• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۶۱۸۳
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

اتباع دارای بیماری خاص از خدمات بیمه سلامت بهره مند می‌شوند

معاون اداره کل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران گفت: اتباع و پناهندگان مورد تایید وزارت کشور که مبتلا به یکی از بیماری‌های خاص و صعب العلاج هستند، می‌توانند از خدمات بیمه پایه سلامت بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران، جمشید شایانفر در خصوص آخرین وضعیت ارایه خدمات به پناهندگان توسط سازمان بیمه سلامت ایران افزود: اولین توافق همکاری مشترک سازمان بیمه سلامت ایران و کمیساریای عالی پناهندگان مستقر در جمهوری اسلامی ایران در خصوص اجرای پروژه تأمین دسترسی به بیمۀ پایه سلامت همگانی برای پناهندگان در جمهوری اسلامی ایران (بستۀ جامع خدمات بیمه پایه سلامت شامل خدمات سرپایی، بستری و بستری موقت) در اکتبر سال ۲۰۱۵ میلادی به امضا رسید که در نوع خود بی نظیر بوده و همچنان در جایگاه برتر قرار دارد. 
 
 معاون اداره کل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران گفت: البته پیش از توافق ذکر شده در سالیان گذشته نیز اتباع خارجی خصوصا بیماران خاص و صعب العلاج با معرفی وزارت کشور تحت پوشش بیمه پایه سلامت قرار می‌گرفتند.
 
وی تاکید کرد: به دنبال انعقاد تفاهم نامه فیما بین، تمامی پناهندگانی که اقامت آنان در ایران قانونی و مورد تایید وزارت کشور میباشد، همانند اتباع ایرانی تحت پوشش بیمه پایه سلامت قرار گرفته و از مزایای بسته جامع بیمه پایه سلامت کشور، شامل خدمات مشابه با خدمات ارائه شده به اتباع ایرانی از جمله درمان سرپایی، بستری و بستری موقت برخوردار گردیده اند. بنابر این با اجرای این پروژه، تمامی پناهندگان از جمله آنانی که مبتلا به بیماری‌های خاص (هموفیلی، تالاسمی، بیماران دیالیزی، پیوند کلیه و MS) بودند نیز در نظام بیمه سلامت ثبت نام کرده و از مزایای بسته جامع بیمه پایه سلامت شامل خدمات سرپایی، بستری و بستری موقت و خدمات درمانی، بهره‌مند گردیدند.
 
شایانفر ادامه داد: بهره مندی پناهندگان از طرح بیمه پایه سلامت، مشکلات آنان را در زمینه دسترسی به خدمات بیمه پایه سلامت مرتفع نموده و با حفاظت مالی در برابر هزینه‌های خدمات مراقبت‌های درمانی و جراحی‌های کمر شکن از جمله جراحی مغز، قلب و ... و همچنین نگهداری کودکان نارس در NICU و برخورداری مادران باردار از خدمات مربوط به زایمان و دارو‌های گران قیمت را کاهش داده است. در این زمینه حفاظت مالی گروه مزبور بدون دست چین کردن و انتخاب آنان صورت پذیرفته است.
 
معاون اداره کل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به اینکه از سال ۲۰۱۵ میلادی تا کنون، هشت دوره طرح بیمه پایه سلامت اجرا و به مرور توسعه و پیشرفت تدریجی پیدا کرده است، گفت: طی دوره هشتم، با مشارکت کمیساریا، ۱۲۰۰۰۰ پناهنده آسیب پذیر از خدمات بیمه پایه سلامت همگانی بهره‌مند گردیده اند. علاوه بر این تعداد، قریب به ۵۰۰۰۰ نفر از اتباع خارجی نیز با تامین حق بیمه از محل بودجه عمومی، توسط دولت جمهوری اسلامی ایران از پوشش بیمه برخوردار گردیده اند.
 
وی بیان داشت: حمایت‌های مستمر دولت با گسترش خدمات بیمه همگانی پایه سلامت به پناهندگان، توان بالقوه‌ای جهت ارتقای چشمگیر کیفیت زندگی و سلامت پناهندگان افزایش حمایت از پناهندگان در ایران را بدنبال داشته و نمونه آن به لحاظ کمی و کیفی در هیچ یک از کشور‌های پذیرنده پناهنده وجود ندارد، به طوری که در جلسات سازمان ملل نیز بر این موضوع اذعان به این شده و همین پروژه موجب تقدیر از نماینده جمهوری اسلامی ایران در جلسات سالیانه گردیده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح چهار طرح در مبارکه
ضعف آنتن تلفن همراه و اینترنت درشهرک فرزان شهرستان قدس
پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان
بهره‌برداری ازطرح بزرگ آبرسانی به ۸۱ روستای میاندوآب
نقش ممتاز ابوالعباس اسفراینی در حفظ زبان فارسی 
همایش اقتدار بسیجیان در بوکان
رونمایی از تجهیز موزه‌های آذربایجان‌شرقی به کیوآرکد‌های دو‌زبانه
با دستور ترامپ مهاجرت از افغانستان به آمریکا متوقف شد
پلمپ هشت واحد آلاینده ی هوا در شهرستان ورامین
نایب قهرمانی جوادی در دسته ۷۹ کیلوگرم
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
تفکر بسیجی اثربخش‌ترین رویکرد برای حل مسائل کشوراست
خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان از پیشرفت و آبادانی
سردار نقدی: بسیج نسخه اعجازآمیز سپاه در برابر همه توطئه‌هاست
اختتامیه مسابقات قرآنی در میامی
واردات گوشت از افغانستان انجام خواهد شد
برگزاری کارزار خدمت در رباط کریم و نمایشگاه‌های بسیج در بهارستان
خراسان شمالی ظرفیت ویژه در بخش مفاخر دارد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده گدار
مذاکرات متوازن و منصفانه را مد نظر قرار خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)