ارائه بیش از ۱۴ هزار محصول دانشبنیان برای پاسخ به نیاز صنایع
عرضه محصولات و خدمات دانشبنیان و خلاق به متقاضیان این خدمات میتواند بهترین فرصت برای توسعه بازار داخلی باشد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، اتصال نیازمندیها به توانایی و ظرفیتهای بومی یکی از روشهایی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال آن است. اینکه فضایی ایجاد شود تا شرکتهای دانشبنیان و خلاق بتوانند توانمندیهای خود را به صنایع، افراد حقیقی و شرکتهای خریدار این محصولات و خدمات معرفی کنند.
بر همین اساس در حال حاضر ۱۴ هزار و ۱۸۶ محصول در حوزههای سلامت، شهر هوشمند، کشاورزی، گاز و پتروشیمی عرضه شده است تا پاسخ گوی نیازهای کشور باشد. در واقع پلی ارتباطی میان تولیدکنندگان و خریداران این محصولات و خدمات شکل گرفته است و نیازها بر اساس توانمندیها مرتفع میشود.
شناسایی و ارائه فرصتهای سرمایهگذاری در حوزه فناوری، جلب سرمایهگذاران، تسهیل روند تجاریسازی دانشفنی و سایر فعالیتهای حرفهای که منجر به «توسعه بازار فناوری» میشود هدفی است که در قالب فن بازار ملی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به ثمر نشسته است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از جمله محصولاتی که در این زیست بوم عرضه شده است میتوان به «دستگاههای آزمایشگاهی دانشبنیان صنعت نفت، دستگاههای اندازه گیری خواص الکترونیکی»، «انواع اتصالات، قطعات و مخازن کامپوزیتی مورد استفاده در صنایع مختلف»، «ساخت انواع قطعات پلیمری شامل انواع قطعات لاستیکی و کامپوزیتی مهندسی صنایع مختلف»، «سامانه مدیریت نگهداری و تعمیر تجهیزات (CMMS)»، «طراحی وتولید نرم افزار و وب سایت، تولید اپلیکیشن موبایل، خدمات پشتیبانی، مشاوره و مارکتینگ و مولتی مدیا»، «دستگاه بادکن تمام اتوماتیک ۴۰۰۰ بطری پت در ساعت» و ... اشاره کرد.