تجهیزات انتقال خون مازندران نیازمند بروزرسانی
مدیرکل انتقال خون مازندران خبر داد: ۷۰ درصد تجهیزات انتقال خون استان، نیازمند بروزرسانی است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، دکتر ذالفقار تقوی در حاشیه تشکیل نخستین مرکز مجمع خیّران انتقال خون در شهرستان بابل که با سرمایه گذاری زنده یاد حسن طیبی ساخته شده است گفت: دریافت پلاسمای کووید ۱۹، بعد از گذشت یک تا سه ماه از دوران بهبودی بیماران مبتلا انجام میشود.
مدیرکل انتقال خون مازندران افزود: تزریق پلاسمای کووید ۱۹ فقط برای بیماران مبتلا با ریسک متوسط انجام و شامل حال بیماران مبتلا به کروناویروس با وضعیت شدید و خفیف نمیشود.
دکتر تقوی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ مشکلی در روند فعالیت مجموعه انتقال خون وجود ندارد گفت:، امّا ۷۰ درصد از تجهیزات این اداره کل نیازمند بروزرسانی بوده که با آغاز فعالیت مجمع خیّران انتقال خون مازندران و در اولویت قرار دادن نیازمندی ها، با استفاده از ظرفیت نیک اندیشان خیّر برطرف خواهد شد.
مدیرکل انتقال خون مازندران، هزینه بروزرسانی تجهیرات انتقال خون را ۲۰ میلیاردتومان اعلام کرد و افزود: تهیه برخی تجهیزات سازمان انتقال خون با افزایش قیمت چند برابری به دلیل تحریمهای ظالمانه با مشکل روبرو شده است.
دکتر تقوی با اشاره به کاهش اهدای خون در مازندران تصریح کرد: هم استانیهای نیکوکار، نُه ماه امسال ۹۲ هزار واحد خون اهدا کرده که به مدت مشابه پارسال ۸ درصد کاهش را نشان میدهد.
مدیرکل انتقال خون مازندران با پیش بینی دریافت ۴۰ هزار واحد خون تا پایان امسال از نبود مشکل برای تامین نیازهای خونی مراکز درمانی و بیماران خاص استان خبر داد و گفت: مردم استان پارسال ۱۳۰ هزار واحد خون اهدا کردند.
دکتر تقوی به وجود ۱۴ هزار بیمار خاص و سرطانی و نیز افزایش مصرف خون در ماههای اخیر اشاره کرد و از مازندرانیها خواست: برای کمک به همنوعان خود با توجه به گروههای خونی مختلف، به صورت مستمر خون اهدا کنند.