کلوچه پزی ، رسم دیرباز بانوان شوشتری +فیلم
این روزها عطر کلوچههای سنتیِ دستپخت بانوان شهرستان شوشتر، در هر خانهای پیچیده است.
دستپخت زنان شوشتری در ۵ نوع ، از جمله کلوچههای شکری ، خرمایی و تافتون علاوه بر خواص بی نظیری که دارد، محبوبیت بسیاری هم در میان مردم این شهرستان دارد.
یکی از رسوم رایج در شهرستان شوشتر ، هدیه این خوراکی خوشمزه به نوعروسان توسط خانواده عروس و داماد است.
آرد گندم تولید شده در گندم زارهای شوشتر، شکر، زیره و رازیانه، روغن، شیر و آب مواد اولیه برای طبخ این کلوچههای خوشمزه هستند.