• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۸۷۶۵۸
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۹
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

هزینه سفر عمره ۴۰ تا ۴۴ میلیون تومان خواهد بود

رئیس سازمان حج و زیارت از هزینه سفر عمره مفرده در روز‌های آینده رونمایی کرد و این رقم را متغیر بین ۴۰ تا ۴۴ میلیون تومان، بسته به کیفیت هتل دانست.

هزینه سفر عمره ۴۰ تا ۴۴ میلیون تومان خواهد بود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،سیدعباس حسینی در نشست خبری خود با موضوع شرایط و زمان ثبت نام مقدماتی عمره مفرده که پیش از ظهر امروز در ساختمان سازمان حج و زیارت برگزار شد درباره وضعیت ازسرگیری سفرهای عمره و ظرفیت آماده‌شده در دو شهر مکه و مدینه برای آغاز سفرهای زایران عمره گزارش داد.

وی گفت: مقدمات تشرف زایران به عمره مفرده بعد از ۹ سال وقفه روز ۲۸ آذر ماه رقم خواهد خورد و فردا ساعت ۱۱ صبح ثبت نام از متقاضیانی که نزد شعب ملت و ملی ودیعه گذاشته‌اند انجام می‌شود. باید افراد به سامانه عمره مراجعه می‌کنند و ثبت نام کنند البته بر اساس گروه بندی و اولویت‌ها انجام می‌شود.

وی گفت: پس از آن ۵ شنبه ساعت ۹ صبح ثبت نام قطعی انجام می‌گیرد. افراد گروه و زمان و شرکت مجری را انتخاب کرده و به شرکت مورد نظر مراجعه می‌کنند و مراحل ثبت نام را تکمیل خواهند کرد. اولین اعزام از تهران و فرودگاه امام در روز ۲۸ آذر ماه انجام می‌شود. همچنین مدت زمان سفر ده روزه و ۵ روز مدینه و ۵ روز مکه است.

وی افزود: ما در عمره امسال ده گروه قیمتی داریم که بسته به کیفیت هتل متغیر است کمترین قیمت با همه خدمات ۴۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان همچنین ۴۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بیشترین قیمت هست. تلاش شد با حداقل قیمت این سفر انجام شود و تلاش شد از امکانات رفاهی در زمینه آسایش زایران استفاده کنیم.

وی بیان داشت: ظرفیت کاروان‌ها ۹۰ نفره و ۱۶۷ نفره خواهد بود و به ناوگان هوایی بستگی دارد این قیمت‌ها هم شامل تغذیه، هزینه اجرای عملیات، بهداشت و درمان، حمل و نقل درون و برون شهری و هتل است. همچنین میزان پوشش بیمه‌ای در بیمه عمر و درمان هر کدام ۱۰۰ میلیون تومان است.

حسینی گفت: افراد به سایت سازمان برای تعیین اولویت مراجعه کنند.

وی بیان داشت: اولویت‌های یک تا ۱۵۰ برای اعزام اعلام شده‌اند اینها ودیعه گذاران سال ۸۷ هستند. خانم‌های مجرد برای سفر مانعی ندارند. توصیه ما به زایرانی که روزهای اول را انتخاب می‌کنند این است که حتماً مطمئن شوند که گذرنامه معتبر دارند. چون فرصتی برای زمان اعزام نمانده است.

وی گفت: اکنون ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در نوبت ثبت نام هستند. اگر محدودیت‌ها برداشته شود سازمان این توان را دارد که سالانه ۸۰۰ تا یک میلیون نفر را اعزام کند و تا ۵ سال این ظرفیت را اعزام کنیم.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: ارز عمره مطابق سایر سفرهای خارجی است که در روزهای آینده این موضوع به صورت رسمی به شرکت‌ها اطلاع داده می‌شود. میزان سود مشارکت متغیر است و مطابق با عقود اسلامی به سپرده گذاران داده خواهد شد.

وی ادامه داد: تمام تلاش دو طرف در سایه روابط دیپلماتیک در این راستا است که شرایط مطلوب برای زایران رقم بزنند.

وی گفت: موضوع انتقال ارز به کشور میزبان از طریق بانک‌های سایر کشورها است و تأخیر به دلیل تحریم‌ها بوده است. برای تسهیل انتقال ارز جلساتی برگزار شد به همین دلیل ثبت نام با تأخیر انجام شد.

رئیس سازمان حج و زیارت خاطر نشان کرد: مذاکره برای حج تمتع نیز انجام شده است همچنین برای تأمین اولیه مواد غذایی و امکانات دیگر نیز در حال انجام تفاهم و قرارداد با کشور میزبان هستیم.

حسینی گفت: سازمان حج و زیارت نسبت به وجوه زایران هیچ گونه داخل و تصرفی ندارد. همین ثبت نام‌ها نیز تا زمانی که زایران محاسباتشان را انجام ندهد هیچ پولی به سازمان حج و زیارت نمی‌رود.

وی افزود: هر شرکتی که نازل‌ترین قیمت را بدهد سازمان حج و زیارت به سمت آن می‌رود و خدمات می‌گیرد.

حسینی افزود: با توجه به ظرفیت اعزام زایران، ده ظرفیت پروازی برای زایران عملیاتی شده است که شامل تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، ساری، شیراز، یزد، اهواز، کرمان و زاهدان است و بقیه متقاضیان و استان‌های دیگر از ایستگاه‌های همجوار مشرف می‌شوند.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: در اولین مرحله اعزام که تا دهم اسفند طول می‌کشد برای ۷۰ هزار نفر در قالب ۵۵۰ کاروان در نظر گرفته شده است. پس از آن مراحل بعدی عمره در رمضان و شوال را هم در دستور اعزام قرار می‌دهیم.

وی افزود: پوشش بیمه حوادث ۶۰۰ میلیون تومان و هزینه بار در رفت ۱۷ میلیون تومان و در برگشت ۲۰ میلیون تومان است. همچنین پکیج‌های عمره در ماه رمضان در حال برنامه ریزی است و سفرها ۱۶ و ۲۱ روزه خواهد بود.

به گفته حسینی پروازهای عمره با شرکت‌های هواپیمایی معراج، ایران ایرتور و هواپیمایی جمهوری اسلامی انجام می‌شود.

حسینی گفت: افراد از فردا می‌توانند به سایت سازمان حج بخش عمره به آدرس omreh.haj.ir برای تعیین اولویت مراجعه کنند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جزئیاتی از رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
تجهیز ۶۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی زنجان به سیستم آبیاری نوین
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آذر ۱۴۰۴
اجرای بیمه تکمیلی بازنشستگان با پوشش بالاتر
مرگ آفرینی دوباره شترهای سرگردان در شرق هرمزگان
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)