• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۵۳۸۹۶
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۱
علمی و فرهنگی » معارف

حضور ۲۰ سخنران خارجی در یازدهمین کنگره قرآن، عترت و سلامت

دبیر علمی یازدهمین کنگره قرآن، عترت و سلامت گفت: در این کنگره سه روزه، ۵۵ سخنران از جمله ۲۰ سخنران خارجی، مقالات خود را ارائه می‌کنند.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قاسم رضیعی دبیر علمی یازدهمین کنگره قرآن، عترت و سلامت با حضور در برنامه سلام خبرنگار با اشاره به آغاز به کار این کنگره سه روزه، اظهار کرد: ۱۰ دوره قبلی کنگره قرآن، عترت و سلامت با همکاری وزارت بهداشت و فرهنگستان علوم پزشکی به صورت ملی برگزار شده است، اما امسال یازدهمین دوره آن را به صورت بین المللی برگزار می‌کنیم.

رضیعی افزود: مخاطبان این کنگره، اساتید هیات علمی، دانشجویان، دستیاران، فلوشیپ‌ها و کارکنان حوزه سلامت هستند و حدود ۳۳۰ مقاله به دبیرخانه کنگره واقع در دانشگاه علوم پزشکی ایران که میزبان این کنگره سالیانه است ارسال شده است.

وی ادامه داد: از مقالات دریافتی، تعدادی برای ارائه شفاهی انتخاب شده است و تعدادی هم به عنوان پوستر در کنگره استفاده می‌شود. استقبال خوبی از کنگره شده است و تا دیشب سه هزار مخاطب برای شرکت در کنگره ثبت نام کرده اند که تعداد بسیار قابل توجهی است، معتقدیم فرهنگ ما منبعث از قرآن و عترت است و انتظار داریم دانشمندان و پژوهشگران ما در هر حوزه‌ای از منابع عظیم فرهنگی قرآن استفاده و آن را به جهانیان معرفی کنند.

دبیر علمی یازدهمین کنگره قرآن، عترت و سلامت گفت: در سنوات گذشته از کشور‌هایی که ادعای دموکراسی می‌کنند قرآن سوزی‌ها و هجمه‌های وسیعی بر ضد قرآن صورت گرفته است، گرچه مسلمانان و جامعه جهانی این اعمال را محکوم کردند، اما کافی نیست، جامعه علمی کشورمان باید خصوصیت علمی این منبع عظیم را به جهانیان معرفی کند و به مقابله با افرادی که نسبت به قرآن هجمه می‌کنند، برود.

رضیعی درباره محور‌های برگزاری این کنگره اضافه کرد: محور‌هایی کنگره امسال شامل؛ اخلاق و سبک زندگی قرآنی، مفهوم شفا در قرآن، مفهوم عافیت، صحت و سلامت از منظر قرآن و روایات، قلب سلیم و نقش آن در راهبری سلامت معنوی شهر صدر و سلامت روان، انسان سالم مطلوب خداوند، تغذیه سالم از منظر قرآن است.

وی اظهار کرد: مقالات متعددی با این محور‌ها به دبیرخانه کنگره ارسال شده است و به صورت ویژه از امروز چهارشنبه تا روز جمعه، ۵۵ سخنران، به ویژه ۲۰ سخنران خارجی، در صحن اصلی سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران، آنها را ارائه می‌کنند.

دبیر علمی یازدهمین کنگره قرآن، عترت و سلامت گفت: در این کنگره سه روزه میهمانانی از کشور‌های همجوار همچون سوریه، عراق، افغانستان و پاکستان به صورت حضوری شرکت کرده اند و تعدادی از کشور‌ها نیز به صورت آنلاین و برخط حضور خواهند داشت و به خاطر اینکه نگران قطعی اینترنت و ارتباط بودیم مهمانان ما از بعضی کشور‌ها مثل آلمان و انگلیس ویدئوهایشان را ارسال کرده اند که از آنها استفاده می‌کنیم. بعضی از شخصیت‌های علمی کشورمان هم ترجیح داده اند که در کنگره حضور مجازی داشته باشند. اتفاقاً فرصت خوبی است که از هزینه‌های سرسام آور بعضی کنگره‌ها مثل هزینه هتل و آمد و رفت صرفه جویی کنیم و دسترسی راحت تری به افراد داشته باشیم.

رضیعی درباره ویژگی‌های یازدهمین دوره این کنگره، افزود: دانشجویان، اساتید و کارکنان سه گروه اصلی از مخاطبین این کنگره هستند، ایجاد دبیرخانه دائمی و انتشار فراخوان مقاله از دیگر ویژگی‌های کنگره یازدهم است، در این دوره مشارکت خیلی خوب بوده و در کنار سخنرانی‌ها در صحن اصلی و صحن ارائه مقالات، دو کارگاه با موضوع فرزندپروری اسلامی و موضوع تلاوت، حفظ و تدبیر در قرآن، برای کارکنان حوزه سلامت برگزار می‌شود، همچنین بخش ویژه پاسخ دهی به شبهات را داریم، اخیراً در فضای مجازی شبهاتی مطرح می‌شود که در ذهن جوانان و خصوصاً دانشجویان نسبت به بعضی از مسائل در حوزه اسلام و قرآن شبهه ایجاد می‌کنند و ممکن است بعضاً ذهن آن‌ها را به خطا ببرد. در این بخش ویژه اساتید حوزه و دانشگاه، به این شبهات پاسخ متقن می‌دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)