• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۳۶۸۷۵
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۶:۳۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تعطیلی زندان رجایی‌شهر اقدام جهادی در دوران تحول‌وتعالی قضایی است

رئیس سازمان زندان‌ها گفت: پس از دستور ریاست دستگاه قضا مبنی بر تعطیلی زندان رجایی‌شهر در فروردین امسال، بلافاصله در سازمان زندان‌ها نیز کارگروهی بر این مبنا تشکیل شد تا این اقدام ماندگار را که از مطالبات مردمی شهروندان کرج بود، در کوتاه‌ترین زمان عملیاتی کنیم.

تعطیلی زندان رجایی‌شهر اقدام جهادی در دوران تحول‌وتعالی قضایی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با دستور رئیس قوه قضائیه مبنی بر تعطیلی «زندان رجایی‌شهر» در ابتدای سال جاری سرانجام پس از تلاش و پیگیری‌های کارکنان سازمان زندان‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن مصوبه سفر استانی ریاست قوه قضائیه مبنی بر تعطیلی زندان رجایی‌شهر عملیاتی شد.

 زندانیان رجایی‌شهر در ندامتگاه قزلحصار و سایر مراکز اصلاحی‌وتربیتی استان منتقل و اسکان یافته‌اند که این انتقال از روز سه‌شنبه ۱۰ مردادماه آغاز و نهایتا روز شنبه پایان یافت و به این ترتیب زندان رجایی‌شهر کرج به‌صورت کامل تخلیه و تعطیل شد.

محمدی رئیس سازمان زندان‌ها با اعلام این خبر گفت: پس از دستور ریاست دستگاه قضا مبنی بر تعطیلی زندان رجایی‌شهر در فروردین‌ماه سال جاری، بلافاصله در سازمان زندان‌ها نیز کارگروهی براین مبنا تشکیل تا این اقدام ماندگار که از مطالبات مردمی شهروندان کرج بود را در کوتاه‌ترین زمان عملیاتی کنیم. 

وی با اشاره به مشکلات ناظر بر استقرار زندان رجایی‌شهر در بافت شهری و ضرورت ساماندهی این مرکز اصلاحی‌وتربیتی درجهت رفاه حال شهروندان بیان کرد؛ قرارگیری زندان رجایی‌شهر در داخل بافت شهری آسیب‌ها و مشکلاتی را برای مردم ایجاد نموده و از نظر بصری و زیست‌محیطی سیمایی ناخوشایند به فضای زندگی مردم داده بود و این تنها بخشی از مشکلات و معضلاتی بود که می‌توانست برای مردم ساکن در این منطقه ایجاد کند.

رئیس سازمان زندان‌ها با تأکید بر حفظ امنیت مردم در فرآیند انتقال زندانیان رجایی‌شهر خاطرنشان ساخت: آنچه در انتقال زندانیان برای ما اهمیت داشت علاوه بر تکریم حقوق شهروندی زندانیان، تأمین امنیت شهروندان بود که خوشبختانه این بخش را نیز با تامین ملزومات امنیتی طی همکاری‌های مشترک با یگان‌های فراجا استان البرز عملیاتی ساختیم.

محمدی همچنین تعطیلی زندان رجایی‌شهر را بویژه در بازه زمانی حدوداً سه‌ماهه اقدامی جهادی دانست و افزود: تعطیلی زندان رجایی‌شهر حاصل اقدامات میدانی، تعاملات با مقامات کشوری و استانی، تعریف پروژه‌های عمرانی و برنامه‌ریزی‌های شبانه‌روزی بوده است و خوشحالیم اعلام کنیم که در کمترین زمان، یک اقدام ماندگار برای مردم استان البرز به ثبت رسید.

رئیس سازمان زندان‌ها درعین حال خبر داد؛ انتقال زندان‎ها به خارج از شهر‌ها در سایر استان‌ها از برنامه‌های جدی و اولویت‌دار سازمان زندان‌ها محسوب می‌شود که درمورد مراکز اصلاحی‌وتأمینی سایر استان‌ها نیز درحال پیگیری است همچنان‌که طی سنوات گذشته نیز تعداد زیادی از این زندان‌ها به خارج از بافت شهری منتقل شده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)