• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۱۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
رئیس پارک فناوری پردیس:

آمادگی پارک پردیس برای ایفای نقش قطب فناوری جهان اسلام

رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به مصوب امسال دولت مبنی بر ارتقای این پارک به منطقه نوآوری گفت: هدف‌گذاری ما این است که در این رویکرد بین‌الملل به قطب فناوری جهان اسلام تبدیل شویم و حوزه هوش مصنوعی، میکرو الکترونیک و فناوری دیجیتال باشیم.

آمادگی پارک پردیس برای ایفای نقش قطب فناوری جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهدی صفاری‌نیا در نشست مسعود پزشکیان؛ رئیس جمهور با فناوران و نخبگان شهرستان‌های شرق استان تهران، اظهار داشت: هم اکنون در عصر اقتصاد دیجیتال و موج سوم زیست‌بوم نوآوری کشور قرار داریم و کشور‌های منطقه به خصوص جنوب خلیج فارس در رقابت شدید قرار دارند.

وی ادامه داد: الان رقابت جهانی در حوزه این است که چه کسی قطب فناوری می‌شود، بر اساس این رویکرد با چهار هدف ایجاد محیط کسب و کار، حفظ نخبگان، رفع نیاز‌های نخبگان پارک فناوری پردیس راه‌اندازی شد و ما پنج دوره، برنامه پنج ساله داشتیم.

رئیس پارک فناوری پردیس ضمن تشریح چگونگی تاسیس این مجموعه گفت: وسعت پارک اکنون به ۴۷۰ هزار هکتار رسیده و هفت فاز دارد، ما از دانش‌آموزان تا مدارس و دانشجویان استعدادیابی می‌کنیم و به تجاری‌سازی محصولات کمک می‌کنیم.

وی اضافه کرد: بیش از ۵۶ درصد خدمات پرداخت الکترونیکی در پارک انجام می‌شود، ۲۵ درصد مبادلات بانکی کشور در این پارک صورت می‌گیرد، به ۶۰ کشور صادرات داریم، ۶۰ درصد بافت‌های انسانی در پارک پردیس تولید می‌شود، ما بیش از ۱۰۰ شرکت سلامت داریم و ۶۵۰ قلم مواد دارویی در پارک تولید می‌شود.

صفاری‌نیا خاطرنشان کرد: طبق آخرین گزارش در سال ۱۴۰۲، بخش خصوصی در پارک فناوری پردیس ۴۸ همت سرمایه‌گذاری کرده و در این پارک، شرکت‌ها ۶۰ همت فروش داشته‌اند و سال گذشته بیش از ۷۰۰ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی به همراه داشته‌اند.

وی یادآور شد: پارک فناوری پردیس به عنوان الگوی مناطق نوآوری است، جایزه مصطفی به عنوان مرجعیت جهان اسلام و جریان تجارت فناوری را پایه‌گذاری کردیم.

صفاری‌نیا با اشاره به مصوبه امسال دولت برای ارتقای پارک فناوری پردیس به منطقه نوآوری، ادامه داد: در هدفگذاری دولت، زیست‌بوم نوآوری جامع باید در پارک پردیس ایجاد شود و پایگاه جذب ایرانیان خارج کشور و قطب سرمایه‌گذاری خارجی شویم و شرکت‌های مستقر باید پنج برابر شود و به بیش از ۲۵۰۰ شرکت برسد.

رئیس پارک فناوری پردیس اظهار داشت: تا کنون بیش از ۶۵ نفر از متخصصان ایرانی را بازگرداندیم و مجموعه‌ای از رویداد‌های ملی را نیز برگزار می‌کنیم؛ برای مثال، اینوتکس بزرگترین رویداد ملی کشور است که تا الان،۱۳ رویداد آن برگزار شده، المپیک فناوری را دولت بر عهده ما گذاشت و پنج ماه پیش اولین دوره آن برگزار شد و رقابت فناورانه بین افراد نخبه کشور است که از سال آینده بین‌المللی خواهد شد.

وی افزود: توسعه زیست‌بوم نوآوری کشور که تفکر دانشجویان را از کارمند شدن به کارآفرین از طریق مرکز شتابدهی را در دستور کار قرار دادیم، ۹۷ شتاب‌دهنده که بخش خصوصی هستند را در کشور ایجاد کردیم، بیش از هزار شرکت نوپا ایجاد شدند که ۵۰ هزار شغل در دل آنها ایجاد شده است، رویکرد اینکه ایران هلث فناورانه شود ماموریتی است که بر عهده ما گذاشته شده است.

صفاری‌نیا خطاب به رئیس جمهور گفت: یکی از نمونه‌های کار بین‌المللی، ایجاد شبکه تبادل هشت کشور اسلامی است که شما در نشست قاهره به آن اشاره کرده‌اید و ما آمادگی داریم این کار را انجام دهیم و اگر به ما اعتماد شود به آن عمل خواهیم کرد.

وی ایجاد شهرک نخبگانی و اضافه شدن دو فاز جدید (۹ و ۸) به پارک فناوری پردیس را از جمله برنامه‌های این پارک برشمرد و اظهار امیدواری کرد که مجوز‌های لازم به آنها داده شود.

در ادامه این نشست، مدیرعامل شرکت بیناب سنجش، رئیس هیات مدیره شرکت دایوپارس، رئیس شرکت جهان قلب آزمون و رئیس شرکت اکسکوینو که همگی از شرکت‌های عضو منطقه بین‌المللی نوآوری ایران هستند به ارائه گزارش از ظرفیت‌ها و دستاورد‌های این مجموعه‌ها در حضور رئیس جمهور پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وحدت ملی؛ ستون استواری در برابر تهدیدها و رمز پیشرفت کشور
رایزنی وزارت صمت با بانک مرکزی برای تحریک تقاضا
ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ما توهم است
ظرفیت‌های فنی مرکز اندازه‌شناسی بررسی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، اول مرداد ۱۴۰۴
برگزاری مراسم اربعین شهدای اقتدار آذربایجان شرقی
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
صعود پسران کمتر از ۱۶ سال ایران به رقابت‌های جام آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
مخالفت شدید آمریکا با قانون جدید حشد الشعبی
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)