• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۲۶۱۳۶
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰
قزوین » سیاسی
حجت الاسلام ابوترابی در قزوین

تغییر ریل در اقتصاد با تحریم‌ها

امام جمعه موقت تهران: با وجود مشکلات ناشی از تحریم ها، اما تغییر ریل درآمد‌های نفتی از دست آورد‌های تحریم است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین, حجت االاسلام و المسلمین ابوترابی فرد در جشنواره شهید رجایی استان قزوینتغییر ریل در اقتصاد با تحریم‌ها گفت : یکی از دستاوردهای تحریم ، تغییر ریل درآمدهای نفتی است ، منابع حاصل از فروش نفت در واقع درآمدهای حاصل از منابع سرمایه ملی است .
وی افزود : سرمایه ملی را نباید برای هزینه امروز استفاده کرد ، این سرمایه باید مبدل به یک سرمایه ماندگار شود .
امام جمعه موقت تهران گفت  :  در کشورهای مختلف به هر میزان که کیفیت ارتقاء پیدا کند هزینه ها کاهش می یابد و این دو با هم رابطعه معکوس دارند .
حجت االاسلام و المسلمین ابوترابی فرد افزود :  شاخص های ارزیابی شده نشان می دهد که در ارتقاء بهروره  وری و مدیریت منابع به درستی عمل نشده است و از نمایندگان مجلس خواسته می شود که درباره این موضوعات توجه ویژه ای داشته باشند وی گفت :  در طول چهار دهه انقلاب اسلامی ایران زیر ساخت های علمی، بهداشتی، درمانی و راه پیشرفت کرده است .
امام جمعه موقت تهران گفت : دشمنان که پا روی حلقوم ما گذاشته اند می دانند که ما دارای چه ظرفیت هایی هستیم که اگر پای خود را بردارند با تحولی عظیم در کشور ایران روبرو خواهند شد.
حجت االاسلام و المسلمین ابوترابی فرد افزود: جمهوری اسلامی ایران در حوزه مدیریت امنیت در جایگاه بالایی قرار دارد و این مدیریت مبنی بر دانش و فهم صحیح تهدیدها و راه مقابله با آنهاست.
وی گفت : رصد تهدید دشمن و انتخاب مطمئن ترین و کم هزینه ترین راه برای برخورد با تهدید ها و تبدیل آن به فرصت در جمهوری اسلامی بسیار شکل گرفته است .
امام جمعه موقت تهران گفت : جمهوری اسلامی ایران این موارد را هم در فلسطین، لبنان و عراق اجرا کرده و باعث ایجاد امنیت در منطقه شده است.
امام جمعه موقت تهران همچنین افزود : با توسعه دولت الکترونیک رضایت شهروندان افزایش و  هزینه های جاری کاهش می یابد .
حجت االاسلام و المسلمین ابوترابی فرد گفت : یکی از بهترین شعارهای این جشنواره توسعه دولت الکترونیک و فرهنگ سازمانی است که اگر اتفاق بیافتد رضایت شهروندان افزایش و فساد مالی و هزینه های جاری کاهش می یابد .
وی افزود :  این جشنواره گامی برای اصلاح صلاحیت های علمی، اخلاقی و رفتاری است.
امام جمعه موقت تهران گفت: سیستمی کارآمد است که حق کسی در آن تضییع نشود ، از یک شهروند یک ریال اضافه گرفته نشود .
حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد افزود: باید با وحدت و همدلی راه را برای خدمت به مردم هموار کرد .
وی  با اشاره به نامه امیرالمومنین علی (ع) به مالک اشتر گفت : در این نامه به مالک اشتر به عنوان استاندار بر  تامین منابع مالی برای مدیریت  تاکید شده در حالی که این موضوع در جامعه ما مغفول مانده است .
امام جمعه موقت تهران گفت: تامین منابع مالی از مالیات حکایت از جهش تولید و بنیه اقتصادی دارد اما در کشور این موضوع جزئی از دغدغه های همیشگی بوده است .
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)