• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۴۶۳۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۳
مازندران » اقتصادی

بومی‌سازی ساخت قفس دریایی برای پرورش ماهی در مازندران

رییس سازمان شیلات ایران در نوشهر: تکنیک ساخت قفس دریایی پرورش ماهی در حال بومی سازی و از مصادیق اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، نبی الله خون میرزایی معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران امروز در حاشیه بهره برداری از پروژه ماهی در قفس در نوشهر با بیان اینکه خوشبختانه زنجیره آبزی پروری در مازندران کامل است، گفت: مازندران در آبزی پروری استان نمونه کشور به شمار می‌رود و صنعت پرورش ماهی در دریا نیز در چارچوب زنجیره شکل گرفته است.

نبی الله خون میرزایی افزود: کارخانجات فرآوری و صادرات و در مجموع صنعت پرورش ماهی در قفس در مازندران دارای زنجیره کاملی است و گروه‌هایی که می‌خواهند در زمینه پرورش ماهی در قفس کار کنند باید به صورت زنجیره فعالیت کنند.

او با بیان اینکه مازندران استان پیشرو و موفق در صنعت پرورش ماهی در قفس به شمار می‌رود گفت: صنعت پرورش ماهی در دریا، چون الگوبرداری شده از کشور‌های اروپایی و وابسته است، در دو سال گذشته به دلیل محدودیت‌های اعتباری و ارزی با چالش‌هایی روبرو شد.

رییس شیلات کشور ادامه داد: خوشبختانه شرکت‌های متعددی در کشور اقدام به بومی سازی بخش‌های مختلف این تکنولوژی کردند و در مازندران نیز شرکت دانش بنیان داخلی با بومی سازی بیش از ۷۰ درصد مجموعه پرورش ماهی در قفس اقدام به کار کرده است.
بیمه صیادان به جد پیگیری می‌شود
نبی الله خون میرزایی درباره بیمه صیادان با بیان اینکه مصر به این هستیم که ۱۰ درصد از سقف ۲۷ درصد بیمه را از منابع دولتی تأمین کنیم تا فشار کمتری روی جامعه صیادی باشد، افزود: محدودیت‌های اعتباری اجازه نداد که بتوانیم آن را تاکنون تأمین کنیم.
او با تاکید بر اینکه بیمه صیادی را به جد پیگیری می‌کنیم اظهار امیدواری کرد که این دغدغه دیرینه صیادان رفع شود.

رییس سازمان شیلات کشور درباره حجم سرمایه گذاری در دریا گفت: تقریباً برای یک ظرفیت هزار تنی در دریا نیاز به سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد تومانی است و با توجه به اینکه این صنعت درون زا، صادرات محور است، نقش به سزایی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارد.

خون میرزایی با اظهار اینکه پرورش ماهی در دریا پروژه اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود، گفت: تکنیک قفس نیز در حال بومی سازی است.
 
استاندار مازندران نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به آزادسازی ۸۵ درصد از حریم دریای خزر ، گفت : عدم آزادسازی کامل حریم دریای خزر سبب شده نتوانیم از ظرفیت‌های بالقوه آن در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و اقتصادی استفاده کرد.
 
احمد حسین زادگان افزود: امروز یکی از محور‌های توسعه در استان‌های شمالی اقتصاد دریا محور است، ولی با این حال نتوانسته ایم از ظرفیت‌های بالقوه دریای خزر بهره برداری کنیم.

او گفت: با اینکه موضوع آزاد سازی حریم ۶۰ متری ساحلی در این استان جزو اولویت‌های کاری بوده منتهی تاکنون حدود ۸۵ درصد آن آزادسازی شده و بنا بر تاکید وزیر کشور و نیز عزم دولت باید بقیه این محدوده در شرایط امکان تا پایان این دولت آزاد سازی شود.

استاندار با قدردانی از سرمایه گذار اجرای طرح پرورش ماهی در قفس در نوشهر اظهار داشت: از آنجایی که این صنعت به خاطر غیر بومی بودن، تهیه و خریداری بیشتر تجهیزات آن وابسته به خارج بوده و از طرفی هم به خاطر تحریم‌های ظالمانه، نواسانات قیمت ارز سبب افزایش هزینه‌های در این صنعت شده، ولی خوشبختانه بیشتر تجهیزات آن بومی بوده است.

حسین زادگان ابراز امیدواری کرد که با بهره برداری هرچه سریعتر این طرح شاهد یک آغاز خوب در در دریای خزر باشیم و در زمان حاضر نیز پرورش انوع گونه‌های آبزی از جمله ماهیان سردابی، قزل آلا و ماهیان خاویاری مانند فیل ماهی و ازون برون پرورش آن به شکل قفس است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام تعطیلی رسمی استان‌های نجف و واسط در عراق
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چند نقطه در سیستان و بلوچستان
تظاهرات سکوت در حمایت از فلسطین در پاریس
یکپارچگی ملت، عنصر کلیدی در خنثی‌سازی صحنه‌آرایی دشمن
تاکید ایران بر محکومیت جهانی حمله آمریکا به زیرساخت‌های فضایی
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در مشهد ساعت ۱۴ آغاز می‌شود
تائید تجاوز به ایران بخشودنی و فراموش‌شدنی نیست
شهید خامنه‌ای در مقابل زورگویی آمریکا سر خم نکرد
پیش‌بینی افزایش ترافیک در محور‌های ورودی به مشهد مقدس
حضور گسترده مردم پیام روشنی از ایستادگی ملت ایران بود
انتقاد نماینده ایران در شورای حقوق بشر از آمریکا بابت زیر پاگذاشتن تعهداتش
تشییع امام شهید نمایش وحدت مسلمین و تنفر از استکبار بود
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ تیر ۱۴۰۵
طنین فریادهای خونخواهی رهبر شهید انقلاب در ارومیه
وقوع چند انفجار در هرمزگان
ایران: آمریکا و رژیم صهیونیستی منشأ ناامنی تنگه هرمز هستند
امدادرسانی هلال‌احمر آذربایجان‌غربی به آسیب دیدگان سیل تابستانی
تشییع پیکر امام شهید، قیامی الهی و حرکتی انقلابی است
نوای یاحیدر ساکنان کیش در صد و سی امین شب از حماسه خیابان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم
برجسته‌ترین ویژگی رهبر شهید، اخلاص خاص ایشان در درگاه خداوند بود
رییس جمهور وارد تهران شد
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در نجف اشرف
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
وقوع انفجارهای متعدد در بندرعباس، سیریک و قشم
ایران به نقض تفاهم اسلام آباد پاسخ قاطع می دهد
دشمن جرئت ندارد یک تفنگدار در ساحل ما پیاده کند
وقوع چندین انفجار در مناطقی از هرمزگان
هشدار چین درباره از سرگیری خصومت‌ها در غرب آسیا
انهدام یک فروند MQ9 در آسمان خورموج
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۰ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۸ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
دشمن جرئت ندارد یک تفنگدار در ساحل ما پیاده کند  (۱ نظر)
چهارشنبه ادارات مازندران تعطیل است  (۱ نظر)
ترافیک در جاده‌های کشور پس از مراسم خداحافظی تهران با رهبر شهید  (۱ نظر)
سی‌وششمین اجلاس سران ناتو در آنکارا آغاز شد  (۱ نظر)