• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۱۲۵۲
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

همدان؛ مهیای برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: تلاش بر این است که جشنواره بیست‌وهفتم تئاتر کودک و نوجوان همدان، با هدف تقویت مهارت، رشد آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران زمین، متفاوت‌تر و بهتر از دوره‌های قبل برگزار شود.

همدان؛ مهیای برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوانبه گزارش خبرگزاری صداو سیما، به نقل از روابط‌عمومی بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان؛ احمدرضا احسانی در جلسه ستاد اجرایی جشنواره بیست و هفتم با بیان اینکه اقدامات اجرایی جشنواره از دو ماه گذشته آغاز شده است، گفت: در این ایام سالن‌های مجتمع‌های فرهنگی و هنری بوعلی‌سینا و آوینی تجهیز شده‌اند.

مدیرکل بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان با بیان اینکه تجهیزات مورد نیاز در روز‌های آینده در اختیار دبیرخانه جشنواره قرار خواهد گرفت، افزود: برآورد تمام قرارداد‌های جشنواره در جلسات آینده انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه حدود ۴۰۰ نفر میهمان جشنواره هستند، یادآور شد: با توجه به شیوع کرونا، پیش‌بینی و برنامه‌ریزی بر این است که اسکان میهمانان در چند هتل انجام شود.

احسانی تصریح کرد: تجهیزات سالن‌های شهرستان‌ها برای اجرای نمایش‌ها باید در ایام منتهی به جشنواره تامین شود؛ علاوه بر این عملیات عمرانی سالن تالار فجر تا اسفند به پایان خواهد رسید و در اختیار ستاد برگزاری جشنواره قرار خواهد گرفت.

سید محمدرضا جوادی معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان و قائم‌مقام رئیس بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان هم در این جلسه گفت: تا کنون حضور ۵۲ گروه نمایشی در جشنواره بیست و هفتم قطعی شده است.

وی با بیان اینکه داوری اولیه آثار به اتمام رسیده است، گفت: ۵۲ اثر در بخش‌های خردسال، کودک، نوجوان، خیابانی، خیمه‌شب بازی، نقالی و پرده‌خوانی، فراگیر و کودکان زیر ۱۸ سال برای حضور در جشنواره انتخاب شده‌اند و اسامی گروه‌های منتخب بخش نقالی و خیمه‌شب‌بازی نیز به زودی اعلام خواهد شد.

معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با اشاره به اینکه ۳۰ نمایش در بخش رقابتی و ۱۰ اثر در بخش غیر رقابتی اجرا خواهد شد، افزود: بخشی از آماده‌سازی و برنامه‌ریزی برای جشنواره انجام شده است، ۱۲ کمیته در جشنواره بیست و هفتم شکل گرفته که چهار کمیته جدید از جمله امور قراردادها، اعتبارات، تشریفات، خدمات و پشتیبانی اضافه خواهد شد.

وی تصریح کرد: برآورد اولیه اعتبارات در کمیته‌ها در حال انجام است و پس از جمع‌بندی نهایی، اعتبار لازم تخصیص خواهد یافت.

جوادی گفت: ۲۸ اثر در سالن‌ها اجرا خواهد شد که با توجه به زمان‌بندی اجرای نمایش‌ها، هفت سالن باید تجهیز شوند. فراخوان بخش بولتن و برنامه‌های جنبی انجام شده و دیگر بخش‌ها نیز با توجه به پیشبرد امور، فعالیت خود را جدی‌تر ادامه خواهند داد.

داوود ابوترابی معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز در این نشست گفت: تجهیز سالن‌های نمایش از مهمترین اولویت‌هاست، تجهیز و نوسازی سالن‌ها در حال اتمام است و سالن‌های پلاتو نیز در این ایام، آماده‌سازی و تجهیزات موردنیاز تامین خواهد شد. استعلام اولیه برای اسکان میهمانان در هتل‌ها انجام شده است و به زودی اسامی هتل‌های میزبان در جشنواره مشخص و اعلام خواهد شد.

وی تصریح کرد: رایزنی‌هایی برای نحوه صدور کارت‌های شناسایی شرکت‌کنندگان در بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان انجام شده است.
بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، با هدف تقویت مهارت، رشد آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران زمین از طریق نمایش، در اسفند با شعار «تئاتر، پرواز پروانه‌های خیال» در شهر تاریخی همدان برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۶۵ محکوم متواری در گیلان
و روح ، دیداری صمیمی با خانواده  روحانی شهید حجت الاسلام  احمد زراعت‌حرفه راوری
دعوت دولت به مشارکت به معنای نبود برنامه نیست
اردوی آماده‌سازی تیم ملی ژیمناستیک‌کار به میزبانی قم
سال‌ها برنامه ریزی برای باختن
رقابت گروه‌های تخصصی طب رزمی سپاه
فردا؛ آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌ها در کشور
ضرورت فعالیت بیشتر قرارگاه محله اسلامی در احیای مساجد سیرجان
مهروموم سه عطاری محل فروش دارو‌های مخدر در رشت
­شکست شهرداری گرگان مقابل الریاضی لبنان در بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
حضور سپاه در تمامی بحران‌ها؛ فرمانده در میدان کمک رسانی
غیرت هنرمندان در دفاع مقدس ۱۲ روزه هرگز فراموش نمی‌شود
هشدار هواشناسی درباره ورود سامانه بارشی جدید به کشور
استقرار تمام وقت ماموران پلیس در ایستگاه‌های بازرسی
 عیادت از شهروند خبرنگار حادثه دیده توسط مسئولین شهرستان کوهبنان
نظارت بر بازار مرغ
جلوگیری از تردد خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ در محور رابر
گروه سایبری حنظله: نفتالی بنت دروغ می‌گوید که هک نشده است
مجوز نیروگاه‌های فاقد پیشرفت لغو می‌شود
دومین همایش زکات شهرستان انار برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
حجم مبنا در بورس حذف شد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)