پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به آماده سازیهای صورت گرفته برای راه اندازی سفرهای زیارتی به عتبات عالیات، از اعزام هوایی اولین کاروانهای زائران ایرانی به عراق در دو هفته آینده خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، نشست شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت امروز به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی تشکیل شد.
در این جلسه ابتدا آقای اکبر رضایی معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با بیان تصمیمات جدید عربستان در خصوص برگزاری عمره، به رفع محدودیتهای کرونایی در این کشور برای جذب زائر بیشتر در عمره و حج اشاره کرد.
وی با اشاره به حضور زائران برخی از کشورها از جمله نیجریه، عراق و امارات در عمره افزود: با توجه به انتظار زائران کشورمان، سازمان حج و زیارت پیگیری راه اندازی این سفر را در دستور کار خود قرار داده است.
در ادامه این جلسه آقای علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به آماده سازیهای صورت گرفته برای راه اندازی سفرهای زیارتی به عتبات عالیات، از اعزام هوایی اولین کاروانهای زائران ایرانی به عراق در دو هفته آینده خبر داد.
آقای رشیدیان افزود: با هدف اعزام کاروانهای زیارتی به سوریه نیز هیئتی از سازمان حج و زیارت برای گفتگو با مقامهای سوری هفته آینده به دمشق اعزام خواهد شد.
دراین جلسه همچنین ادامه گزارش آقای داود باقری مسئول هماهنگی دبیرخانه کارگروههای ۲۰ گانه بازنگری فرآیندهای اجرایی در حوزه حج و زیارت درخصوص وظایف و مسئولیتهای دفاتر نمایندگی سازمان حج درعراق و سوریه مطرح شد و حجت الاسلام والمسلمین نواب برنقش نظارتی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در بررسی و ارزیابی خدمات ارائه شده به زائران تاکید کرد.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین تصریح کرد: برخی محورها در این گزارش مدنظر قرار نگرفته که لازم است با هماهنگی و مشورت معاون عتبات سازمان حج و زیارت و دیگر مسئولان مرتبط با این حوزه تدوین و به گزارش مذکور اضافه شود.
در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین نواب در سخنانی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سالروز میلاد فرخنده پیامبر اکرم (ص)، سرفصلهای مهم داخلی و بین المللی آن را برشمرد و از دو معاونت امور بین الملل و فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری خواست تا نحوه پرداختن به این محورها را در دستور کارخود قرار دهند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب صبر، عدل و اخلاق را سه محوری بیان کرد که همه مجریان باید به آن توجه کنند و افزود: صبر یک کنش و اقدام است و نباید آن را ترک فعل تعبیر کرد. صبر به معنای کنار آمدن با وضع موجود نیست بلکه تلاش برای رسیدن به وضعیت مطلوب است.