پخش زنده
امروز: -
هفتمین مدرسه عالی مهارت و کارآفرینی مراقبت زیبائی پوست و مو آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گفت: تفاوتی که مدارس عالی مهارتی با سایر مدارس دارند این است که دانشجویان زیادی در رشتههای مختلف که با حجم زیادی از اطلاعات نظری و عملی فارغ التحصیل میشوند را با برگزاری دورهها آموزش میدهند و افراد با فراگیری مهارت و با تخصص کافی وارد بازار کار میشوند.
ابراهیم رحیمی افزود: مدارس عالی مهارتی با نظر رئیس عالی دانشگاه، آقای دکتر طهرانچی راه اندازی شدهاند و دانشگاه آزاد شهرکرد هم جزو پیش قدمان در استان چهار محال و بختیاری است.
وی گفت: در مدارس مهارتی جوانان با حضور استادان مجرب، مهارتهایی را فرامی گیرند که بعد از خروج از مدرسه و پایان تحصیلات، میتوانند یک کسب و کار خوب و موفق راه اندازی کنند.
وی یادآورشد: دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال وبختیاری هم یکی از موفقترینها در راه اندازی مدارس عالی مهارتی بوده است. به عنوان مثال هوش مصنوعی که به عنوان یکی از رشتههای ویژه و خاص در روزهای اخیر در دنیا است در دانشگاه آزاد شهرکرد راه اندازی شد و در کنار این دانشکده، مدرسه مهارتی هوش مصنوعی هم راه اندازی شد که فارغ التحصیلان حتی مقطع دکتری دانشگاه هم میتوانند در این مدرسه مهارتهای لازم را کسب کنند.
رحیمی با قدردانی از فنی و حرفهای استان گفت: فنی و حرفهای با برگزاری آزمونهای ویژه، کمک بسیار زیادی به دانشگاه میکند و در کنار آموزش، مهارتهای زندگی و مسائل فرهنگی را به جوانان یاد میدهند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد هم گفت: با توجه به رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی مبنی برآموزشهای مهارتی در دانشکده توسعه فناوری و کارآفرینی این واحد رشتههای مهارتی خوبی راه اندازی شده است.
پژمان فاضلی افزود: در یک سال گذشته دورههای موفق مهارتی خوبی در این دانشکده برگزار شد و همچنین باتوجه به همکاری خوب سازمان فنی و حرفهای استان با دانشگاه آزاد اسلامی، دورههای مهارتی زیادی تا کنون برگزار شده است.
معاون مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: مدارس عالی مهارتی در دانشگاه آزاد اسلامی با اهداف مشخصی همچون توسعه مهارتهای فنی و حرفهای، ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت، ترویج کارآفرینی، تأمین نیروی انسانی متخصص، گسترش آموزشهای غیررسمی، پژوهشهای کاربردی، و تقویت فرهنگ یادگیری مادامالعمر تأسیس شدهاند.
فرهاد خاکسار حقانی گفت: این اهداف به منظور ارتقاء کیفیت آموزش و افزایش توانمندیهای شغلی دانشجویان در نظر گرفته شده است تا بتوانند در بازار کار رقابتی موفق باشند.
در پایان این افتتاحیه باتوجه به فعالیت خوب مرکزمدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی (TMC) با اهدای تندیس و لوح سپاس از سوی مدیرکل سازمان فنی و حرفهای استان از مهدی آقاخانی رئیس مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی و کاوه کیومرثی رئیس دانشکده توسعه فناوری و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد تجلیل شد.