پخش زنده
امروز: -
جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) گفت: سختیهای همسران این رزمندگان و همچنین نقش سربازان در دوران جنگ تحمیلی باید در قالب کتابی تالیف شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرلشکر حسین حسنی سعدی در آئین اختتامیه سومین نمایشگاه کتاب صلح و دفاع و اسناد و مدارک دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش که در سالن همایشهای این دانشگاه برگزار شد با اشاره به خاطراتی از فرماندهان دفاع مقدس افزود: دانشگاه دافوس میتواند مجموعه فعالیتهای ارتش در دوران دفاع مقدس را به صورت مکتوب جمع آوری کند و در اختیار آیندگان و دانشجویان قرار دهد.
وی گفت: ما از کسانی که درباره همسران رزمندگان ارتش و همچنین سربازان وظیفه، مطالب و خاطراتی دارند حتما ارائه دهند که در کتابی که در دست تالیف داریم بگنجانیم. همسران رزمندگان ارتش در زمان جنگ ماهها از شوهرانشان بی خبر بودند و حتی تماس تلفنی هم نداشتند و بار زندگی به دوش همسرانشان بود و درباره نقش سربازان وظیفه هم در دوران جنگ انطور که باید نگفته ایم و برای مثال در یک گروهان پیاده که حدود ۱۸۵ نفر بود نزدیک به ۱۷۰ نفر انها سرباز بودند و در زمان حملات دشمن، جلودار بودند و قبل از اغاز حمله در هجوم به سمت دشمن بی تابی میکردند.
سرلشکر حسنی سعدی در بخش دیگری از سخنانش افزود: ارتش باید به لحاظ آمادگی به سطحی برسد که تجهیزات و نیازهایش را خودش بسازد و وزرای دفاع گذشته در این باره پیگیر بودند و باید وزارت دفاع ما به دنبال ساخت تانک، توپ، هواپیما و بالگرد باشد و اینهایی که میسازند مگر چه کرده اند؟ ارتش پاکستان، بالگرد و تانک و ارتش ترکیه، تانک میسازد چطور انها میتوانند بسازند ما نمیتوانیم؟ ما بهتر از انها میتوانیم و باید همه توان خود را در کمک به سازمان صنایع دفاع ببریم.
وی در ادامه با بیان خاطراتی به نقش فرماندهان ارتش در دوران دفاع مقدس اشاره کرد.
ارائه گزارش پایانی نمایشگاه بینالمللی کتاب صلح و دفاع توسط سرهنگ «محمد تقی پرتوی»، دبیر نمایشگاه و معاون پژوهش و تولید دانش دافوس ارتش، پخش بخشی از اقدامات حفظ صلح کشورهای چین و قزاقستان، قرائت متن پیام فرمانده دافوس ولینگتون هند و تقدیر از نمایندگان ناشران برتر این نمایشگاه از جمله برنامههای آیین اختتامیه ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب صلح و دفاع بود.