• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۴۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

مدیرعامل کانون پرورش فکری: صنعت اسباب‌ بازی ما باید به بازارهای جهانی راه یابد

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به کیفیت بالای آثار هفتمین نمایشگاه اسباب‌بازی بر اهمیت حضور صنعت اسباب‌بازی داخلی در بازار بین‌المللی تأکید کرد.

مدیرعامل کانون پرورش فکری: صنعت اسباب‌ بازی ما باید به بازارهای جهانی راه یابدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، مهدی علی‌اکبرزاده درباره نمایشگاه و بازار فروش اسباب‌بازی هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون که تا ۲۸ فروردین در محل مرکز آفرینش‌های کانون در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود، گفت:جای خوشحالی است که امسال توانستیم پس از دو سال محدودیت‌های ناشی از کرونا، هفتمین نمایشگاه اسباب‌بازی را به شکل فیزیکی برگزار کنیم؛ نمایشگاهی با محصولات متنوعی از ۱۰۵ نشان داخلی و تولیدکنندگانی که به ارتقای سطح کیفیت محصولات و جلب رضایت کودکان و نوجوانان فکر می‌کنند.
وی ادامه داد: درست است که یک تولیدکننده باید به مبانی اقتصادی فکر کند، اما با محصولاتی که در این دوره نمایشگاه مشاهده می‌کنم، احساسم این است که مهم‌ترین دغدغه تولیدکنندگان ما، عشق به کودکان و نوجوانان بوده است.
مدیرعامل کانون درباره لزوم حضور صنعت اسباب‌بازی ایران در عرصه‌های بین‌المللی بیان کرد: کیفیت آثار نسبت به گذشته خیلی خوب است و در صورت تداوم این روند، به مرور به مرحله‌ای از فعالیت‌های تولیدی در عرصه اسباب‌بازی می‌رسیم که بتوانیم اسباب‌بازی‌هایمان را به بازار‌های جهانی ارائه کنیم. خوشبختانه به تازگی عضو انجمن بازی و اسباب‌بازی آسیا شده‌ایم و این عضویت فضایی را ایجاد خواهد کرد که ما بتوانیم به تدریج در جشنواره‌ها و مناسبت‌های بین‌المللی شرکت کنیم و تاثیرات اسباب‌بازی‌های خودمان را روی کودکان و نوجوانان خارج از کشور هم ببینیم.
علی‌اکبرزاده خاطرنشان کرد: کانون و در ذیل آن شورای نظارت بر اسباب‌بازی قصد دارد فضایی فراهم کند تا تولیدکنندگان ما به‌راحتی در فضای بین‌المللی حضور یابند و بازخورد مخاطبان یعنی کودکان و نوجوان و خانواده‌ها را در سطحی فراتر دریافت کنند. ما هم تجربیاتی را از حضور در این نمایشگاه‌ها کسب می‌کنیم که طبیعتا در برنامه‌ریزی‌های آینده تاثیرگذار خواهد بود.
وی درباره توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان در کانون افزود: به امید خدا دفتری را برای استقرار و فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در مرکز آفرینش‌های کانون درنظر خواهیم گرفت و فضایی ایجاد خواهیم کرد که شرکت‌های دانش‌بنیانی که می‌توانند در عرصه اسباب‌بازی فعالیت کنند، در این مکان حضور یابند.
علی‌اکبرزاده درباره ضرورت صادرات اسباب‌بازی به خارج از کشور اظهار کرد: یک بخش ارتباطی ما از طریق شورای نظارت بر اسباب‌بازی، وزارت صنعت، معدن و تجارت است که می‌تواند ما را در این عرصه بسیار کمک کند. همچنین از طریق بخش خصوصی و نهاد‌های دولتی که در این عرصه دارای توانایی و صاحب نظر هستند، اقدام‌هایی را برای صادرات محصولات اسباب‌بازی شروع کرده‌ایم و انتظار داریم که در سال ۱۴۰۱ این تلاش‌ها به بار بنشیند و محصولات تولیدشده در صنعت اسباب‌بازی داخلی، به مجامع بین‌المللی راه یابد.
نمایشگاه و بازار فروش اسباب‌بازی هفتمین جشنواره ملی اسباب‌بازی مصادف با ایام رمضان از ۲۱ تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ تا ۱ بامداد در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)