پخش زنده
امروز: -
رئیس هیات رئیسه صندوقهای بازنشستگی نفت کشور گفت: بالغ بر سه میلیارد دلار در پروژههای نفت و گاز شهرستان دهلران سرمایه گذاری میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ عبدالحسین بیات امروز در بازدید از ان جی ال ۳۱۰۰، پتروشیمی و ایستگاه تقویت فشار در دهلران گفت: در این شهرستان یک سلسله زنجیره ارزش پروژه وجود دارد که در قالب پتروپالایش پیگیری میشود.
رئیس هیات رئیسه صندوقهای بازنشستگی نفت کشور به پتروشیمی دهلران و واحد الفین آن هم اشاره و تاکید کرد: واحدهای پلی اتیلن سنگین و سبک خطی و پلیپروپیلن که واحدهای میانی هستند، نیز درپتروشیمی دهلران وجود دارد.
وی پشتیبانی کننده این پروژهها را نیروگاه صبا دهلران دانست و افزود: منابع مالی برای پروژهها از محلهای صندوق توسعه ملی و صندوق بازنشسگی نفت تامین شده است و پروژهها حمایت میشوند.
بیات عنوان کرد: با توجه به بازدیدهای دورهای امیدواریم طبق برنامه زمان بندی و قرارداد بسته شده با پیمانکاران همه مجموعهها را راه اندازی کنیم.
رئیس هیات رئیسه صندوقهای بازنشستگی نفت کشور با اشاره به اینکه ان جی ال ۳۱۰۰ در اواسط یا اواخر سال آینده بهره برداری میشود افزود: تا اواخر سال ۱۴۰۳ پتروشیمی دهلران نیز به سرانجام میرسد.
وی با بیان اینکه تمام این پروژهها به همت جوانان ایرانی اجرا و عمده تجهیزات و مواد اولیه و متریال خوشبختانه در داخل تامین میشود گفت: از طریق صندوق توسعه ملی علی رغم پیش بینیها برای بخشی از خریدها از خارج مجدد با تفاهمی که انجام شده بخش خرید خارج را کاهش و با صندوق توسعه ملی توافق شد که بخش ساخت داخل را به دلایل پتانسیل داخلی افزایش داده ایم.
بیات افزود: امروز روند همکاریها با شرکتهای خارجی نسبت به چند سال گذشته بر عکس شده و شرکتهای خارجی هستند که دنبال شرکتهای ایرانی برای همکاری هستند و به راحتی توافق دارند که بیایند و دانش فنی را منتقل دهند و سرمایه گذاری کنند.
عملیات اجرایی طرح ان جی ال دهلران در سال ۹۵ آغاز شد وهم اکنون بالغ بر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
جمع آوری و جلوگیری از سوزاندن ۲۷۰ میلیون فوت مکعب در روز از گازهای همراه نفت خام تولیدی میادین حوزه دزفول شمالی شامل حوزههای نفتی آذر، دهلران، چشمه خوش، پایدار غرب (آسماری، بنگستان) پایدار، دانان، دالپری و چنگوله، جلوگیری از آلوده شدن محیط زیست، تامین خوراک مورد نیاز پتروشیمی دهلران و تولید ارزش افزوده، تامین گاز مورد نیاز جهت تزریق به چاههای منطقه و افزایش طول عمر آنها و اشتغال زایی در منطقه از مهمترین مزایای اجرای این طرح است.