• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۱۵۲۲
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

فناوری هسته‌ای یک پیشران برای توسعه کشور

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در دیدار خانواده شهید هسته‌ای دکتر محسن فخری‌زاده گفت: امروز فناوری هسته‌ای یک پیشران برای توسعه کشور است و در صنایع و زندگی مردم جلوه‌گر خواهد شد.

فناوری هسته‌ای یک پیشران برای توسعه کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسلامی با تبریک ایام فرخنده فجر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی گفت: دهه فجر یادآور غرورآفرینی‌ها و ایام بیداری و اقتدار ملت بزرگ ایران است که توانستند با ساقط کردن رژیم سراپا وابسته و تحت سلطه استکبار، کشور را در مسیر عزت و استقلال قرار دهند.

وی در این دیدار که دیشب برگزار شد، افزود: شهدای والامقام ما از جمله شهید فخری‌زاده در مسیر ایجاد عزت و اقتدار ایران اسلامی گام بر می‌داشتند. اقتداری که در پرتو آن برای ایرانیان عزت، آسایش و امنیت رقم زد و هم‌اکنون هموطنان ما بدون تاثیر از نفوذ و قدرت بیگانگان، در پیشبرد اهداف عالیه کشور و انقلاب، حرکت رو به جلو و استوار دارند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی و فعالیت‌های صنعت هسته‌ای ایران در خودکفایی کشور و بی‌اثر کردن تحریم‌ها گفت: حوزه فناوری‌های نوین در زمره اقتدار و قدرت قلمداد می‌شود. از منظر مستکبران جهانی حضور ایران اسلامی در بین کشورهای مقتدر ممنوع تلقی می‌شود؛ زیرا دستیابی به فناوری‌های نوین به دلیل ثروت‌سازی و همچنین قدرت سازی برای کشورمان، ما را از سلطه و سیطره استکبار خارج می‌کند و این چیزی نیست که آنها می‌خواهند.

وی افزود: دانشمندان و جوانان ما با جانفشانی، تلاش‌های عاشقانه و مخلصانه و بدون هیچگونه چشمداشتی به بیگانگان، در عرصه فناوری‌های نوظهور به دستاوردهای بسیار مهمی رسیدند و یکی از این موارد، هسته‌ای شناخته شدن ایران در بین کشورهای جهان است.

اسلامی ادامه داد: استکبار اقتدار ایران را نمی‌پسندید و دست به هر اقدامی زدند تا مانع پیشرفت جوانان ما باشند و مسیر را ناهموار کنند. اما جوانان انقلابی ما با بینشی جهادی در مسیر توسعه کشور و حق‌طلبی گام برداشتند و امروز انقلاب ما چهل و سومین سالگرد پیروزی خود را با جوانانی غیور جشن می‌گیرد.

وی گفت: امروز فناوری هسته‌ای یک پیشران برای توسعه کشور است و تاثیر گذاری این فناوری در سایر صنایع و بخش‌های مختلف زندگی مردم جلوه‌گر خواهد شد.در گستره فعالیت‌های صنعت هسته‌ای و بخش قدرت آن، تولید برق را در دستور کار داریم که در تلاشیم با سرعتی بالا به این هدف برسیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران افزود: موضوع دیگر تسهیل استفاده از پرتوها در بهبود کیفی بخش سلامت با بهره‌گیری از رادیودارو‌ها است که در حوزه‌های درمان و بخش تشخیصی به طور گسترده قابل استفاده است و گستره دیگر استفاده از پرتوها در صنعت کشاورزی، غذایی و محیط زیست است که در این زمینه‌ هم به لحاظ اقتصادی و هم از جهت سلامت، تاثیر مستقیم بر زندگی مردم را مشاهده خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشریح مسائل کلان و راهبردی استان سیستان و بلوچستان
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل اصلی تحرکات نظامی آمریکاست
دستگیری سه حفار غیرمجاز در سلطانیه
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)