پخش زنده
امروز: -
با افزایش ۲۱ درصدی، تولید بیش از سه میلیاردکیلووات ساعت انرژی الکتریکی در نیروگاه اصفهان محقق شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق اصفهان، انرژی خالص تولید شده در ۱۱ ماه گذشته را در نیروگاه اصفهان، ۲۱ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال برشمردو گفت: واحدهای بخاری مولد برق نیروگاه اصفهان در یازده ماه اگذشته بیش از سه میلیارد و ۴۶۵ میلیون و ۴۵۷ هزار کیلووات انرژی الکتریکی خالص تولید کردند و به شبکه سراسری برق کشور تحویل دادهاند.
حسین امنیه افزود: از این میزان تولید برق، بیش از ۲۷۳ میلیون کیلووات ساعت، در بهمن امسال تولید و به شبکه سراسری منتقل شده است.
وی گفت: این میزان انرژی در حالی تولید شده است که هم اکنون واحدهای شماره یک و دو هر یک به ظرفیت ۳۷ و نیم مگاوات، برای تعمیرات اساسی از مدار تولید خارج هستند.
نیروگاه اصفهان دارای پنج واحد بخاری مولد برق با ظرفیتهای متنوع است که در صورت تأمین آب و سوخت مورد نیاز، قادر به تولید مقدار معادل برق مورد نیاز کلان شهر اصفهان در فصول سال خواهد بود.