• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۱۸۱۳۲
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۷
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

جزئیات نحوه پوشش بیمه‌ای خدمات ناباروری

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: زوجین نابارور از مرحله تشخیص تا درمان به صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

جزئیات نحوه پوشش بیمه‌ای خدمات ناباروریبه گزارش گروه بهداشت و سلامت خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی؛ میرهاشم موسوی، نحوه تحت پوشش قرار گرفتن خدمات ناباروری از سوی این سازمان را تشریح کرد و افزود: خدمات ناباروری ICSI ،IUI ،FET و IVF بر اساس مصوبه هیات وزیران از دوم شهریور ۱۴۰۰ بر مبنای دستورالعمل خرید راهبردی مربوط در تعهد سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: بر این اساس، ضروری است، زوجین نابارور ابتدا در مدیریت درمان استان، پرونده تشکیل دهند و سپس از مراکز مجاز ارائه کننده خدمات ناباروری، خدمت دریافت کنند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره نحوه مراجعه بیمه شدگان برای دریافت این خدمات گفت: ضروری است زوجین نابارور (خانم‌های زیر ۴۵ سال) با مراجعه به مراکز مجاز درمان ناباروری، گواهی پزشک مبنی بر ناباروری دریافت و با در دست داشتن گواهی صادره برای تشکیل پرونده به مدیریت درمان استان مراجعه کنند و سپس سیر درمان را ادامه دهند.

موسوی افزود: هزینه دارو‌های مورد نیاز را در درمان ناباروری از سال ۱۳۹۲ بر اساس تفاهم نامه میان «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، سازمان تامین اجتماعی به زوجین نابارور پرداخت می‌کند.

وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی همواره خدمات پاراکلینیکی و تشخیصی مانند سونوگرافی، هیستروسکوپی، هیستروگرافی، لاپاراسکوپی‌های تشخیصی، توبوپلاستی و آزمایش‌های تشخیص طبی و هورمونی را به زوجین نابارور ارائه می‌کرده است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: این سازمان علاوه بر موارد یاد شده، اعمال جراحی مربوط به درمان نازایی مانند واریکوسل، آندومتریوز، تخمدان پلی کیستیک و چسبندگی‌های داخل شکمی را نیز تحت پوشش داشته است.

موسوی همچنین در خصوص نحوه پذیرش و رسیدگی به نسخ و اسناد مراکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی از یکم دی ۱۴۰۰ افزود: اسناد بستری مراکز دولتی و دانشگاهی و غیردانشگاهی طرف قرارداد، فقط به صورت مکانیزه پذیرش می‌شود.

وی ادامه داد: در صورت دسترسی نداشتن به سامانه سپاس، همه مراکز غیردانشگاهی می‌توانند اسناد بستری را از طریق API به سامانه رسا ارسال کنند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: فرایند رسیدگی به اسناد بستری مورد اشاره و همچنین فرایند پذیرش و رسیدگی به اسناد بستری که به واحد خسارت متفرقه ارائه می‌شود، طبق روال مرسوم انجام می‌گیرد.

موسوی با بیان اینکه نسخ تجویزی همه پزشکان و درمانگران طرف قرارداد در بخش سرپایی، فقط به شکل الکترونیک، پذیرش و پرداخت خواهد شد، افزود: مدیریت درمان استان با در نظر گرفتن شرایط محیطی و مشکلات احتمالی موجود برای پزشکان در نسخه نویسی الکترونیک می‌تواند تا اطلاع ثانوی تا حداکثر ۲۰ درصد از عملکرد ماهیانه پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد را به صورت نسخ کاغذی پذیرش، محاسبه و پرداخت کند.

وی ادامه داد: خدمات ارائه شده (نسخه‌پیچی) توسط موسسات طرف قرارداد همانند داروخانه، آزمایشگاه، مراکز تصویربرداری و پزشکی هسته‌ای فقط در صورت ثبت و ارسال الکترونیک توسط واحد یاد شده؛ پذیرش، محاسبه و پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: پذیرش نسخ کاغذی در مواقع قطع برق و اینترنت و همچنین وقوع هرگونه بحران و بلایای طبیعی با تایید مدیریت درمان استان و به طور محدود، بلامانع خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقش بانوان مبلغ در حفظ حیات جنین
یلدا به رنگ همدلی؛ دیدار صمیمانه استاندار کرمان با خانواده‌های مددجوی کمیته امداد
لزوم فعال سازی رمز اول پویا برای جلوگیری از کلاهبرداری
توضیحات دادستان کردستان در خصوص پروژه تقاطع کمال الملک
وزیر کشور سوئیس: با ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان موافقم!
فرار درآمد‌های ارزی با کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف
فاکتور‌های کاغذی از فردا اول دی اعتبار ندارد
توافق استانداران کرمان و یزد برای توسعه اقتصاد منطقه‌ای
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
ادامه پیروزی‌های بارسلونا در لیگا
هدف نهایی جهاد تبیین، تربیت سرباز تراز نظام مقدس اسلامی
آیین دانش آموختگی پاسداران جوان
انتصاب رئیس جدید هیئت دوچرخه سواری خوزستان
تلاش برای وصل برق ۶٠ روستای ساردوئیه
ساماندهی غرفه‌های فروش گلزار شهدای کرمان آغاز شد
ذخیره‌سازی بیش از ۱۰۰ هزار تن کیوی در سردخانه‌های گیلان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان از اول دیماه
خبر‌هایی از مصوبات شورای امر به معروف در شاهرود
حزب‌الله لبنان: تسلیم‌پذیری در قاموس ما جایی ندارد
بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آمادگاه ملخ صحرایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)