• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۲۳۷۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۳
بین الملل » غرب آسیا

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

مقامات کشور‌های مختلف جهان ترور شهید سید حسن نصر الله در پایتخت لبنان را به شدت محکوم کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، مقامات کشور‌های مختلف جهان ترور شهید سید حسن نصر الله در پایتخت لبنان را به شدت محکوم کردند.

 

 

وزارت امورخارجه روسیه ترور دبیرکل حزب‌الله لبنان را به شدت محکوم کرد
وزارت امورخارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، ترور سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان را محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از مسکو به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت امورخارجه روسیه، در این بیانیه با شدیدترین عبارات، ترور سیدحسن نصرالله محکوم و اعلام شده است: ما یک قتل سیاسی دیگر توسط اسرائیل را به شدت محکوم می‌کنیم.
در این بیانیه آمده است: این اقدام قهرآمیز مملو از عواقب شدیدتر برای لبنان و کل خاورمیانه است.
طرف اسرائیلی نمی‌توانست چنین خطری را درک نکند، اما گام مشابهی در راستای کشتن شهروندان لبنانی برداشت که تقریباً ناگزیر موج جدیدی از خشونت را برانگیخت.
وزارت امورخارجه روسیه مسئولیت عواقب بعدی این اقدام را متوجه اسرائیل دانسته و اعلام کرده است: بنابراین، مسئولیت کامل تشدید تنش‌های بعدی را بر عهده دارد.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: ما بار دیگر از اسرائیل می‌خواهیم که فوراً خصومت‌ها را متوقف کند. این امر توقف خونریزی و ایجاد شرایط برای حل و فصل سیاسی و دیپلماتیک را ممکن می‌سازد. در شرایط انفجاری کنونی، اعضای مسئول جامعه بین‌الملل باید تمام تلاش خود را برای جلوگیری از فرو رفتن منطقه در یک رویارویی مسلحانه تمام عیار انجام دهند.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

 

 

 

 

واکنش ملانشون به شهادت دبیر کل حزب الله
ژان لوک ملانشون بنیانگذار حزب چپ تندرو فرانسه تسلیم ناپذیر در پیامی در ایکس نوشت: قتل حسن نصرالله گام دیگری در راه تهاجم به لبنان و جنگ عمومی است. فرانسه دیگر در لبنان به حساب نمی‌آید. جنایات نتانیاهو همچنان بدون مجازات باقی مانده است. خطر برای منطقه و جهان بسیار شدید است.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

 

 

سید علی سیستانی: سید نصر الله به عراقی‌ها برای آزادی از لوث تروریست‌ها کمک کرد
به گزارش شبکه العالم، سید علی سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان عراق در واکنش به خبر شهادت سید حسن نصر الله دبیر کل جنبش حزب الله لبنان اعلام کرد، سید حسن نصر الله تا جایی که توانست برای آزادی کشور عراق از چنگ تروریست ها، به عراقی‌ها کمک کرد. سید حسن نصر الله نمونه رهبری کم نظیر طی دهه‌های گذشته بود و نقش برجسته‌ای در پیروزی بر رژیم صهیونیستی در آزاد سازی اراضی لبنان داشت. این شهید بزرگوار مواضع مهمی در یاری رساندن به ملت مظلوم فلسطین اتخاذ کرد بطوریکه جان خود را برای دستیابی به این هدف مهم از دست داد.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

سعد الحریری ترور سید حسن نصر الله را محکوم کرد
شبکه المنار گزارش داد، سعد الحریری نخست وزیر سابق لبنان اعلام کرد ترور سید حسن نصرالله دبیر کل جنبش حزب الله لبنان اقدام بزدلانه و مذموم است. باید اختلافات را کنار گذاریم تا بتوانیم کشور را به ساحل امن برسانیم.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

 

 

 

 

 

واکنش جنبش امل لبنان به شهادت سید حسن نصر الله
به گزارش کانال تلگرامی خبرگزاری شهاب، جنبش امل لبنان اعلام کرد، با شهید سید حسن نصر الله و همه شهداء پیمان می‌بندیم که شانه به شانه بمانیم و تاکید می‌کنیم که کشتار و حملات، نتیجه‌ای جز افزایش ثبات و پایداری در دفاع از لبنان نخواهد داشت.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

 

 

گردان‌های شهدای الاقصی شهادت سید حسن نصر الله را تسلیت گفت
شبکه المیادین در خبری فوری گزارش داد، گردان‌های شهدای الاقصی اعلام کرد شهادت سید حسن نصر الله به عنوان شهید راه قدس را تسلیت عرض می‌کنیم. سید حسن نصر الله پس از فداکاری و جانفشانی‌های زیاد در راه آزادی فلسطین، قدس و مقدسات آن به شهادت رسید. سید حسن نصر الله از ملت و مقاومت فلسطین در همه جبهه‌ها و زمان‌ها حمایت می‌کرد. ضمن تبریک شهادت سید حسن نصر الله در راه قدس به برادران خود در مقاومت اسلامی لبنان، تجدید عهد می‌کنیم که به خون‌های آنها تا پیروزی وفادار باشیم.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

 

جبهه مجبهه مردمی برای آزادی فلسطین شهادت سید حسن نصر الله را تسلیت گفت
شبکه المنار در خبری فوری گزارش داد، جبهه مردمی برای آزادی فلسطین شهادت سید حسن نصر الله و شماری از رهبران میدانی را که در راه قدس به شهادت رسیدند تسلیت گفت.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

 

 

اردوغان: ترکیه حملات اخیر به لبنان را محکوم می‌کند
به گزارش خبرگزاری رویترز، رجب طیب اردوغان گفت که ترکیه حملات اخیر به لبنان را محکوم می‌کند، در کنار مردم و دولت لبنان می‌ایستد و به کشته شدگان تسلیت می‌گوید.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

 

انصار الله یمن: زوال دشمن صهیونیستی حتمی است
شبکه المنار گزارش داد، جنبش انصار الله یمن اعلام کرد، شهادت سید حسن نصر الله باعث افزایش شعله فداکاری خواهد شد و سرانجام، پیروزی (مقاومت) و زوال و نابودی دشمن صهیونیستی حتمی خواهد بود.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

 

 

حماس در سوگ درگذشت دبیر کل حزب الله لبنان است
به گزارش خبرگزاری رویترز، حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که در سوگ سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان است.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله



حزب جماعت اسلامی پاکستان: مقاومت اسلامی متوقف نمی‌شود
حزب جماعت اسلام پاکستان در بیانیه‌ای شهادت «سید حسن نصر الله» را عامل تقویت راه جبهه مقاومت اسلامی در برابر رژیم صهیونیستی دانست. 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، «حافظ نعیم الرحمان» رئیس حزب جماعت اسلامی پاکستان در پیامی به مناسبت شهادت «سید حسن نصر الله» در جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کرد: «حسن نصرالله» رهبر حزب الله لبنان تمام عمر خود را در مقابل رژیم غیرقانونی اسرائیل مقاومت کرد و جان خود را برای یک هدف بزرگ فدا نمود؛ خداوند شهادت او را قبول فرماید.
وی با بیان اینکه راه مقاومت اسلامی در مقابل استکبار جهانی ادامه خواهد یافت، اظهار داشت: جنایات رژیم صهیونسیتی در لبنان و اعتراض بسیاری از کشور‌ها به این رویکرد در نشست اخیر سازمان ملل ثابت کرد این سازمان عملاً نهادی ناکارآمد و سازمانی بین‌المللی است که صرفا برای حفظ منافع قدرت‌های جهانی تلاش می‌کند.
در این بیانیه آمده است: حاکمان و ارتش‌های مسلمان باید فکر کنند که اکنون در کجا ایستاده‌اند و در کنار چه کسانی هستند.
خبر شهادت «سید حسن نصر الله» بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های پاکستانی داشته و موج بزرگی از محکومیت‌ها بر علیه این جنایت رژیم صهیونسیتی در پاکستان آغاز شده است.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

 

 

جهاد اسلامی شهادت سید حسن نصر الله را تسلیت گفت
شبکه المیادین گزارش داد، جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد، شهادت سید حسن نصر الله دبیر کل جنبش حزب الله لبنان را که در حمله کینه توزانه رژیم صهیونیستی به مقر مرکزی این جنبش در ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید تسلیت عرض می‌کنیم. 
در غم تلخ جدایی و از دست دادن یک مقام بزرگ عربی و اسلامی هستیم که راه پیروزی را برای امت هموار کرد. در عین حال از اینکه میراث مبارک وی به ده‌ها هزار مبارز و رهبری رسیده است که که در راه وی پرورش یافته اند احساس افتخار می‌کنیم. ما اطمینان داریم که شهادت سید حسن نصر الله باعث افزایش قدرت، صلابت و عزم و اراده مقاومت در لبنان، فلسطین و منطقه خواهد شد.

 

 

 

مجلس اعلای اسلامی عراق: تاریخ قهرمانی‌های سید حسن نصرالله را فراموش نخواهد کرد
به گزارش شهاب مجلس اعلای اسلامی عراق دربیانیه‌ای اعلام کرد: سید حسن نصرالله، سیدمقاومت، فرمانده مجاهد، مؤمن، شجاع، دانا و صادق در پیشگاه پروردگارش در راه بیت المقدس، به شهادت رسید.
دراین بیانیه آمده است: تاریخ و نسل‌ها یاد و خاطره رهبر شهید و قهرمانی‌های او در مقابله با رژیم صهیونیستی، حفاظت از لبنان، دفاع از فلسطین، حمایت از غزه و حمایت از عراق در جنگ با داعش را گرامی خواهند داشت.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

 

 

 

پیام تسلیت مساجد جنین به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله
کانال تلگرام طوفان الاقصی با انتشار تصاویری نوشت: مساجد جنین در کرانه باختری رود اردن، شهادت سید حسن نصرالله را تسلیت گفتند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

واکنش هادی العامری به ترور سید حسن نصر الله
شبکه المیادین در خبری فوری گزارش داد، هادی العامری دبیر کل سازمان بدر عراق در واکنش به ترور سید حسن نصر الله دبیر کل جنبش حزب الله لبنان گفت، از شهادت سید حسن نصر الله همه معانی صبر، اراده و پایداری را دریافت می‌کنیم. فاجعه فقدان این رهبر بزرگ، انگیزه نیرو‌های مقاومت برای صف بندی و تجدید میثاق و حرکت با یک روحیه جدید در عرصه مقاومت خواهد بود. دشمن وحشی و بزدل رژیم صهیونیستی که قاتل زنان و کودکان است، بهای گزافی پرداخت خواهد کرد و حامیان مستکبر و طاغوتی وی پشیمان خواهند شد.

محکومیت جهانی ترور شهید سید حسن نصر الله

 

 

مقتدی صدر در واکنش به شهادت سید مقاومت: خدا حافظ رفیق راه مقاومت
مقتدی صدر رئیس جریان صدر عراق در وا‌کنش به شهادت سید حسن نصرالله در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: خداحافظ رفیق راه مقاومت و بازدارندگی.
از خداوند متعال مسئلت داریم همه نیرو‌های مقاومت با رسول خدا و امام علی و نوه ایشان امام حسین صلوات الله علیهم، دیدار کنند.‌ای نصرالله، تو به عهد خود وفا کردی. بزرگوار زندگی کردی و با همراهانت با بزرگواری به شهادت رسیدی. سه روز در عراق عزای عمومی اعلام می‌کنیم.

 

 

حزب جمعیت علمای اسلام پاکستان ترور سید مقاومت را محکوم کرد
حزب جمعیت علمای اسلام پاکستان جنایت تروریستی رژیم صهیونسیتی در لبنان را که به شهادت «سید حسن نصرالله» منجر شد محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و‌سیما از اسلام آباد، در ادامه موج محکومیت جنایات رژیم صهیونسیتی در لبنان و همبستگی پاکستانی‌ها با مردم این کشور و امت اسلامی، «مولانا فضل الرحمان» رئیس حزب جمعیت علمای اسلام شهادت «سید حسن نصرالله» را مصداق بارز تروریسم بزدلانه رژیم صهیونسیتی خوانده و آن را به شدت محکوم کرد.
وی افزود: تمام زندگی «سید حسن نصرالله» به مبارزه گسترده علیه رژیم صهیونسیتی اختصاص داشت از این رو شهادت ایشان مبارزه علیه رژیم صهیونیستی را بیش از پیش تقویت و قدرتمند خواهد ساخت.
فضل الرحمان با بیان اینکه شهادت «سید حسن نصرالله» چهره زشت صهیونیسم را نمایان‌تر کرد گفت: خداوند شهادت را از ایشان را قبول کند.

 

 

جنبش فتح انتفاضه: تا آزادی کامل فلسطین به راه شهید حسن نصرالله ادامه دهیم
به گزارش شهاب جنبش فتح انتفاضه با صدور بیانیه‌ای به شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان واکنش نشان داد.
جنبش فتح دربیانیه خود اعلام کرد ما در جنبش فتح انتفاضه به مردم فلسطین و ملت‌های عربی و اسلامی، شهادت رهبر مجاهد سید حسن نصرالله را که در اثر یورش بزدلانه صهیونیست‌ها به شهادت رسید تسلیت می‌گوییم. این اقدام بار دیگر ناکامی دشمن درشکست مقاومت قدرتمند را نشان داد که پوزه دشمن را در عملیات طوفان الاقصی به خاک لبنان و غزه مالیده است.
این عملیات ناجوانمردانه، تلاش ناامیدانه نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای تحریف افکار عمومی رژیم خود و جستجوی یک پیروزی پوشالی وساختگی برای ارائه به مردم خود است، زیرا همه رهبران مقاومت آماده شهادتند.
ما در جنبش فتح انتفاضه با شهید و مجاهد سید حسن نصرالله و با همه شهدای ملت خود عهد می‌بندیم که تا آزادی کامل و بازگشت همه فلسطینی‌ها به سرزمین خود به راه آنها ادامه خواهیم داد.
سربلندی و جاودانگی ازآن شهدای صالح ما و پیروزی از آن مردم مقاوم است.

 

 

نبیه بری شهادت سید مقاومت را تسلیت گفت
رئیس مجلس نمایندگان لبنان شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان را تسلیت گفت.
به گزارش پایگاه اینترنتی المنار لبنان، «نبیه بری» در پیامی به مناسبت شهادت سید مقاومت، گفت:‌ای برادر،‌ای مجاهد، برای نخستین بار است که بدون قرار و زمان می‌روی؟
وی افزود: برایت می‌نویسم در حالیکه اشک چشم‌ها و دیدگانم را پر کرده است. من همانی هستم که آرزوی دیدار تو را داشتم، اما زبانه و شعله‌های آتش مرا از دیدار با تو بازداشت.
برای خداحافظی ات می‌نویسم، اما کلمات در میان سطور گم شده اند، من همانی هستم که با شهادت تو مجبور به رفتن شدم.
آیا آرزویت اینگونه تحقق یافت؟‌ای کسی که نهایت آرزویش رسیدن به این افتخار بود... شهادت...
بری در ادامه این مطلب افزود: تمام حرف‌هایی که در وداع و خداحافظی ات می‌توان گفت کوچکتر از عظمت شماست که جز در برابر خداوند متعال سرخم فرو نیاورد.

 

 

وزیر دفاع عراق شهادت سید مقاومت را تسلیت گفت
کانال خبری العهد لبنان گزارش داد: «ثابت العباسی» وزیر دفاع عراق گفت: شهادت «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان را به جهان اسلام، ملت لبنان و آزادگان جهان تسلیت می‌گوییم.

 

 

تسلیت شهادت سید مقاومت به رهبر معظم انقلاب
رئیس حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان در بیانیه‌ای شهادت سید مقاومت را به امام زمان و رهبر معظم انقلاب اسلامی تسلیت گفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، «علامه ناصر عباس» رئیس حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان و عضو مجلس سنای این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد: با اندوهی عمیق و حزنی فراوان، صمیمانه‌ترین تسلیت‌های خود را به امام زمان (عج)، رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، مراجع عظام، علما، مجاهدین، امت مسلمان در سراسر جهان، مردم لبنان، صفوف حزب‌الله، و پیروان وفادار سید حسن نصرالله به مناسبت شهادت ایشان عرض می‌کنم.
وی افزود: شهادت بالاترین آرزوی هر مؤمن راستین است و به راستی سید حسن نصرالله خوشبخت است که به این مقام والای شهادت نائل آمد. او در انجام مأموریتی که تمام زندگی‌اش را به آن وقف کرده بود، با ایستادگی در برابر ظلم و ستم بویژه در برابر اشغال صهیونیسم جهانی، موفق شد.
این عضو مجلس سنای پاکستان گفت: در حالی که فقدان زودهنگام او یک خسارت بزرگ برای ستمدیدگانی است که او را به عنوان چراغ امید و مدافع خستگی‌ناپذیر عدالت می‌دیدند، باید به یاد داشته باشیم که وعده خداوند پیروزی برای مؤمنان است. خداوند در قرآن می‌فرماید: سستی مکنید و غمگین نشوید که اگر مؤمن باشید، شما برترید.
وی تاکید کرد: این شهادت بزرگ، ان‌شاءالله تحقق هدف نهای یعنی نابودی رژیم نامشروع صهیونیستی و آزادی ستمدیدگان در جهان را تسریع خواهد کرد.
«علامه ناصر عباس» در پایان اعلام کرد: خداوند سید حسن نصرالله را در آخرت رفعت بخشد، او را به اهل بیت (ع) نزدیک گرداند و به همه کسانی که راه مقاومت او را ادامه می‌دهند، قدرت و استقامت عطا فرماید.
این در حالیست که حزب مجلس وحدت مسلمین پاکستان فراخوان‌هایی برای برگزاری تظاهرات در سرتاسر پاکستان صادر کرده است.

 

زیاد النخاله شهادت سید حسن نصر الله را به امت عربی و اسلامی تبریک گفت
به گزارش کانال تلگرامی شهاب، زیاد النخاله دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد، شهادت رهبر مقاومت و الگوی والای آن را به امت عربی و اسلامی تسلیت و تبریک عرض می کنیم که عمر خود را به عنوان یک رهبر در راه مبارزه سپری کرد. مقاومت فلسطین با وداع نصر الله متوجه می شود که پشتوانه بزرگ خود را از دست داده است و به یاد و دستاوردهای بزرگ وی در دوران رهبری مقاومت اسلامی در لبنان و منطقه وفادار خواهد بود. ما مطمئنیم که برادران مبارز وی در حزب الله راه وی را ادامه خواهند داد و به اذن خدا پرچم مقاومت را تا آزادی قدس برافراشته نگاه خواهند داشت.

 

 

واکنش دبیر کل جنبش النجباء به ترور سید حسن نصر الله
شبکه المیادین گزارش داد، اکرم الکعبی دبیر کل جنبش النجباء عراق در واکنش به ترور سید حسن نصر الله دبیر کل جنبش حزب الله لبنان گفت این ترور لکه ننگی بر پیشانی حاکمان ضعیفی خواهد بود که بازیچه جنایتکاران ستمکار هستند. حزب الله همچنان قادر به اداره نبرد نه فقط در لبنان بلکه در کل منطقه است و می‌تواند آن را گسترش دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وحدت ملی؛ ستون استواری در برابر تهدیدها و رمز پیشرفت کشور
رایزنی وزارت صمت با بانک مرکزی برای تحریک تقاضا
ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ما توهم است
ظرفیت‌های فنی مرکز اندازه‌شناسی بررسی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، اول مرداد ۱۴۰۴
برگزاری مراسم اربعین شهدای اقتدار آذربایجان شرقی
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
صعود پسران کمتر از ۱۶ سال ایران به رقابت‌های جام آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
مخالفت شدید آمریکا با قانون جدید حشد الشعبی
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)