پخش زنده
امروز: -
رئیس مجلس در سی و ششمین گردهمایی فرماندهان دفاع مقدس با اشاره به عملیات طوفان الاقصی گفت: عملیات طوفان الاقصی نتیجه مکتب انقلاب اسلامی و باور به سنتهای الهی است که خارج از تصور ما، مردم فلسطین زیر فشار سنگین ارتش تا بن دندان مسلح رژیم صهیونیستی، مقاومت میکنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر یک افسر میخواستیم تربیت کنیم، آیا در آن شرایط باید ۴ سال آموزش میدیدیم و بر میگشتیم؟ با آن حرفهای قشنگ در دفاع مقدس، مدتی اجازه نمیدادند بسیج و جهاد سازندگی وارد شود.
با فرهنگ جهادی در دفاع مقدس، مدت آموزش ۴ ساله حداکثر به ۴ ماه رسید و افسران زرهی تربیت شدند.
زمان فرماندهی بنی صدر یک عملیات موفق ندیدید و دشمن تا هر کجا خواست آمد. مگر جایی که مردم مانند خرمشهر خودشان آمدند و ایستادند.
میگفتند ما باید زمینمان را بدهیم و زمان بخریم تا ببینیم چه کار باید بکنیم.
تفکر و باورهای بنی صدر مدتی بر مسائل دفاع مقدس مستولی شد، در حالیکه رزمندگان تغییری نکرده بودند.
اگر عملیاتی هم با تفکر بنی صدر انجام شد، نتیجه اش هویزه و حوادث آن زمان بود. اما حدود ۳ ماه بعد از تیر ۱۳۶۰ که منافقان وارد فاز نظامی شده بودند و بنی صدر هم عزل شد، حصر آبادان شکست. این بار رزمندگان هم همان افراد بودند، اما باورها تغییر کرد.
عملیات طوفان الاقصی که در آستان سالگردش هستیم، با محدودیت اندک مردم فلسطین انجام شد. این نتیجه مکتب انقلاب اسلامی و باور به سنتهای الهی است که خارج از تصور ما، مردم فلسطین زیر فشار سنگین ارتش تا بن دندان مسلح رژیم صهیونیستی، مقاومت میکنند.
رزمندگان جبهه مقاومت در جولان و در صفر مرزی رژیم صهیونیستی میجنگند.
بپذیریم باورها و فرهنگ جهادی را به عرصه سازندگی، مسائل اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی نیاوردیم؛ اینها واقعیتهای تلخی است که باید بپذیریم.
دشمنان ما که با اساس گفتمان انقلاب اسلامی مخالف بودند، برای هدف هایشان کار کردند؛ عدهای را از گذشته خودمان پشیمان کردند، عدهای را هم به گونهای تربیت کردند که شعار دادند، اما عملی انجام ندادند و برخی حتی در مخالفت با فرهنگ جهادی، مستقیم و غیرمستقیم مبارزه کردند.
ما به سهم خودمان در مجلس یازدهم تلاش کردیم و برنامه هفتم را تصویب کردیم. قانون برنامه هفتم نسبت به برنامههای سوم تا ششم، کم اشکال تر، مناسبتر و عملیاتیتر است.
در برنامه هفتم تمرکز کردیم جلوی حیف شدن و هدر رفت منابع کشور را بگیریم.
ایران جزو کشورهای موفق دنیا از نظر حضور جوانان خلاق در حوزه فناوری است، اما سر موضوعات بی دلیل در حال از دست دادن ظرفیت هایمان هستیم.
اگر افراد خلاق و شایسته را در هر کاری استفاده کنیم، کمتر از یک سال دیگر همه قشرهای مردم میتوانند آثار مثبت قانون برنامه ۵ ساله هفتم ببینند.