• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۳۱۶۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۲
اجتماعی » جامعه و شهری

وزیر تعاون: با اجرای طرح جدید یارانه‌ها، شاخص‌های فقر تا آخر سال بهبود می‌یابد

وزیر تعاون طرح جدید یارانه‌ها را در حمایت از اقشار آسیب پذیر و کم درآمد دانست و گفت: پیش بینی من این است با بعضی از شاخص‌های بین المللی مثل شاخص بانک جهانی و شاخص سازمان بهداشت جهانی می‌توانیم با اجرای این طرح، فقر را تا آخر امسال برطرف کنیم.

عبدالملکی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما؛ با اشاره به اینکه سه دهک اول جامعه، کم درآمدترین افرادند، افزود: سه دهک اول که حدود بیست و شش میلیون نفر و جزو قشر محروم و کم درآمد جامعه اند، در این طرح مبلغ بیشتری دریافت می‌کنند و درعین حال بخشی از این افراد با مستمری‌های مشخص، زیرپوشش نهاد‌های حمایتی هستند.

وزیر تعاون درباره به روز بودن پایگاه اطلاعاتی وزارت رفاه گفت: اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان از سال ۹۶، ۹۷ به مرور زمان وارد شده و این پایگاه مدام در حال بروزرسانی است هر مقطعی از زمان آخرین اطلاعاتی که در آن ثبت شود مبنای گروه بندی و دهک بندی است.

عبدالملکی درباره افرادی که معتقدند می‌بایست در دهک یک تا سه قرار گیرند، ولی ۳۰۰ هزار تومان برایشان واریز شده است گفت: سایت حمایت ِ وزارت رفاه، و تعاون به نشانی hemayat.mcls.gov.ir برای اعتراض به دهک بندی است.

وی درباره اینکه فرد متوفی سریع یارانه اش قطع می‌شود، ولی بچه‌ای که به دنیا می‌آید سریع یارانه اش وصل نمی‌شود، افزود: این‌ها مربوط به سازمان هدفمندی یارانه هاست در دولت قبل سیاست این بوده که افراد جدید به یارانه بگیر‌ها اضافه نشوند، ولی کسی که فوت می‌کند در سازمان ثبت احوال ثبت می‌شود و به سازمان هدفمندی منتقل و یارانه اش حذف می‌شود.

وزیر تعاون درباره کسانی که ماشین ندارند، ولی در سامانه اطلاعات ماشین به نامشان ثبت شده گفت: احتمالا این افراد ماشین خود را قولنامه‌ای فروخته اند یا بروز نشده است در سامانه اعتراض دهند تا بررسی شود.

عبدالملکی درباره کسانی که درخواست جدایی یارانه خود از سرپرست را دارند توضیح داد: فرآیند این جدایی با سازمان هدفمندی یارانه‌ها است هر زمان سایت آن آماده شود توضیح می‌دهند.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه پیامکی یارانه هاگفت: افراد می‌توانند ازطریق این سامانه به شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ کدملی و موبایل خود را وارد و اعتراض خود را ثبت کنند که ازطریق پیامک با آن‌ها ارتباط گیری خواهد شد.

وزیر تعاون همچنین به افرادی که پول هایش در حساب دیگران است یا برعکس پدر و مادر‌هایی که حساب شخص شان دست فرزندانشان است توصیه کرد؛ سعی کنند حسابشان را شخصی نگه دارند و در شناسنامه اقتصادی افراد، آن اموالی باشد که مربوط به خودشان است.

وی افزود: کسانی که در گذشته یارانه دریافت نمی‌کردند درخواست خود را در سامانه سازمان هدفمندی یارانه‌ها که چند روز دیگر آماده و ازطریق رسانه‌ها اطلاع رسانی می‌شود ثبت کنند و درصورت در دسترس نبودن سایت به دلیل شلوغی، می‌توانند چند ساعت دیگر دوباره امتحان کنند و تا سه ماه دیگر فرصت مراجعه دارند و هر زمانی که استحقاق این افراد تایید شود، کل این دوره برایشان واریز می‌شود.

عبدالملکی درباره زمان پاسخگویی به فرایند اعتراض‌های یارانه‌ای افزود:در خصوص دریافت پاسخ اعتراض مردم عجله نداشته باشند چند روزی طول می‌کشد و بانک‌های اطلاعاتی بسیار وسیع و بزرگ است اعتراض‌ها بررسی و رسیدگی می‌شود اگر نیاز باشد تماس تلفنی یا پیامکی برقرار می‌شود تا این بررسی‌ها و ارزیابی‌های انجام شود.

وی درباره اینکه آیا مردم برای ثبت شکایت حضوری می‌توانند جایی بروند، اظهار داشت: نیازی به مراجعه حضوری نیست و هیچ جایی که حضوری بخواهند کاری انجام بدهند وجود ندارد همه ازطریق سامانه است برای آن‌ها که اعتراض به دهک بندی دارندازطریق سامانه تلفن گویا ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ یا ازطریق سایت hemayat.mcls.gov.ir (حمایت دات ام سی ال اس دات جی او وی دات آی آر) و کسانی که قبلا یارانه نمی‌کردند برای ثبت نام از طریق سایت سازمان هدفمندی یارانه‌ها اقدام کنند و شماره تماس وزارت تعاون ۶۳۶۹ است که به صورت ۲۴ ساعته برقرار هستند.

عبدالملکی در ادامه درخصوص برقرارنشدن ارتباط نیز اظهار داشت: دلیل ارتباط برقرار نشدن، ترافیک زیاد است، مردم صبر کنند و نگران نباشند در زمان‌های مختلف به سایت مراجعه کنند هیچ حقی از کسی ضایع نمی‌شود پولی که به ۹۰ درصد مردم ایران باید پرداخت شود یا واریز شده یا در حساب‌های دولتی موجود است آن‌هایی که اعتراض دارند بررسی می‌شود برایشان واریز می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ایا معلولین از جامعه نیستند کسی علاوه بر معلولیت شرمنده خانواده هست دهک ۴ تا ۹ هست
با دهک بندی معلولین خانواده معلولین محکوم به مرگ شدن
نظر شما
آخرین اخبار
اشتغال پایدار برای جوانان با خودکفایی در معادن مس تخت گنبد سیرجان
تساوی حاصل تلاش دو تیم داماش گیلان و مس سونگون
ضرورت حمایت از واحد‌های تولیدی کوچک و متوسط
شبکه‌های رادیویی متمرکز بر بازنمایی ظرفیت استان‌ها
برگزاری دوره توانمند سازی گروه های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در آبادان
ویزیت رایگان متخصص قلب و عروق در دستک بندر کیاشهر
پانزدهمین یادواره شهید شهریاری در زنجان
کتابسرا؛ خبر‌هایی از دنیای کتاب در استان سمنان
یکی از دو نیروی گارد ملی هدف قرار گرفته آمریکا جان باخت
روزی به پاسداشت مجاهدت های جان برکفان نیروی دریایی
حال خوب گله مرال‌های هیرکانی 
نمایشگاه اقتصاد به توان مردم درکرمان
پشت کردن ایرلندی‌ها در زمان پخش سرود ملی انگلیس
صعود اباذری به یک‌چهارم نهایی کاراته جهان
برگزاری یادواره شهدای جاویدالاثر در روستای هرچگان
پیروزی نمایندگان آذربایجان شرقی در مسابقات والیبال
تجلیل از نخبگان در جشنواره جهادگران علم و فناوری رفسنجان
وزیر جهاد کشاورزی: تعهد کنیم هیچ آب و غذایی هدر نرود
ارتقای جایگاه تبریز در بازار جهانی جواهرات اولویت مدیریت آذربایجان شرقی
شکست ملوانان در برابر پیکان در تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)