• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۳۱۴۷
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۵
بین الملل » غرب آسیا

مسئولیت اتفاقات سوریه با طرف‌های دخیل در تحولاتش است

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تحولات سوریه اعلام کرد: مسئولیت این اتفاقات به‌عهده کسانی است که آن را انجام داده‌اند.

مسئولیت اتفاقات سوریه با طرف‌های دخیل در تحولاتش است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه (AFP) در پاسخ به این سؤال ترکیه ایران را به استفاده از شبه‌نظامیان برای بی‌ثبات کردن سایر کشورها متهم کرده است، چگونه پاسخ می‌دهید؟، گفت: فکر نمی‌کنم کسی شک داشته باشد که تحولات سوریه مستقیماً تحت تأثیر ترکیه و چند کشور دیگر بوده است و به همین دلیل مشکلاتی که اکنون به وجود آمده است، مانند اشغال گسترده خاک سوریه توسط اسرائیل، تخریب تمام زیرساخت‌های دفاعی و علمی سوریه توسط اسرائیل و همه درگیری‌هایی که وجود دارد، طبیعتاً مسئولیت این تحولات به‌عهده کسانی است که این تحولات را انجام داده‌اند، البته این به‌معنای درگیری ما با ترکیه نیست، نه، ما به روابط دوستانه خود و به رایزنی‌های خود در مورد مسائل منطقه ادامه خواهیم داد.
 
عراقچی همچنین در خصوص تهدیدات علیه برنامه هسته‌ای ایران تصریح کرد: به چند دلیل، برنامه هسته‌ای ایران از طریق عملیات نظامی قابل از بین بردن نیست؛ دلیل اول به‌خاطر تکنولوژی است که ما در این زمینه به آن دست پیدا کرده‌ایم، تکنولوژی در مغزها وجود دارد و قابل بمباران نیست، از دیگر سو تأسیسات هسته‌ای ایران در نقاط بسیار مختلفی از کشور پراکنده است و به‌صورت مناسبی از آن‌ها محافظت می‌شود و ما مطمئن هستیم که قابل از بین بردن نیست.
 
وی ادامه داد: سوم، ما توانایی پاسخگویی بسیار قوی و کاملاً متناسب را داریم. اسرائیلی‌ها خودشان می‌دانند و دیگران در منطقه می‌دانند که هر اقدامی علیه ایران انجام شود، اقدام مشابهی علیه اسرائیل به‌دنبال خواهد داشت.
 
وزیر امور خارجه با بیان اینکه معتقدم اگر حمله‌ای به ایران صورت بگیرد، این حمله می‌تواند به یک آتش فراگیر در منطقه تبدیل شود.، اظهار داشت: نه اینکه ما این کار را  انجام دهیم، بلکه این خواسته اسرائیل است که بقیه کشورهای منطقه را درگیر یک جنگ کند.
 
وی تأکید کرد: خواست اسرائیل است که آمریکا را به جنگ بکشاند و در واقع این برنامه اسرائیل است که آمریکا را به جنگ بکشاند و اگر آمریکا در منطقه وارد جنگ شود به‌شدت آسیب‌پذیر است و خود آن‌ها نیز این موضوع را می‌دانند.
 
عراقچی همچنین در خصوص مذاکرات با آمریکا گفت: مادامی که آمریکا به سیاست فشار حداکثری و تهدیدهای خود ادامه دهد، وارد مذاکره مستقیم با آمریکا نخواهیم شد، اما این بدان معنا نیست که در مورد برنامه هسته‌ای خود با طرف‌های دیگر مذاکره نخواهیم کرد، ما با سه کشور اروپایی و با روسیه و چین، سایر اعضای برجام صحبت می‌کنیم و فکر می‌کنم از این مسیر هم می‌توانیم به نتیجه برسیم.
 
وزیر امور خارجه تصریح کرد: تا زمانی که دولت آمریکا به فشار خود ادامه دهد، ما نیز به مقاومت خود ادامه خواهیم داد.
 
وی اضافه کرد: اگر آمریکا بخواهد به توافق هسته‌ای جدید با ایران بازگردد، طبیعتاً باید شرایط یک مذاکره عادلانه و برابر را رعایت کند و ما ثابت کرده‌ایم که به‌زبان فشار و تهدید پاسخ نمی‌دهیم بلکه مانند گذشته به‌زبان احترام و عزت پاسخ خواهیم داد.
 
عراقچی خاطرنشان کرد: در مورد برنامه هسته‌ای خود در زمان حاضر با سه کشور اروپایی در حال مذاکره هستیم، با روسیه و چین در حال رایزنی نزدیک هستیم و با سایر کشورهای علاقه‌مند به گفتگو ادامه می‌دهیم، طبیعی است که نقطه‌نظرات ما از سوی این کشورها به دولت آمریکا منتقل شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ سورتی به پرواز‌های فرودگاه ایلام
نجات صنعت ساختمان در گرو ورود جدی و عملی بخش خصوصی
پایان خلوتی سه روزه
درخشش تیم فوتسال سازمان فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری
اعلام ویژه برنامه‌های سالروز بزرگداشت شهادت حضرت شاهچراغ علیه السلام
همه مقاطع تحصیلی البرز غیر حضوری شدند
افزایش تسهیلات مشاغل خانگی در مراغه
۱۶ دی‌ماه، یادآور حماسه‌ای عاشورایی در دشت هویزه
تکمیل ۱۰۱ حلقه چاه نفت و گاز در سال ۱۴۰۴
طبیعت‌درمانی زمستانی درختان در منطقه یک؛ یخ‌آب جایگزین سموم شیمیایی
نصف جهان ایستاده برای ایران اسلامی
رشد ۲۵ درصدی معتکفین در مراسم اعتکاف امسال در استان فارس
اعتراض به گرانی حق مردم است، اما آشوب راه‌ حل مشکلات نیست
بورل: آمریکا دیگر متحد اصلی اروپا نیست
وظیفه روابط عمومی ها اطلاع رسانی صحیح و سریع است
پی گیری مشکلات بازار ماهی فروشان بندرترکمن در میز خدمت مسئولان
پرداخت ۴ میلیارد تومان غرامت حیات‌وحش در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص حدود هزار میلیارد ریال برای تامین اقلام مورد نیاز مدارس کیش
گذری در کابل
درخشش بانوان استان در مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)