• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۶۶۷۰۴
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۵
آذربایجان شرقی » اقتصادی

درخواست آذربایجان برای ایجاد خط تولید تراکتور ایرانی

جمهوری آذربايجان از ايران خواست خط توليد تراکتورهای ایرانی در اين کشور راه اندازی کند.

درخواست جمهوری آذربایجان برای ایجاد خط تولید تراکتور ایرانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، علي عليزاده سفير جمهوری آذربايجان در کشورمان در حاشيه بازديد از گروه صنايع تراکتورسازی ايران ضمن ابلاغ پيام درخواست و استقبال کشور متبوعش براي همکاري با تراکتورسازي گفت: آذربايجان آمادگي کامل براي مهيا کردن شرايط جهت فعاليت تراکتورسازي و ايجاد خط توليد، چه به صورت سرمايه گذاري کامل خود تراکتورسازي و چه به صورت همکاري مشترک را دارد.
 
وي از موقعيت استراتژيک آذربايجان در منطقه به عنوان قابليت بالقوه ياد و ابراز اميدواري کرد: با راه اندازي خط توليد تراکتور در آذربايجان، اين مجموعه تبديل به تامين کننده نياز بازار بيش از 10 کشور حوزه قفقاز( CIS)شود.
 
 عليزاده درخواست کرد مقدمات اوليه براي اين منظور تا زمان برگزاری کميسيون مشترک اقتصادی دو کشور در ۱۹ و ۲۰ اسفند در باکو مهيا شود تا ضمن مطرح شدن راه اندازي اين خط توليد به عنوان يکي از اولويتها در اين اجلاس، در مورد زمينه اجرايي شدن در سطح مقامات دو کشور تصميم گيري شود.
 
سفير جمهوری آذربايجان با اشاره به قرابتهاي فرهنگي و مرزي با آذربايجان شرقي اظهار داشت: باکو زمينه حضور تجار، بازرگانان، صاحبان صنايع، سرمايه گذارن و ... از ايران و بخصوص آذربايجان شرقي براي رونق بخشي و احياء منطقه قره باغ را فراهم آورده و به اين منظور با دستور ويژه رئيس جمهور آذربايجان، مبنی بر ايجاد مناطق آزاد، پارک‌های فناوری، معافيت‌های گمرکی، مالياتی و زيرساختی در اين مناطق عملياتي شده که تراکتورسازي هم مي تواند از اين مزيتهاي ويژه براي ايجاد خط توليد بهره مند شود.
 
عليزاده از حل مشکلات موجود در رابطه با صدور رواديد بين دو کشور خبر داد و افزود: صدور ويزا از سوي آذربايجان تسهيل شده و براي شتاب بخشي به تردد صاحبان صنايع بين تبريز و باکو نيز به زودي خط هوايي بين دو شهر برقرار خواهد شد.
 
مديرعامل گروه صنعتي تراکتورسازي ايران نيز در اين ديدار با تاکيد بر مطالعات انجام شده درباره بازار آذربايجان از سوي مجموعه گروه صنايع تراکتورسازی ايران اظهار داشت: تراکتورسازي ابتداً به صورت CPU توليدات خود را به مقصد آذربايجان ارسال و سپس با توسعه بازار آمادگي دارد تا خط توليد را در اين کشور راه اندازي کند.
 
مصطفي وحيد زاده از طرف آذري خواست تا سرمايه گذاران خود جمهوري آذربايجان براي راه اندازي خط توليد مشارکت کنند چرا که حضور سرمايه گذاراني از خود کشور مقصد، تامين کننده نيازهاي دو طرف خواهد بود.
 
وي ضمن يادآوري مزيتهاي حضور تراکتورسازي در اين کشور همسايه گفت: مطمئنا با راه اندازي خط توليد تراکتور، صنايع پايين دستي و قطعه سازي آذربايجان متحول شده و مهمتر اينکه کشاورزي به عنوان بخش اساسي تامين کننده نيازهاي کشور نيز رو به رشد پيش خواهد رفت.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی سمنان
فراهم شدن زمینه آزادی ۸ زندانی در خاتم
عاملان تیراندازی در مراسم فاتحه‌خوانی در دام پلیس ماهشهر
رعایت حقوق شهروندی در تمام مراحل رسیدگی الزامی است
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق شهر کرمانشاه
نرخ باسوادی افراد ۱۵ سال در خراسان رضوی، ۹۲ و دو دهم درصد
برگزاری جشنواره بادبادک ها در سراوان
ماه رجب ، ماه خود سازی و بندگی
سروآباد میزبان جشنواره ژوانگه ی ژیان
مرمت مسجد جامع دزفول
وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری
فولادسیرجان صدرنشین جدید لیگ برتر والیبال
تعزیرات حکومتی: قیمت مصوب شیر ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان است
هشدار آلودگی برای تهران
زنگ هشدار مصرف گاز در کشور؛ ۶۷۲ میلیون متر مکعب در ۲۴ ساعت
نزدیک شدن اروپای منزوی به روسیه 
فیلم نامه‌ای که کتاب شد
افزایش ورودی پرونده‌ها در دادگاه‌های صلح جنوب استان کرمان
برداشت ۵۶ کیلوگرم طلای سرخ در بیضا
سعید اسماعیلی برنده جایزه مسلط‌ترین فرنگی کار جهان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)