیم و ما در عین حال به وعده‌های الهی اعتماد داریم.

ما مطابق آنچه خداوند ما را به آن راهنمایی کرده است حرکت می‌کنیم که انتخاب درست و تصمیم درست است و در عین حال به وعده او اعتماد داریم. وعده‌های خداون بزرگ مانند کنسرو‌هایی نیست که تاریخ مصرف داشته باشند بلکه وعده‌هایی جاری و ساری در هر زمان و مکانی است. دوستی خداوند در هر زمان و مکانی در برابر شر آمریکایی و اسرائیل جاری و ساری است. کسی که در زمینه مقابله با سرکشی آمریکا و اسرائیل در راستای لبیک به امر خداوند اقدام کند مطمئن باشد در مسیر درست قرار دارد. سیاست‌های آمریکا در حال سردرگمی است مانند همین حالتی که اکنون در عرصه جهانی دارد. ترامپ جنگ تجاری را علیه بیش از ۶۰ کشور جهان و در راس آن‌ها کشور‌های متحد و همپیمانش گشود.

 

تصمیم ترامپ، یک تصمیم احمقانه در تاریخ آمریکا است

ترامپ تصمیمات پرنوسانی را اتخاذ کرد که حتی در سطحی گسترده بر اقتصاد آمریکا نیز تاثیر منفی گذاشت و آن را در وضعیت منقلب، پرنوسان و متزلزل قرار داد. شخصیت‌های سیاسی و مقامات آمریکایی می‌گویند که تصمیم ترامپ، یک تصمیم احمقانه در تاریخ آمریکا است. در مقابل این منطق آمریکایی جامعه جهانی نباید بر اساس رویکردهایش با آن همراهی کند و به سمت سیاست باج خواهی، بهره برداری، فشار ف اشغالگر و مصادره حقوق دیگران برود.

فشار امریکا بر مجموعه وضعیت جهانی، سیاستی احمقانه و فی البداهه، آشفته و ناشی از یک حالت طمع ورزی سیری ناپذیر است. مشکلات عمیق در آمریکا وجود دارد که با این چنین رفتار‌ها و رویکرد‌هایی حل شدنی نیست و این درس و عبرت مهمی برای کشور‌های عربی است.

 

نگاه آمریکا با کشور‌های عربی، نگاهی تحقیر آمیز و بهره مندانه و استثماری است

نگاه آمریکا با کشور‌های عربی، نگاهی تحقیر آمیز و بهره مندانه و استثماری است. مشغول شدن به جنگ تجاری نباید باعث بی اعتنایی و بی توجهی به موضوع فلسطین و ارمان فلسطین شود و باید انگیزه‌ای برای توجه به آن شود. خروج میلیونی هفتگی ملت عزیز ما از مهم‌ترین فعالیت‌ها و برنامه‌های مردمی در حمایت از آرمان فلسطین است. حضور میلیونی مردم یمن در جمعه هر هفته در طول ۱۵ ماه گذشته در همه جهان بی نظیر است. حضوری عظیم است که حمایت مهمی از آرمان فلسطین و از مظلومیت مردم فلسطین ارائه می‌کند. این حضور میلیونی هفتگی صدای یک ملت بزرگ و بی نظیر را به جهانیان می‌رساند یک اسوه و نمونه الهام بخش، تشویق کننده و انگیزه دهند و فریاد عظیمی است. امیدواریم که ملت عزیز ما این حضور را در این هفته نیز داشته باشد و به این حضور واقعا گسترده ادامه دهد. در مرحله کنونی حضور میلیونی در مقابله با تشدید حملات آمریکای حامی رژیم صهیونیستی اهمیت واقعا زیادی دارد و ان شاء الله نتایج مهم و ثمربخشی به همراه خواهد داشت.

حضور میلیونی به مثابه جهاد در راه خداوند است و در عین حال تاثیر زیاد و اهمیت بالایی دارد.

شایسته و باسته است حضور مردمی در میدان گسترده باشد و همه اهمیت آن را و مشخصا در این مرحله درک کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لرستان پایلوت اجرای طرح جهش تولید گوشت قرمز
نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه
خرید 23 هزار تن گندم مازاد برنیاز در مهاباد
بازدید استاندار آذربایجان شرقی از شهرک شهید آیت الله آل هاشم
تعادل تراکم کلاس ها نیازمند بهره برداری فضاهای آموزشی جدید
تلاش ها برای مهار آتش سوزی ونوس
هرگونه تلاش برای فعال کردن مکانیسم ماشه غیرقانونی است
پرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن به ۱۳۹۲ متقاضی اصفهانی
۱۰۰ ثانیه با اخبار ایلام، امروز ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
ورود دوچرخه سوار زائر کربلا به اندیمشک
خبر‌هایی از برگزاری رزمایش فداییان ولایت در گرمسار و مهدیشهر
تسلیت نماینده ولی فقیه در گیلان در پی درگذشت حاج حسن جوشن
راه اندازی قرارگاه زیست عفیفانه در کهگیلویه و بویراحمد
حرکت کاروان عشاق الحسین بندر امام خمینی به سمت کربلای معلی
سامره در باشگاه البطائح امارات پست گرفت
۱ مرداد، برگزاری مرحله مقدماتی آزمون سراسری حفظ کل قرآن ترنم وحی
تشییع پیکر شهید «سید اسداله طاهری» در خرم‌آباد
ایران با تولید پمپ‌های دمنده هوای فشرده در بین ۱۵ کشور دنیا قرار گرفت
امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته ملی پارالمپیک و سازمان آموزش و پرورش استثنایی
ناکامی دشمنان برای ایجاد تفرقه در بین مردم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)